sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Care este adevaratul prieten? neconditionat, totul pana la bani, femeia prietenului este mai frumoas Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 20 September 2007 - 04:43 PM

,,,
ce inseamna sa ai prieteni adevarati?
cand se sfarseste o prietenie ?....de ce?...
........................

Aceasta postare a fost editata de newtask: 20 September 2007 - 04:44 PM

0

#2 Utilizator offline   m00nchild 

• dreamer...
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-September 07

Scris 20 September 2007 - 04:54 PM

Vezi postareanewtask, la Sep 20 2007, 05:43 PM, a spus:

,,,
........................

iti dai seama care sunt adevaratii prieteni abia cand dai de necazuri...sunt aceia care nu te parasesc cand ai probleme, ci iti sunt alaturi si increarca sa te ajute macar cu o vorba buna :blink:
0

#3 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 20 September 2007 - 04:59 PM

Vezi postaream00nchild, la Sep 20 2007, 05:54 PM, a spus:

iti dai seama care sunt adevaratii prieteni abia cand dai de necazuri...sunt aceia care nu te parasesc cand ai probleme, ci iti sunt alaturi si increarca sa te ajute macar cu o vorba buna :blink:

adevarat ce spui tu...dar numai atunci?...
0

#4 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 20 September 2007 - 06:13 PM

Vezi postareanewtask, la Sep 20 2007, 05:43 PM, a spus:

,,,
........................

din pacate prietenia se sfirseste atunci cind nu mai are loc schimbul de informatie intre persoane, atunci cind nu mai exista respect si atunci intervin " procedurile". Daca cineva nu-si respecta prietenul si este si genul de "rechin" sigur ii va da multa otrava sufleteasca viitorului fost prieten. Cred ca sint foarte putine prieteniile care rezista la incercarea conflictului de interese. Cel mai mult conteaza ce anume sta la baza prieteniei. Poate fi vorba de o prietenie inceputa initial din interes si astfel de relatii cad cind de exemplu pierzi functia, banii, anumite facilitati, si trebuie sa mai fac si remarca ca societatea de azi a ajuns in situatia ca defavorizeaza relatiile de prietenia lasind un cistig de teren relatiilor reci de amicitie. Si pe tema asta am putea muuult toci degetele de tastatura.
0

#5 Utilizator offline   New Task 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 20 September 2007 - 06:22 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Sep 20 2007, 07:13 PM, a spus:

Si pe tema asta am putea muuult toci degetele de tastatura.

tocmai din cauza asta am deschis un astfel de topic ..pentru ca este mult de tocit la tastatura....
...este interesant teatrul care se joaca in anumite situatii...
0

#6 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 20 September 2007 - 10:55 PM

O prietenie nu se verifica numai prin libertatea pe care i-o acorzi celuilalt.
A ajuta pe un prieten la nevoie, a-l incalzi cu mangaierile tale, a-l inconjura cu “sinceritatile” tale nu inseamna nimic.
Altele sunt adevaratele probe ale prieteniei: a nu-i incalca libertatea, a nu-l judeca din punctul tau de vedere (care poate fi real si justificabil, dar poate nu corespunde experientei destinului celuilalt), a nu-l pretui prin ceea ce iti convine sau te amuza pe tine, ci pentru ceea ce este, pentru el insusi, prin ceea ce trebuie el sa realizeze ca sa ajunga un om.

Intr-o prietenie nu conteaza numai ceea ce ia celalalt.
Fiecare luam mai putin decat ar trebui.
Acesta este marele nostru pacat: ca nu ne e sete de mai mult, ca ne multumim cu sferturi; de aceea avem fiecare dintre noi atata spaima de ridicol.
Nu numai ca nu dam cat ar trebui, dar luam cu mult mai putin decat ni se ofera.

Aceasta postare a fost editata de angeldust...: 20 September 2007 - 10:56 PM

0

#7 Utilizator offline   stupid_me 

• Bauhambau roz cu picatele albe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 21 September 2007 - 12:29 AM

am auzit odata :

'A fi prietenul cuiva, inseamna a nu face tot timpul ce vrei si ce iti place, daca acest lucru il raneste pe celalalt.'
0

#8 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 22 September 2007 - 12:40 AM

'' Despre ceva frumos….

