mama a terminat radioterapia (20 sedinte) pe 7 luna asta.Acum medicul din Bacau ii recomanda sa faca scintigrama osoasa ptr ca ea s-a plans de dureri musculare .......care eu ma gandesc totusi ca provin de la radioterapie.Am auzit totusi ca dupa terminarea radioterapiei trebuie sa se faca scintigrama abia dupa 6 luni. Mentionez ca mama a obtinut aprobare acum si ptr Herceptin, un medicament utilizat in cancerul mamar invaziv, pe care il incepe de sapt viitoare. Nu ar fi totusi prea multe ptr o femeie de 59 ani ? Adica si radioterapie abaia terminata , apoi scintigrama si imediat si inceperea tratamentului cu Herceptin care este f puternic. Stie cineva sa ne zica ceva referitor la acest subiect?
Pagina 1 din 1
Scintigrama osoasa
Scris 07 October 2007 - 03:10 PM
nu stiu sa raspund dar imi dau cu parerea; chiar daca o fi mult, nu mai e timp de asteptat ca sa protejeze ficatul sau alte organe; cred ca trebuie sa lupte cu toate armele;
e bine totusi sa mai consultati si alt medic; fara suparare, provincia e mult in urma cu toate; dati-va peste cap si ajungeti la institutul oncologic de la fundeni fara sa mai pierdeti timpul; si daca deja ati fost, tineti de doctoul de acolo sa urmareasca pe mama ta si pe mai departe; NU PIERDETI TIMPUL; fiecare saptamana conteaza;
e bine totusi sa mai consultati si alt medic; fara suparare, provincia e mult in urma cu toate; dati-va peste cap si ajungeti la institutul oncologic de la fundeni fara sa mai pierdeti timpul; si daca deja ati fost, tineti de doctoul de acolo sa urmareasca pe mama ta si pe mai departe; NU PIERDETI TIMPUL; fiecare saptamana conteaza;
Scris 02 December 2007 - 06:47 PM
Am un cancer mamar operat, maine 3 dec 2007 trebuie sa fac o scintigrama osoasa, ce trebuie sa fac inainte de aceasta, ce recomandari:
-nu am voie sa mananc sa bea( apa , cafea) sau altele.
Poate reusesc sa aflu de la cineva.
Multumesc anticipat
-nu am voie sa mananc sa bea( apa , cafea) sau altele.
Poate reusesc sa aflu de la cineva.
Multumesc anticipat
Scris 06 December 2007 - 08:39 PM
Buna,Emilia!Abia acum am vazut topicul tau...cam tarziu.Cum a fost ?Te intreb pentru ca sunt in aceeasi stare ca si tine,dar o sa fac scintigrafia abia in februarie si e bine sa ma duc informata.
Sper din suflet ca nu ti-au mai gasit niciun fel de probleme si ca esti foarte bine!
Sanatate maxima!Paaaaaaaaaa
Sper din suflet ca nu ti-au mai gasit niciun fel de probleme si ca esti foarte bine!
Sanatate maxima!Paaaaaaaaaa
Scris 06 February 2008 - 05:07 PM
Am fost la Iasi si e totul ok referitor la scintigrama.De fapt toate analizele sunt bune, numai ca mama e f stresata cam asta ar fi marea si unica problema momentan:(
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cancerul poate fi invins
se adreseaza oricarui pacient oncologic, in orice stadiu. |
verdan | 3 | 2.246 |
|
Excesul de fier in alimentatie provoaca cancer
Ce parere aveti despre faptul ca vom fi fortati sa luam fier in alimen |