sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

sunt barbatii mai putin pretentiosi decat femeile? dati-va si voi cu parerea. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 19 May 2005 - 05:20 PM

In general se afirma ca femeile ar fi cele pretentioase, mofturoase, capricioase......si lista poate continua. Are aceasta afirmatie un fundament solid? Se bazeaza ea pe realitate sau este din nou doar o incercare a barbatilor de a-si hrani egoul?
0

#2 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 19 May 2005 - 05:59 PM

Barbatii in general sunt nepretentiosi la: haine, curatenie, limbaj, mancare (discutabil), confort (temperatura, moale/tare) si inca alte cateva chestii. In schimb trebuie sa aiba surubelnite si chei de toate dimensiunile, televizor neaparat cu PIP sau mai stiu eu ce, calculator de ultima generatie si lista poate continua (tot ce tine de tehnica in general).
Dar femeile totusi par mai pretentioase decat barbatii la o vedere superficiala :)
0

#3 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 May 2005 - 06:05 PM

L_i_g_i_u_s, la May 19 2005, 05:59 PM, a spus:

Dar femeile totusi par mai pretentioase decat barbatii la o vedere superficiala :)
[snapbacca]43352[/snapbacca]

cum asa? Ce anume le face sa "para" mai pretentioase in ochii vostri?
0

#4 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 19 May 2005 - 06:18 PM

Cererile pe care le primim zilnic din partea lor :)
Si, precum se stie, barbatul e o telecomanda cu doar doua butoane :soc:
0

#5 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 19 May 2005 - 06:41 PM

spider, la May 19 2005, 05:20 PM, a spus:

In general se afirma ca femeile ar fi cele pretentioase, mofturoase, capricioase......si lista poate continua. Are aceasta afirmatie un fundament solid? Se bazeaza ea pe realitate sau este din nou doar o incercare a barbatilor de a-si hrani egoul?
[snapbacca]43321[/snapbacca]

uita-te cite femei cu functie vezi cu o "Dacia" veche circulind: niciuna, toate care au evoluat in cariera au masini bune, chiar daca sa-au incarcat cu rate grele. Barbati vezi destui in "Dacie"( ma refer la cei cu slujba ca lumea), o schimba numai cind nu mai merge...sau cind nu mai promoveaza ITP-ul...

Aceasta postare a fost editata de Victor Apostu: 19 May 2005 - 06:42 PM

0

#6 Utilizator offline   bobby00778 

• Cititor..
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 11-November 04

Scris 19 May 2005 - 06:46 PM

Nu vad de ce va impacientati atat.. eu cred ca "mofturile" acestea depind de la o persoana la alta.. si nu cred ca sunt asa de "rele" decat in cazuri foarte foarte exagerate.. :soc: :(.. adica nu strica cele marunte.. :)

Aceasta postare a fost editata de bobby00778: 19 May 2005 - 06:46 PM

0

#7 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 May 2005 - 06:51 PM

Nimeni nu se impancienteaza :) Doar ca, vrem si noi asa o lista cu mofturi de astea mai marunte sau mai mari. Ca sa vedem cum stam :soc:
0

#8 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 19 May 2005 - 07:45 PM

In general sunt mai putin pretentiosi decat femeile dar in particular sunt un dezastru.La capitolul mancare important e sa fie ceva atunci cand le e foame si nu orice ci ceva satios care sa le umple burta.Sotul meu cand se scoala trebuie sa manance rapid ca altfel devine sa-i spun prea guraliv(injura de nu mai poate).Dupa masa revine la normal adica injura si mai mult (de data asta din placere).La capitolul confort e destul de pretentios ca si la capitolul toale(mai putin cer eu decat el).Deci ca o concluzie depinde de persoana nu de sex! :)
0

#9 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 19 May 2005 - 07:50 PM

:) anMar @ sotul tau. Cu siguranta ca depinde de la persoana la persoana. Ideea era .......... de la sex la sex. (si nu va ganditi la prostii).

Si eu pot spune ca sunt foarte nervoasa daca sunt flamanda. (nu devin "guraliva" insa) :soc:
0

#10 Utilizator offline   Pisoias 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-March 05

Scris 19 May 2005 - 08:01 PM

AnMar, la May 19 2005, 07:45 PM, a spus:

In general sunt mai putin pretentiosi decat femeile dar in particular sunt un dezastru.La capitolul mancare important e sa fie ceva atunci cand le e foame si nu orice ci ceva satios care sa le umple burta.Sotul meu cand se scoala trebuie sa manance rapid ca altfel devine sa-i spun prea guraliv(injura de nu mai poate).Dupa masa revine la normal adica injura si mai mult (de data asta din placere).La capitolul confort e destul de pretentios ca si la capitolul toale(mai putin cer eu decat el).Deci ca o concluzie depinde de persoana nu de sex! :)
[snapbacca]43400[/snapbacca]

Da, aprob si eu cele spuse. Prietenul(fostul..) aparent este o persoana nemofturoasa, dar daca il cunosti mai bine... iti dai seama ca e tare mofturos la mancare, pretentios cu oamenii, ca sa nu mai spun de calculatoare, piese de masina...casetofon; doar la imbracaminte nu face mofturi de nici-o culoare...
Dar asa cum a spus AnMar.. depinde de persoana nu de sex!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse