alergie
Scris 22 September 2007 - 05:50 PM
Scris 09 October 2007 - 08:31 AM
Scris 13 November 2007 - 11:28 AM
alinaangel, la Sep 22 2007, 06:50 PM, a spus:
Da-mi un nr de telefon sau o adresa de email pt a-ti comunica un tratament foarte bun pt alergia ta. Scrie-mi pe adresa RRLeikeb@aim.com
Scris 06 February 2008 - 11:24 AM
roberta25, la Nov 13 2007, 12:28 PM, a spus:
In primul rand trebuie sa cunosti cauza alergiei.Din ce motiv ti-a aparut.Alergia este reactia organismului fata de "ceva".De cele mai multe ori sunt factori patogeni la mijloc.Paraziti,micoze,toxine sau plombe ,coronite din metal(dantura).Daca acesti factori lipsesc,greu pot sa cred ca apare alergia.
Am fost si eu alergica la multe...acuma ma simt foarte bine.Cu ajutorul naturii am rezolvat problema.
Scris 08 December 2009 - 10:30 AM
alinaangel, la Sep 22 2007, 05:50 PM, a spus:
GAZ PE FOC!!!!
ECHINACEEA IN ALERGII ESTE GAZ PE FOC.
ALERGIA TA PE FOND NERVOS SE TRATEAZA CU DETOXIFIEREA ORGANISMULUI ,APOI REGLAREA SISTEMULUI NERVOS CU O PLANTA IMUNOMODULATOARE SI AI SCAPAT
SCRIE-MI MAIL
vitaguard@yahoo.com
Scris 13 December 2009 - 11:03 AM
sunflowers, la Dec 8 2009, 10:30 AM, a spus:
ECHINACEEA IN ALERGII ESTE GAZ PE FOC.
ALERGIA TA PE FOND NERVOS SE TRATEAZA CU DETOXIFIEREA ORGANISMULUI ,APOI REGLAREA SISTEMULUI NERVOS CU O PLANTA IMUNOMODULATOARE SI AI SCAPAT
SCRIE-MI MAIL
vitaguard@yahoo.com
vrem si dovezi,ca de vorbe si antireclame necinstite suntem satuli.
Scris 29 January 2010 - 04:39 PM
Scris 29 January 2010 - 05:07 PM
Claudiudoros, la Jan 29 2010, 05:39 PM, a spus:
Uite ce spun cei care cerceteaza problemele medicale dintr-un alt punct de vedere decat cel consacrat in medicina alopata:
"Diferitele forme prin care se manifesta afectiunile respiratorii au intodeauna ceva in comun:primiti aer doar anevoie,va "pierdeti suflul".V-ati gandit ce anume va impiedica sa mai respirati liber? Conditiile de viata sau anumite persoane va stanjenesc sau va deprima?S-ai va ameninta ceva?
Incercati sa va abordati deschis probleme.Eliberati-va de gandul ca intreaga lume este rea si va ameninta necontenit.Nu va simtiti limitati de constrangeri din exterior.Fiti dumneavoastra insiva si intampinati lumea inconjuratoare cu bratele deschise.Veti constata cu surprindere ca multe lucruri sunt cu totul diferite de cum le-ati vazut anterior.Lumea e frumoasa si colorata!Aceasta atitudine schimbata va lasa sa respirati din nou liber si nestingherit.Ati aruncat balastul care va coplesea. "
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Cleric Prestųn | 63 | 142.571 |
|
Cicatrici cheloide | Knut | 4 | 7.737 |
|
Argila, pamant viu si misterios | Brindusa | 4 | 19.979 |
|