Ciudat cum unii nu se mai pot opri din a povesti lucruri, intamplari minunate ce le-au trait. Altii nu se pot opri din a-ti povesti necazurile, rahaturile si nenorocirile ce i-au marcat. Restul, ca mine, nici nu isi mai amintesc .Am avut necazuri? Dar bucurii? si daca am avut, unde sunt?
Simt un gol acum in sufletul meu cand ma gandesc la trecut. Cred ca batalia dintre uitare si negare m-a facut sa ascund undeva si momentele frumoase care le-am trait. Stau si trag dintr-o tigare, cuget la ce am de scris. Ma gasesc in fata Pc-ului si incerc sa gasesc ceva frumos despre care sa iti povestesc. Mai trec 10 minute si nu stiu ce sa-ti zic.
Prefer sa nu iti povestesc despre intamplari, sunt multe prea triste,vreau sa-ti zic despre persoane. Persoane care sunt egale cu bucuria, cu fericirea. Exista cineva in lumea mea, in viata mea, cineva care m-a facut mereu sa zambesc, sa rad, sa vad chiar si picatura de bunatate din orice rau. Ai avut norocul sa intalnesti pe cineva care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine? Ai simtit vreodata ca undeva pe lumea asta mai exista cineva ca tine? Cineva care te accepta asa cum esti, care nu te judeca si care te sustine in orice ? Eu am norocul de a avea in viata mea o astfel de persoana. Si desi e departe, desi mii de km ne despart , amintirile unei copilarii ne unesc. Plansete, zambete nevinovate, tragedii adolescentine, toate isi gaseau inceputul si sfarsitul alaturi de ea. Ea era refugiul meu mereu. Alergam cu disperare sa o gasesc, sa ii vorbesc, sa ma asculte. Stiam ca nu primesc din partea ei decat intelegere, stiam ca gaseam bunatate si multa intelepciune. Desi apropiate de varsta, ea , a stiut mereu sa nu fie impulsiva, a stiut sa ma faca intai sa calculez , apoi sa decid. Cand usa casei ei se deschidea, se deschidea paradisul. Se deschidea poarta catre oaza mea de liniste , catre copilarie, catre ceea ce eram. Era singurul loc unde eu eram eu. Cand inchideam usa casei ei , deveneam instantaneu aceeasi figura de gheata, aceeasi prsoana dura, care nu vedea nici o bucurie in viata, acelasi adult cu multe responsabilitati.
Ai vrut vreodata sa multumesti cuiva si nu ai stiut cum?...Asa ma simt eu acum…As vrea sa ii multumesc pentru fiecare secunda pe care a pierdut-o ascultandu-mi amarul, sa-i multumesc pentru fiecare zambet ce mi l-a adus, pentru fiecare tras de urechi si zguduiala aplicata in cazuri de forta majora. .As vrea sa le multumesc si celor ce i-au dat viata, LOR..lor care au facut ca ea sa fie langa mine, lor, care m-au primit in casa ca pe unul de-al lor. Lor care au fost ca si parintii mei, lor-ei, pentru care am un respect enorm. Uite vezi, vorbesc de ea si parca imi amintesc acum ceva frumos. Seri pierdute razand din ori si ce prostie, nopti petrecute povestind cate in luna si in stele, zile care fugeau in timp ce noi ne faceam planuri marete despre viitor, plimbari prin ploaie si cate si mai cate.
Ai avut norocul vreodata sa afli ce inseamna prietenia adevarata?...Eu da…
Multumesc ca existi ,TU, prietena mea''
0

#9 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 22 September 2007 - 10:47 AM

...dupa ce a citit..ma intreaba...''eu sunt, nu? de mine ai scris...asa-i?''..hehe..ce-am tachinat-o :)
0

#10 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 22 September 2007 - 10:50 AM

Subiectul ar trebui sa inceapa cu noi: suntem noi capabili sa fim prieteni adevarati?
Ce-nseamna pentru noi sa fim "un prieten adevarat"?

Conteaza ceea ce dam, nu ceea ce asteptam sa primim.
Intotdeauna vorbim despre ceilalti si niciodata despre noi.
De ce?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse