Google AdSense
Scris 18 June 2004 - 03:18 PM
Google ofera 2 servicii: Google Adwords si Google Adsense.
Cu Adwords iti poti promova o pagina. Vei plati o suma de bani (care depinde foarte mult de cat de mare este concurenta) pentru fiecare vizitator care intra pe pagina ta. Google afiseaza aceste anunturi in partea dreapta a cautarilor sau pe paginile care sa-au inscris in programul Adsense.
Adsense este folosit pentru a afisa anunturi relevante pe pagina ta si vei primi o suma de bani pentru fiecare vizitator care apasa pe anunturi. Suma care o primesti este un procent din cat plateste pagina respectiva pentru anunt. Google nu a facut public procentul care revine webmasterului.
Pentru a-ti face reclama cu Adwords poti sa ai si o pagina in romana. Dar pentru a participa la Adsense trebuie sa ai pagina in una din limbile suportate de program.
Cu Adwords iti poti promova o pagina. Vei plati o suma de bani (care depinde foarte mult de cat de mare este concurenta) pentru fiecare vizitator care intra pe pagina ta. Google afiseaza aceste anunturi in partea dreapta a cautarilor sau pe paginile care sa-au inscris in programul Adsense.
Adsense este folosit pentru a afisa anunturi relevante pe pagina ta si vei primi o suma de bani pentru fiecare vizitator care apasa pe anunturi. Suma care o primesti este un procent din cat plateste pagina respectiva pentru anunt. Google nu a facut public procentul care revine webmasterului.
Pentru a-ti face reclama cu Adwords poti sa ai si o pagina in romana. Dar pentru a participa la Adsense trebuie sa ai pagina in una din limbile suportate de program.
Scris 18 June 2004 - 03:26 PM
Citeaza
...cati vizitatori va aduce google pe zi (intrebare pentru cei care au google adsense pe pagina lor)...
in nici o statistica nu gasesc cati vizitatori vin de la adsense, in schimb roportal-ul imi trimite cel mai multi vizitatori. daca te intereseaza sa-ti promovezi site-ul trimite un PM si-ti pot da cateva sfaturi. exista cateva metode interesante si care dau ceva rezultate. :dee :dee :dee
Scris 09 September 2004 - 07:50 PM
Eu sunt inscris la google adsense si in medie iau cam 50 de centi pe clicca, voi cam cat luati?
alta faza misto de la adsense e ca atunci cand ai codul html pe o pagina, spiderul google va vizita foarte des situl pentru a putea relationat anunturile cu continutul siteului, cred eu :dee poate ca da poate ca nu, cine stie.
E adevarat ca pentru. a incasa cecul, trebuie trimis in tara de origine? :socca: . Asa ma socat azi dobitocul de la banca. E posibil ca google sa trimite cec dintro-o tara in are au filiale (spania de exemplu) pentru ca eu loc in spania si asa ar fi mai bine, ca nu ar trebuii sa trimit checu la masa acasa
alta faza misto de la adsense e ca atunci cand ai codul html pe o pagina, spiderul google va vizita foarte des situl pentru a putea relationat anunturile cu continutul siteului, cred eu :dee poate ca da poate ca nu, cine stie.
E adevarat ca pentru. a incasa cecul, trebuie trimis in tara de origine? :socca: . Asa ma socat azi dobitocul de la banca. E posibil ca google sa trimite cec dintro-o tara in are au filiale (spania de exemplu) pentru ca eu loc in spania si asa ar fi mai bine, ca nu ar trebuii sa trimit checu la masa acasa
Scris 09 September 2004 - 08:02 PM
Google are un alt spider pentru site-urile inscrise in google adsense si spun ei faptul ca participi in program nu influenteaza in nici un fel clasarea ta in cadrul serpilor.
Mie mi-a trimis acasa (adresa din buletin).
Mie mi-a trimis acasa (adresa din buletin).
Scris 24 September 2004 - 03:23 AM
de ce imi afiseaza imagini in loc sa afiseze casute cu reclame tip text ? este vorba de google adsense...
multumesc
multumesc
Scris 24 September 2004 - 09:19 AM
Ai o optiune la "ad settings": "Ad type" si de acolo alegi "text only".
Scris 24 September 2004 - 08:52 PM
aaaaaaaa.....acum mi=am dat seama....stiam de chestia asta...am schimbat dar am uitat sa pun codul nou :pee oricum mersi...
Scris 24 September 2004 - 09:01 PM
nu merge
( nici chiar asa de prost nu sunt...nu stiu ce are...altceva ? sau mai explicit...am schimbat...acum e text ads only....si la-am pus din nou... www.oca-prizee.as.ro dai pe versiunea in engleza... si imi zici ce vezi... text ad sau image ad...
multam
multam
Scris 24 September 2004 - 09:52 PM
Eu vad text ad.
"Public Service Ads by Google"
Astea apar cand pagina nu a fost indexata sau sistemul nu are ce anunturi sa afiseze. Iti poti seta reclame alternative daca vrei sa nu mai afiseze dinastea.
"Public Service Ads by Google"
Astea apar cand pagina nu a fost indexata sau sistemul nu are ce anunturi sa afiseze. Iti poti seta reclame alternative daca vrei sa nu mai afiseze dinastea.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
bani...oarecum sigur:) | TanatosWar | 6 | 6.829 |
|
Totule despre Google Adsense
Ce nise sunt recomandate pentru blog,cum poti optimiza un blog |
Stefanzdj | 2 | 1.969 |
|
cum sa castigi mai multi bani cu google adsense sau cu orice alt advertiser;)
idee geniala!!!!!!!! |
alex_dog1805 | 11 | 7.718 |
|
Firma sau persoana fizica?
Ca sa castigam bani de pe urma site-ului nostru trebuie sa avem firma? |
Master of Disaster | 6 | 7.350 |
|
Plata pe vanzare - Program afiliere Evaluators.ro
Evaluators.ro ofera pana la 1000RON pe client |
Admin Evaluators_ro | 11 | 5.675 |
Contact
Facebook