O modalitate de exprimare a ceea ce simti si crezi... ... intr-o relatie
Scris 19 September 2007 - 11:22 AM
Daca vom da frau liber emotiilor noastre, acest lucru ne va face sa ne simtim expusi si vulnerabili - asa ca de ce ar trebui sa o facem?
O astfel de situatie cu siguranta va impiedica o relatie sa evolueze fericit? Ce trebuie facut?
Scris 19 September 2007 - 11:44 AM
deci cum sta treba? doua persoane de sex opus pot fi doar prieteni? si daca considera ca exista si atractie fizica, ce ar trebui sa faca?
Scris 19 September 2007 - 12:21 PM
fulgdenea, la Sep 19 2007, 12:44 PM, a spus:
deci cum sta treba? doua persoane de sex opus pot fi doar prieteni? si daca considera ca exista si atractie fizica, ce ar trebui sa faca?
Eliberarea de bagajul emotional va actiona ca o supapa de siguranta asupra noastra - descarcarea tensiunilor interne seamana foarte mult cu suieratul ceainicului. Ne vom descarca intreaga presiune acumulata din pastrarea acestora in interior. Emotiile tinute ascunse intr-o relatie pot conduce la neintelegeri legate de ceea ce simtim cu adevarat fata de partenerul(a) nostru(a). Lipsa emotiilor vizibile poate fi interpretata ca o lipsa a sentimentelor.
Eu am pus doar problema unui “complementarism” intre doua persoane de sex opus care poate culmina cu unirea sufletelor, ca si cum ai spune ca frontierele dintre prietenia intre persoane de sex opus si dragoste sunt atat de fragile incat as fi tentata sa spun ca practic ele nu exista. ...
Scris 19 September 2007 - 12:33 PM
Marius-Doru, la Sep 19 2007, 12:22 PM, a spus:
Daca vom da frau liber emotiilor noastre, acest lucru ne va face sa ne simtim expusi si vulnerabili - asa ca de ce ar trebui sa o facem?
O astfel de situatie cu siguranta va impiedica o relatie sa evolueze fericit? Ce trebuie facut?
eu sunt cazul acela care nu ma exteriorizez ...spre exemplu ...mi s-a spus recent ...nu stiu ce gandesti si ce simti ...deci nu stiu cum sa actionez....e nevoie de o "actiune" in functie de reactiile celuilalt ?
Scris 19 September 2007 - 12:37 PM
red2shoes, la Sep 19 2007, 01:33 PM, a spus:
da, actiune in fctie de reactie si reciproc...doar ca...reactia trebuie anticipata;)...si simtita...altfel...no communication
Scris 19 September 2007 - 01:41 PM
red2shoes, la Sep 19 2007, 01:33 PM, a spus:
Barbatii si femeile vorbesc cumva limbi diferite? Femeile pun mare accent pe sentimente si de aceea le pot exterioriza mai usor decat barbatii... dar exprimarea ta refecta contrariul sau la tine exista preferinte spontane, preferinte calculate; Exista si varianta ca femeia din tine cand incearca să ispiteasca ....
Aceasta postare a fost editata de Marius-Doru: 19 September 2007 - 01:44 PM
Scris 19 September 2007 - 01:46 PM
Scris 20 September 2007 - 09:38 AM
Scris 21 September 2007 - 04:36 PM
Hadaly, la Sep 19 2007, 02:46 PM, a spus:
nu avem de ce sa te impuscam pt. ca ai DREPTATE. asta e si concluzia mea!
eu chiar am probleme cu exprimarea sentimentelor in cuvinte, fata in fata, insa nu ezit nicio clipa sa-mi demonstrez sentimentele prin actiune, prin comportament, insa e in firea omului ca atunci cand primeste totul sa considere ca e "prea mult", sa se plictiseasca, sa aiba impresia ca poate gasi altceva mai bun in alta parte.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Intrebari pentru minore...
topic temporar |
mihaela... | 67 | 11.992 |
|
La taifas | Broscuta_Fermecata | 13 | 5.103 |
|
Cu si despre puii mei |