Pagina 1 din 1
Despre fashaitul ala cand e linisite .. Dati-va cu parerea.
Scris 22 September 2007 - 10:53 PM
Cand e liniste in casa sau eu stiu ..pe un camp , auzi un fasait in ureche de parca ar fii frecventa televizorului ..aceasta nu cred ca vine din surse exterioare , dar din surse interioare ..fashaitul se schimba cateodata intr-un alt tip de fashait ( presupun k se schimba frecv) ..nu prea stiu ce e cu fashaitul asta din cauza asta am facut topicu` asta
Scris 23 September 2007 - 06:13 AM
probabil e din cauza galagiei prea mari care ai auzit-o cu catva timp in urma si peste cateva minute cand e liniste se aude asa
Scris 23 September 2007 - 08:15 AM
Mi se intampla si mie mai ales cand adorm. Inca nu m-am prins care e faza, dar uneori e dubios
Scris 23 September 2007 - 08:16 AM
deluvas, la Sep 22 2007, 11:53 PM, a spus:
Cand e liniste in casa sau eu stiu ..pe un camp , auzi un fasait in ureche de parca ar fii frecventa televizorului ..aceasta nu cred ca vine din surse exterioare , dar din surse interioare ..fashaitul se schimba cateodata intr-un alt tip de fashait ( presupun k se schimba frecv) ..nu prea stiu ce e cu fashaitul asta din cauza asta am facut topicu` asta 
aha... si t'i se schimba des frecventa ?
Scris 23 September 2007 - 09:21 AM
am cautat pe net dar nu prea gasesti asa ceva..s-ar putea sa fie presiunea .. caci cateodata se aude la fel, cateodata se schimba fasaitu`..
Scris 23 September 2007 - 09:29 AM
mai ravl , aici e roportal , e ontopic , putem vorbi despre orice "paranormal" chiar si de supermeni adevarati asa ca (inteleg ca ai 7984 si vrei 8k dar nu prin posturi deastea
)
Scris 23 September 2007 - 09:56 AM
deluvas, la Sep 23 2007, 10:21 AM, a spus:
am cautat pe net dar nu prea gasesti asa ceva..s-ar putea sa fie presiunea .. caci cateodata se aude la fel, cateodata se schimba fasaitu`..
Există persoane care îşi aud fluxul sanguin. Uneori depinde de poziţia în care stai, alteori nu. Dar trebuie să fie linişte, bineînţeles. Mie mi se pare totuşi că locul topicului ar fi la Sănătate / ORL.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Salutare..Putin ajutor | Luc1f3r | 38 | 3.673 |
|
VIATA DUPA MOARTE
a trait cineva asa ceva? |
kurt cobain | 14 | 11.760 |
|