Indraznesc sa deschid un topic nou legat de o tema anume... si sa va vorbesc despre asta.
Acum catva timp am avut o asa-zisa relatie cu un tip. Nu-i dau numele. La vremea aceea, el era cuplat cu alta (si inca mai este). Am stabilit ca aceasta "prietenie" mai speciala dintre noi doi sa nu se complice prea mult, nu de alta dar sa nu ne atasam prea tare unul de altul si sa suferim pe urma... Hmm, socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea in targ...
...Totul a fost foarte pasional intre noi. Am avut o relatie foarte intensa, ca sa zic asa. Dar, care, din pacate, din motive varii, nu a mai tinut. Din vina cui? A lui si a mea....
Problema e ca desi il vad in fiecare zi, stiu ca MAI TINE LA MINE, cu toate ca nu ar recunoaste asta nici in ruptul capului! Stiu ca nu ii sunt indiferenta. Ori de cate ori, ma uit la el isi intoarce privirea, ca si cand mi-ar evita-o, dar cand eu nu ma uit la el, el se uita la mine, ii simt privirea in ceafa, il simt cum ma studiaza.
De multe ori, nici nu ne mai vorbim. Dar stiu ca ma urmareste. E ca o umbra de care nu pot scapa. Daca nu ma mai iubeste, cel putin asa zice el, dar stiu ca nu-i sunt indiferenta. Simt asta.
Atunci de ce ma urmareste, de ce ma studiaza pe la spate cand atentia imi este captata in alta parte? Cu toate ca am suferit atunci cand relatia noastra s-a terminat brusc, sufar si acum ca nu-l pot nici macar strange in brate, nu-i mai pot vorbi cum ii vorbeam altadata.... Oare de ce face asta? De ce ma chinuie?
Pe de-o parte, simt ca ar vrea sa imi vorbeasca, iar pe de alta parte, ceva il impiedica, dar nu este vorba de prietena lui aici (ea nu stie de relatia noastra pe care am avut-o cu el, si, dijntr-o discutie mai veche cu el, ar cam mai fi inselat-o de cateva ori, dar nicio "aventura" ca sa zic asa, nu ar fi fost atat de serioasa ca a mea cu a a lui...)!
Ca sa inchei aceasta mini-poveste, as vrea sa aflu parerea voastra... Ce ar trebui sa fac? Stiu ca nu va mai fi nimic intre noi, cel putin nu ca inainte, dar simt ca inca este atras de mine.... Sa il abordez eu prima la o discutie oarecare si apoi, sa vad unde merge aceasta discutie, in ce directie, si sa il abordez? Sa il las pe el s vad ce vrea de la mine?....
Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de heartangel: 24 September 2007 - 02:03 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis