Promovare -ORICE- online (site/forum/blog/anunt/produse...) in peste 150 motoare de cautare romanesti cu un total de peste 500 000 de vizitatori unici pe zi. Promovare internationala (publicitate in pana la 5 018 portaluri straine). Adaugare si optimizare motoare de cautare: google, dmoz, yahoo, msn (seo). Campanii de publicitate(!). Promovare banere, afiliere, tot ce tine de promovare online! Cei interesati sunt rugati sa-mi dea un mail la nero_florin@yahoo.com
Pagina 1 din 1
Promovare online promovare ORICE online
Scris 23 September 2007 - 01:56 AM
Nero_Florin, la Sep 23 2007, 01:53 AM, a spus:
Promovare -ORICE- online (site/forum/blog/anunt/produse...) in peste 150 motoare de cautare romanesti cu un total de peste 500 000 de vizitatori unici pe zi. Promovare internationala (publicitate in pana la 5 018 portaluri straine). Adaugare si optimizare motoare de cautare: google, dmoz, yahoo, msn (seo). Campanii de publicitate(!). Promovare banere, afiliere, tot ce tine de promovare online! Cei interesati sunt rugati sa-mi dea un mail la nero_florin@yahoo.com.
ti-am lasat un pm, sunt interesat sa promovez ceva. Sper sa-mi raspunzi cat de curand
Aceasta postare a fost editata de Herr Spiegellman: 12 June 2008 - 03:54 PM
Scris 01 October 2009 - 11:41 PM
Pvn2.com este un joc online multiplayer romanesc cu taxa de participare unde poti castiga premii de pana la 1.500 de EURO.
Fiecare versiune dureaza 3 luni (90 de zile) iar la terminarea versiunii cei mai buni jucatori sunt premiati cu premii in BANI sau produse promotionale.
www.pvn2.com
Fiecare versiune dureaza 3 luni (90 de zile) iar la terminarea versiunii cei mai buni jucatori sunt premiati cu premii in BANI sau produse promotionale.
www.pvn2.com
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vand Laptop Nou
Vand Laptotp nou |
marian82 | 0 | 1.504 |
|
VAND sistem dual core