sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

mama Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ellla 

• eu insami
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 22 November 2007 - 10:03 AM

mama si tatal nostru pamantesc ii stim...dar care sunt amma si tatal spirituali? :)
0

#22 Utilizator offline   El`luchador 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-April 07

Scris 07 January 2008 - 12:09 PM

Vezi postareaEl`luchador, la Oct 4 2007, 01:31 PM, a spus:

se duce la biserica unde se simte ea bine.....dar nu uita ca preotii conduc biserica....si ce zice popa e lege....dak zice..."iesi in p@#a mea din biserica, pacatosule"...tre sa-l asculti....sfaturile preotilor nu nsunt cele mai bune...ma cert cu ea in fiecare seara pe tema asta....dak mama ii spune preotului ce cred eu despre bisserica si preoti...o sa ma trezesc intr-o dimineata, legat, si un preot facand slujba de exorcizare, nu o sa ma zbat...asa sa vada ca nu am draci in mine.....ba mai bine ma zbat...ca aaltfel o sa creada ca am cedat trupul diavoluluidapz...o baterie cu 2 poli pozitivi....si imi iau si eu...dak e la oferta

:o: :x :jester: azi dimineatza.....un ritual bisericesc...cik cu apa sfintita de la boboteaza...se bea in fiecare zi cate o gurita de apa sfintita timp de o luna.....eu am refuzat...ghiciti replica...."nu vreau sa cred ca tie frica de apa sfintita".......am luat o gura zdravana....mam dus mam pisat..si mi-am aprins o tigara :o:
0

#23 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 07 January 2008 - 12:27 PM

Vezi postareaEl`luchador, la Jan 7 2008, 12:09 PM, a spus:

:o: :x :jester: azi dimineatza.....un ritual bisericesc...cik cu apa sfintita de la boboteaza...se bea in fiecare zi cate o gurita de apa sfintita timp de o luna.....eu am refuzat...ghiciti replica...."nu vreau sa cred ca tie frica de apa sfintita".......am luat o gura zdravana....mam dus mam pisat..si mi-am aprins o tigara :o:

ha ha ha ...pe cuvant ca e tare !!!! :o: ... o asemenea scena ar trebui retinuta si folosita de cei care au talent si atractie ptr literatura !

Vezi postareaellla, la Nov 22 2007, 10:03 AM, a spus:

mama si tatal nostru pamantesc ii stim...dar care sunt amma si tatal spirituali? :x

Foarte simplu!
Sunt tot parintii nostrii ...mama si tata ...dar dupa ce mor si nu ii mai avem alaturi de noi .. ca sa le judecam purtarile pamantesti!

Daca tu crezi ca ai "parinti spirituali" mai mari ca cei care ti-au dat viata, care te-au crescut, educat si s-au sacrificat pe ei ptr tine ... esti intr-o confuzie grava!

Dumnezeul din cer nu ti-a sters macar odata fundul sa-ti schimbe pampersi .. si nu ti-a dat o coaja de paine!

Ala ...nu a dat nici doi bani pe fiul sau cand trageau ucigasii de el ...ceea ce cu parinti tai ar fi fost radical altfel ... le-ar fi bagat alora crucea pe gat !
0

#24 Utilizator offline   wolf2010 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 07 January 2008 - 12:31 PM

Vezi postareadelia delia, la Oct 3 2007, 03:24 PM, a spus:

"Cate capete atatea pareri"!

Mama ta se poate ruga oriunde se simte aproape de Doamne-Doamne!
Daca in biserica isi gaseste pacea si se simte mai aproape de Doamne-Doamne, acolo sa se roage.
Nu conteaza unde se roaga, important este sa simta pacea interioara, sa se regasesca pe sine si sa se umple de energie pozitiva.

Nu cred nici o secunda ca are vreo importanta unde ne rugam, ci are foarte mare importanta ceea ce ne rugam.
Disputele pe seama dogmelor au fost si vor mai fi...
Conteaza ce este in sufletul omului si ce face el, nu ce spun diversi lideri sustinatori ai unei anume dogme.

