Cum dracu poate face cineva asa ceva....
Scris 20 September 2007 - 03:15 PM
De fapt..nici nu sunt cuvinte care ar putea descrie comportamentul unor tineri ca si cei care au batut intr-un hal de hal o biata pisica.
La stirile Pro TV a fost prezentat un filmulet in care,niste....baieti omoara in bataie o pisica!
Cat de batut in cap trebuie sa fi ca sa ii faci asa ceva unui animal....unei pisici!!!
Cand am vazut filmuletul,am inceput sa plang,nu am putut sa ma abtin.
Si pe langa ca pisica a murit,tinerii vor fi sanctinoati doar cu o amenda de 2.000 lei,pura bataie de joc.
Si inca unii se mai gandesc daca este nevoie de o politie animala...Normal ca este!!!!
Bine ca pisica mea nu umbla pe afara,si sta doar in apartament.
Pentru cei care nu stiu inca despre ce e vorba,sa intre pe http://www.protv.ro/stiri/social/imagini-s...iva-tineri.html
Scris 20 September 2007 - 03:25 PM
Scris 20 September 2007 - 03:39 PM
Sunt foarte sensibil si iubesc muult animalele.
Am vazut si eu la viata mea oameni care chinuiau pisici.
Imi venea sa plang sa nu ma mai puteam oprii un an.
Scris 20 September 2007 - 03:40 PM
Scris 20 September 2007 - 03:54 PM
asa cum fac eu . sunt incontinuu la asociatii de naimale..le-am trimis linkul si la postul de tv..da ..sa se stie ce tara cu legi de cacat in privinta protectiei animalelor. Mana pe telefoane si sunati la asociatiile de protectie animalelor...sunati la consiile locale...sa semneze legile....
Scris 20 September 2007 - 05:00 PM
Scris 20 September 2007 - 05:17 PM
Cik nu pot fi identificati!, dar i se vede fata aluia de o arunca de pe scari , gabori tarani cu 4 clase incompetenti!
Oricum faptul a fost consumat
R.I.P.
Aceasta postare a fost editata de kaLoo: 20 September 2007 - 05:21 PM
Scris 20 September 2007 - 06:00 PM
Si am citit la ei niste legi.
Si apoi pe site'ul celor de la Vier Profen spune asa "supunerea unui animal la cruzimi se pedepseste cu amendă de la 10.000.000 lei la 20.000.000 "
Macar le-a dat amenda maxima,avand in vedere ca idiotii au si omorat pisica!si tot nu-mi vine sa cred,cum poate cineva,sa faca asa ceva!
Si totusi....pedeapsa imi pare mica.
Sper doar sa-i prinda...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Black CAT | 104 | 23.486 |
|
Crescatori pisici
Topice unite |