Acum aproximativ doua luni aplicam pentru statusul de "Utilizator verificat". Acest nou serviciu isi propune cunoasterea identitatii persoanelor ce isi fac veacul acolo. Este un lucru bun, dar ce e bun, nu e gratis.
Avantajul de a deveni "Utilizator verificat"
Citeaza
Siguranta
Calitatea de "Utilizator Verificat" este atribuita de OKazii.ro utilizatorilor care vor face dovada identitatii corecte in profilul personal. Astfel vor arata celorlalti utilizatori un plus de seriozitate si incredere.
Continuitate
Ca "Utilizatori verificati" veti beneficiaza de credit lunar fara limita de suma pentru serviciile de promovare a licitatiilor dvs. In acest fel veti putea achita serviciile OKazii.ro o singura data pe luna. Mai multe detalii aici.
Transparenta
"Utilizatorii Verificati" vor avea la dispozitie noul serviciu gratuit "Pagina mea" pentru o prezentare personala sau o descriere a activitatii firmei. Ei vor avea implementat si simbolul [Pagina mea] . Mai multe detalii aici.
Calitatea de "Utilizator Verificat" este atribuita de OKazii.ro utilizatorilor care vor face dovada identitatii corecte in profilul personal. Astfel vor arata celorlalti utilizatori un plus de seriozitate si incredere.
Continuitate
Ca "Utilizatori verificati" veti beneficiaza de credit lunar fara limita de suma pentru serviciile de promovare a licitatiilor dvs. In acest fel veti putea achita serviciile OKazii.ro o singura data pe luna. Mai multe detalii aici.
Transparenta
"Utilizatorii Verificati" vor avea la dispozitie noul serviciu gratuit "Pagina mea" pentru o prezentare personala sau o descriere a activitatii firmei. Ei vor avea implementat si simbolul [Pagina mea] . Mai multe detalii aici.
Citeaza
Pentru activarea calitatii de "Utilizator Verificat" [Utilizator verificat] se parcurg urmatorii pasi:
1. Sa aveti completate corect datele personale in sectiunea "Editare profil personal" din OKazia mea.
2. Sa fiti de acord cu Termenii si conditiile acestui site si sa activati optiunea "Vreau sa devin Utilizator verificat".
3. OKazii.ro va va trimite o scrisoare cu predare personala la adresa din profilul dumneavoastra prin curier, urmand ca acesta sa ne trimita dovada confirmarii identitatii dumneavostra.
4. Odata primita confirmarea, OKazii.ro va implementa langa numele dvs. de utilizator simbolul "Utilizator Verificat".
5. Costul total este de 4 Euro, calitatea de "Utlizator Verificat" fiind valabila nelimitat.
1. Sa aveti completate corect datele personale in sectiunea "Editare profil personal" din OKazia mea.
2. Sa fiti de acord cu Termenii si conditiile acestui site si sa activati optiunea "Vreau sa devin Utilizator verificat".
3. OKazii.ro va va trimite o scrisoare cu predare personala la adresa din profilul dumneavoastra prin curier, urmand ca acesta sa ne trimita dovada confirmarii identitatii dumneavostra.
4. Odata primita confirmarea, OKazii.ro va implementa langa numele dvs. de utilizator simbolul "Utilizator Verificat".
5. Costul total este de 4 Euro, calitatea de "Utlizator Verificat" fiind valabila nelimitat.
Mai sus sunt cateva citate de pe site-ul cu pricina. Ceea ce incerc eu sa va spun mai exact, e ca de doua luni astept scrisoarea de la dumnealor, dar nici pana in momentul de fata nu stiu cum arata (in modul normal scrisoarea trebuia trimisa in maxim 24h, cel putin asa sustin ei).
Plata a fost facuta instantaneu, insa statusul... are de asteptat mult si bine. Tind sa cred ca in anul 2020 se rezolva si problema mea care se pare ca nu are nicio rezolvare.
Trimit un mail la "Asistenta clienti" unde ca si normal, primesc un raspuns jalnic. O cucoana imi vorbeste numai cu "tu si eu", de parca in fiecare seara bem cate un suc de portocale
Astept inca o saptamana... nu se rezolva nimic. Trimit mail la directorul firmei si inca o persoana "importanta" din aceasta firma. De aici insa... nu primesc niciun raspuns, nici macar unu` in batjocora (asa cum sunt obisnuiti sa dialogheze stimatii de mai sus).
Detin inca informatiile care atesta faptul ca a fost facuta plata, insa serivicul NU.
Multumesc.
*Mii de scuze daca nu trebuia pus aici subiectul dar chiar nu stiam unde sa-l postez.
Aceasta postare a fost editata de cicufabian: 22 September 2007 - 11:27 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS