sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Promovare online promovare ORICE online Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Nero_Florin 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-September 07

Scris 23 September 2007 - 01:53 AM

Promovare -ORICE- online (site/forum/blog/anunt/produse...) in peste 150 motoare de cautare romanesti cu un total de peste 500 000 de vizitatori unici pe zi. Promovare internationala (publicitate in pana la 5 018 portaluri straine). Adaugare si optimizare motoare de cautare: google, dmoz, yahoo, msn (seo). Campanii de publicitate(!). Promovare banere, afiliere, tot ce tine de promovare online! Cei interesati sunt rugati sa-mi dea un mail la nero_florin@yahoo.com
0

#2 Utilizator offline   jiontro 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-September 07

Scris 23 September 2007 - 01:56 AM

Vezi postareaNero_Florin, la Sep 23 2007, 01:53 AM, a spus:

Promovare -ORICE- online (site/forum/blog/anunt/produse...) in peste 150 motoare de cautare romanesti cu un total de peste 500 000 de vizitatori unici pe zi. Promovare internationala (publicitate in pana la 5 018 portaluri straine). Adaugare si optimizare motoare de cautare: google, dmoz, yahoo, msn (seo). Campanii de publicitate(!). Promovare banere, afiliere, tot ce tine de promovare online! Cei interesati sunt rugati sa-mi dea un mail la nero_florin@yahoo.com.

ti-am lasat un pm, sunt interesat sa promovez ceva. Sper sa-mi raspunzi cat de curand

Aceasta postare a fost editata de Herr Spiegellman: 12 June 2008 - 03:54 PM

0

#3 Utilizator offline   Povestea noastr 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-October 09

Scris 01 October 2009 - 11:41 PM

Pvn2.com este un joc online multiplayer romanesc cu taxa de participare unde poti castiga premii de pana la 1.500 de EURO.
Fiecare versiune dureaza 3 luni (90 de zile) iar la terminarea versiunii cei mai buni jucatori sunt premiati cu premii in BANI sau produse promotionale.

www.pvn2.com
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Vand Laptop Nou
Vand Laptotp nou
marian82  0 1.504
Replici noi VAND sistem dual core
intel p4 D 2.66Ghz
chicony08  0 1.762
Replici noi Atasamente Webdesign
Realzez site-uri ecommerce,bloguri,afise,identitati etc
Delict  0 234
Replici noi Mouse Logitech G5 Laser Mouse Super Pret marinaru  0 2.302
Replici noi Atasamente Vand Server Dell Dual PIII(2X933/512 RIMM/18G SCSI)-450RON nick257  1 2.317