Corect, Dumnezeu este pretutindeni, iar fiecare om il gaseste acolo unde il cauta. Biserica nu este singura casa a lui Dumnezeu - un text gasit in anii '60 la Marea Moarta si atribuit epocii lui Hristos sustinea o doctrina care a revoltat Vaticanul si care zicea cam asa: "Eu sunt pretutindeni, ridica o piatra si ma vei gasi, rupe o bucata de lemn si voi fi acolo".
0

#25 Utilizator offline   El`luchador 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 January 2008 - 12:37 PM

Vezi postareawolf79, la Jan 7 2008, 12:31 PM, a spus:

Corect, Dumnezeu este pretutindeni, iar fiecare om il gaseste acolo unde il cauta. Biserica nu este singura casa a lui Dumnezeu - un text gasit in anii '60 la Marea Moarta si atribuit epocii lui Hristos sustinea o doctrina care a revoltat Vaticanul si care zicea cam asa: "Eu sunt pretutindeni, ridica o piatra si ma vei gasi, rupe o bucata de lemn si voi fi acolo".

si defapt nu-i nicaieri.....nu-i simt prezenta...nici cand rad nici cand plang....nici in biserica nici acasa..nici in mine nici in preot....
0

#26 Utilizator offline   octavc 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 07 January 2008 - 12:54 PM

Vezi postareawolf79, la Jan 7 2008, 12:31 PM, a spus:

legile ordonatoare din univers...
0

#27 Utilizator offline   wolf2010 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 07 January 2008 - 12:59 PM

Vezi postareaEl`luchador, la Jan 7 2008, 12:37 PM, a spus:

si defapt nu-i nicaieri.....nu-i simt prezenta...nici cand rad nici cand plang....nici in biserica nici acasa..nici in mine nici in preot....

Nici eu nu-i simt prezenta, dar inca nu l-am cautat.
0

#28 Utilizator offline   El`luchador 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 January 2008 - 01:06 PM

Vezi postareawolf79, la Jan 7 2008, 12:59 PM, a spus:

Nici eu nu-i simt prezenta, dar inca nu l-am cautat.

credema...l-am cautat....mi-am pierdut ce-i mai frumosi ani cautandul....si acum la 21 de ani...fac ce n-am facut in liceu..am urmarit preotul....ca si cum as fii purtat ochelari de cal....din clasa a 10.....l-am cautat si fara preot...poate poate....ciuciu...acum fac ce-mi zice constiinta....si nu mai intereseaza...dak e cineva sus....sau jos....ignor legile lu` dumnezeu(din biblie) si respect legile romaniei...sau in ce tara ma aflu
0

#29 Utilizator offline   octavc 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 07 January 2008 - 01:08 PM

Vezi postareaEl`luchador, la Jan 7 2008, 12:37 PM, a spus:

arunca-te in sus, si legea gravitatiei te va face sa-l cunosti.

dar n-o vei face, pentru ca instinctul de conservare nu te lasa sa te ranesti, si astfel il mai cunosti odata

scrie-ne ceva inteligent, si-l vom vedea si noi in tine...

no ofense, valabil ptr oricine!
0

#30 Utilizator online   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 07 January 2008 - 01:11 PM

Vezi postareaoctavc, la Jan 7 2008, 01:08 PM, a spus:

arunca-te in sus, si legea gravitatiei te va face sa-l cunosti.

dar n-o vei face, pentru ca instinctul de conservare nu te lasa sa te ranesti, si astfel il mai cunosti odata

scrie-ne ceva inteligent, si-l vom vedea si noi in tine...

Frumos ! Mi-a plăcut. Dar cāţi dintre noi ne gāndim la asta ?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Am ajuns sa importam si flori roportal  0 4.458
Replici noi comportamentul clientilor
lucruri de care mai bine sa nu stii....
Victor Apostu  0 4.799
Topic inchis CONSTRUCTII
doriti ca "roportal.ro" sa deschida o astfel de sectiune?
s1mon4  7 3.352
Topic inchis Au crescut taxele vamale la importul de carne de porc roportal  2 5.637
Topic inchis Impozit pe profit annutza0  2 7.804