NU IMI SUPORT CUMNATUL E O PERSOANA FOARTE REA!
Scris 19 September 2007 - 07:55 AM
Scris 19 September 2007 - 08:29 AM
Scris 19 September 2007 - 10:32 AM
Aceasta postare a fost editata de Anya2007: 19 September 2007 - 10:33 AM
Scris 19 September 2007 - 02:44 PM
Anya2007, la Sep 19 2007, 10:32 AM, a spus:
nu este el.e o ruda din partea mea.chestia e ca cei doi frati sunt diferiti ca ziua de noapte.sincera sa fiu,m-am gandit si eu la ce mi-ai spus tu.insa pana la proba contrarie nu ii pot acuza pe amandoi.pana una-alta am bataiu de cap cu fratele lui.se pare ca mie mi se intampla tot ce e mai rau....
Scris 19 September 2007 - 03:15 PM
J0', la Sep 19 2007, 02:50 PM, a spus:
asa ceva ar fi imposibil pentru mine!se poarta ingrozitor cu orice femeie.si nu exagerez!i-a spus mamei lui niste cuvinte pe care nu le pot reproduce aici!iar sotia lui e ca o adevarata servitoare pentru e!dar chiar daca ne vedem de putine ori,nu pot sa il suport.inca nu mi-a facut nimic personal,dar nici nu cred ca va intarzia sa o faca ,pentru ca nu ii convine independenta mea.chiar i-am spus ,cu lacrimi in ochi ,ca se poarta foarte urat cu bunicul sau(am inteles ca l-a si lovit o data,de l-a umplut de sange) si se lauda chiar,ca el l-a batut si pe socrul lui...si nu stiu.ce atitudine sa ai fata de un asemenea om?un lucru e clar:nu il vreau prin preajma mea!insa e fratele sotului meu si nu il pot impiedica sa nu isi vada familia.insa simt ca nu e bine.chiar imi e teama sa nu il influenteze ,la un moment dat!
Scris 19 September 2007 - 05:17 PM
Realizezi ca nu ai sa poti sa schimbi nimic , lacrimile cred ca pt el nu inseamna nimic ! Tu esti cea sensibila , tu esti cea care priveste personal aici in rel asta! Si in final tu esti cea care sufera!
Scris 19 September 2007 - 08:59 PM
Iti consumi inutil energia psihica in jocuri de devalorizare, in loc sa faci ceva util cu timpul tau, care este pretios. Lasa-l in treaba lui, si pe ceilalti tot in treaba lor, sa joace ei ce jocuri vor cu cine doresc. Daca te bagi si tu in joc, e pe riscul tau.
Aceasta postare a fost editata de Anya2007: 19 September 2007 - 09:00 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
boala de colagen... | ramonix | 1 | 4.951 |
|
Retinopatie pigmentara fara pigment | Darkyn | 1 | 3.093 |
|
Este posibil sa fiu infectat? | Florinx | 9 | 5.805 |
|