mama
Scris 22 November 2007 - 10:03 AM
Scris 07 January 2008 - 12:09 PM
El`luchador, la Oct 4 2007, 01:31 PM, a spus:
Scris 07 January 2008 - 12:27 PM
El`luchador, la Jan 7 2008, 12:09 PM, a spus:
ha ha ha ...pe cuvant ca e tare !!!!
ellla, la Nov 22 2007, 10:03 AM, a spus:
Foarte simplu!
Sunt tot parintii nostrii ...mama si tata ...dar dupa ce mor si nu ii mai avem alaturi de noi .. ca sa le judecam purtarile pamantesti!
Daca tu crezi ca ai "parinti spirituali" mai mari ca cei care ti-au dat viata, care te-au crescut, educat si s-au sacrificat pe ei ptr tine ... esti intr-o confuzie grava!
Dumnezeul din cer nu ti-a sters macar odata fundul sa-ti schimbe pampersi .. si nu ti-a dat o coaja de paine!
Ala ...nu a dat nici doi bani pe fiul sau cand trageau ucigasii de el ...ceea ce cu parinti tai ar fi fost radical altfel ... le-ar fi bagat alora crucea pe gat !
Scris 07 January 2008 - 12:31 PM
delia delia, la Oct 3 2007, 03:24 PM, a spus:
Mama ta se poate ruga oriunde se simte aproape de Doamne-Doamne!
Daca in biserica isi gaseste pacea si se simte mai aproape de Doamne-Doamne, acolo sa se roage.
Nu conteaza unde se roaga, important este sa simta pacea interioara, sa se regasesca pe sine si sa se umple de energie pozitiva.
Nu cred nici o secunda ca are vreo importanta unde ne rugam, ci are foarte mare importanta ceea ce ne rugam.
Disputele pe seama dogmelor au fost si vor mai fi...
Conteaza ce este in sufletul omului si ce face el, nu ce spun diversi lideri sustinatori ai unei anume dogme.
Corect, Dumnezeu este pretutindeni, iar fiecare om il gaseste acolo unde il cauta. Biserica nu este singura casa a lui Dumnezeu - un text gasit in anii '60 la Marea Moarta si atribuit epocii lui Hristos sustinea o doctrina care a revoltat Vaticanul si care zicea cam asa: "Eu sunt pretutindeni, ridica o piatra si ma vei gasi, rupe o bucata de lemn si voi fi acolo".
Scris 07 January 2008 - 12:37 PM
wolf79, la Jan 7 2008, 12:31 PM, a spus:
si defapt nu-i nicaieri.....nu-i simt prezenta...nici cand rad nici cand plang....nici in biserica nici acasa..nici in mine nici in preot....
Scris 07 January 2008 - 12:54 PM
wolf79, la Jan 7 2008, 12:31 PM, a spus:
legile ordonatoare din univers...
Scris 07 January 2008 - 01:06 PM
wolf79, la Jan 7 2008, 12:59 PM, a spus:
credema...l-am cautat....mi-am pierdut ce-i mai frumosi ani cautandul....si acum la 21 de ani...fac ce n-am facut in liceu..am urmarit preotul....ca si cum as fii purtat ochelari de cal....din clasa a 10.....l-am cautat si fara preot...poate poate....ciuciu...acum fac ce-mi zice constiinta....si nu mai intereseaza...dak e cineva sus....sau jos....ignor legile lu` dumnezeu(din biblie) si respect legile romaniei...sau in ce tara ma aflu
Scris 07 January 2008 - 01:08 PM
El`luchador, la Jan 7 2008, 12:37 PM, a spus:
arunca-te in sus, si legea gravitatiei te va face sa-l cunosti.
dar n-o vei face, pentru ca instinctul de conservare nu te lasa sa te ranesti, si astfel il mai cunosti odata
scrie-ne ceva inteligent, si-l vom vedea si noi in tine...
no ofense, valabil ptr oricine!
Scris 07 January 2008 - 01:11 PM
octavc, la Jan 7 2008, 01:08 PM, a spus:
dar n-o vei face, pentru ca instinctul de conservare nu te lasa sa te ranesti, si astfel il mai cunosti odata
scrie-ne ceva inteligent, si-l vom vedea si noi in tine...
Frumos ! Mi-a plăcut. Dar cāţi dintre noi ne gāndim la asta ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am ajuns sa importam si flori | roportal | 0 | 4.458 |
|
comportamentul clientilor
lucruri de care mai bine sa nu stii.... |
Victor Apostu | 0 | 4.799 |
|
CONSTRUCTII