sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De unde pot procura medicamentul Questran Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   shakitza 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-September 07

Scris 24 September 2007 - 07:17 PM

buna tuturor

am citit mesajele voastre si doamne ajuta tuturor. Adevarul e ca e plina lumea de bolnavi.

Tatal meu a fost diagnosticat in iulie cu hepatita cronica virala B, ciroza hepatica si microlitiaza biliara.
de atunci, din iulie sufera de o mancarime crunta; nu mai poate dormi noaptea; ca un fel de electrosocuri pe toata pielea. I s-a dat tratament cu Ursofalk, dar se pare ca nu are rezultat. Medicul de la spital ne-a zis de medicamentul QUESTRAN, medicament care din pacate nu se importa in Romania.

Cunoaste cineva vreun caz asemanator care a reusit sa procure acest medicament din strainatate? Din cate am inteles nu se pot cumpara din farmacii din strainatate fara reteta.

multumesc din suflet
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 24 September 2007 - 07:24 PM

Eu am cumparat din Franta un alt medicament pe baza unei retete eliberate in Romania. Deci daca ii explica la farmacist in general ii da medicamentul. Nici macar nu am tradus reteta, oricum mare lucru nu era scris pe ea. Am aratat doar o fotocopie.. Nu-i inteleg pe medicii astia ce prescriu medicamente care nu se pot cumpara la farmacie.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Medicamente, suplimente alimentare pentru tratarea cirozei hepatice vizitator1987  1 6.239
Replici noi Hepatita B - stare generala foarte proasta Cepoi.adrian  6 4.381
Replici noi Am nevoie de ajutor cu niste analize (TGP 350) ghizmo  8 1.385
Replici noi Interferon gama, homeopat
Tratament homeopat cu interferon Guna
outlander  0 1.096
Replici noi Are cineva Hepatect?
Insarcinat in luna 6, prezent HVB
eugen70  11 6.309