Intoarcerea in tara Tocmai ce m-am intors in tara si Romania pare... bleah
Scris 24 September 2007 - 10:31 PM
Scris 25 February 2008 - 12:38 AM
babs, la Sep 24 2007, 10:31 PM, a spus:
Da,asa este.Mie mi s-a intamplat cand m-am intors din State,inca din aeroport am simtit raceala romanilor si nepolitetea lor.Eram obisnuita cu oameni care vb intotdeauna frumos si care te ajuta oricand.In aeroport insa am dat de multi badarani,chiar dintre personalul aeroportului.
Scris 25 February 2008 - 12:46 AM
babs, la Sep 25 2007, 12:31 AM, a spus:
Fitze,fitze... Da' cand esti in alta tara nu-ti e dor de Romanica? Eu cred ca n-ai dat la ratzuste destul. In timp,te obisnuiesti cu "necazu'". Si pentru senzatii de voma,recomand Metoclopramid sau lamaia cea de toate zilele.
jennyk, la Feb 25 2008, 02:38 AM, a spus:
Zau? Deci doar Romania are badarani,in SUA sunt toti niste Domni. Bai,ma lesi?
Scris 25 February 2008 - 06:43 AM
Scris 25 February 2008 - 09:33 AM
Miss-Take, la Feb 25 2008, 12:46 AM, a spus:
În general, în Vest, un angajat îţi crează impresia că e la dispoziţia ta, e amabil by nature şi încearcă în mod evident să te ajute, uneori chiar dincolo de "fişa postului" lui. În România şi în spaţiul ex-sovietic, angajaţii sunt plictisiţi până la blazare, în cel mai bun caz. Asta când nu tratează clientul / solicitantul ca pe ultimul gunoi.
Însăşi finalul frazei tale e o dovadă de bădărănie, nu ştiu dacă te-ai gândit la asta. În România şi în spaţiul ex-sovietic, bădărănia e atât de naturală, încât nici nu mai e percepută ca bădărănie, ni se pare normal să fie aşa.
Scris 25 February 2008 - 03:37 PM
babs, la Sep 24 2007, 09:31 PM, a spus:
chit ca mi-e dor de Romania si abia astept sa ajung acolo, nu pot sa nu observ badarania existenta. Ca esti in aeroport, ca esti cu masina la vama, dai peste mizerie, hoti si ''smecheri''.
Anul trecut prima persoana cu care am intrat in contact (nevoit) a fost un smecheras care voia sa-mi vanda o vignieta expirata si pe deasupra mai incerca sa ma convinga ca e valabila.
Scris 25 February 2008 - 04:22 PM
Miss-Take, la Feb 25 2008, 12:46 AM, a spus:
Zau? Deci doar Romania are badarani,in SUA sunt toti niste Domni. Bai,ma lesi?
daca nu ai termen de comparatie mai bine te abtii...
..............
iti este dor de Romanica ( asa cum ii spui tu ) pentru ca afara se instaleaza in prima faza sentimentul de nesiguranta..
apare dorul de prieteni si neamuri....
in rest, nimic nu se compara...
au si ei leprele lor....dar aceste lepre de care spun, sunt tot din est sau alte zone instarite si cu o cultura zdrobitoare
.................
suntem o tara gri cu oameni gri .....pana si cacatul este pe alocuri gri..
Scris 25 February 2008 - 04:55 PM
Scris 29 February 2008 - 09:18 PM
superiorilor...
Scris 29 February 2008 - 10:19 PM
hernandez, la Feb 29 2008, 09:18 PM, a spus:
superiorilor...
faptul ca vizitezi alte tari nu te face mai superior,
dar faptul ca tu nu faci diferenta, macar la nivel de-- "citeste,documenteaza-te si ia aminte" --te face inferior..
daca doua persoane iti spun ca esti beat, mai bine te duci la culcare...
cam asa sta treaba si cu imaginea Romaniei.
si mie imi pare rau ca suntem asa....avem tara frumoasa si ne cacam in mijloc ca oaia in lapte..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Locuri pentru ski | ciprian2007 | 1 | 2.710 |
|
Temple Indiene | Pacomi | 0 | 3.387 |
|
SinPRO te invita la o excursie foto la Viena
Excursie foto la Viena - 28 aprilie 2012 - 01 mai 2012 |
SinPRO Denisa | 0 | 7.430 |