Ce parere aveti?
Scris 18 September 2007 - 09:35 PM
Nu sunt de accord cu unele din idei,dar alte opinii sunt bine argumentate.Cel putin in opinia mea.
Scris 19 September 2007 - 10:17 AM
A fost Isus Cristos un individ moral ?
Da, sunt bine argumentate elementele descrise acolo... Nu sunt de acord cu interpretarea omului dar trebuie sa recunosc, argumentatia e de calitate.
Citeaza
Aici se poate vedea un exemplu de interpretare. Personal nu cred ca atitudinea non-rezistentei in fata raului e o atitudine pasiva, nici pe departe... Scriam acum ceva timp intr-un articol din blogul meu:
Citeaza
Horia G. Plugaru vede lucrurile intr-un fel, eu in alt fel... e posibil ca amandoi sa ne inselam
Scris 22 September 2007 - 12:27 PM
Cavaleru' Jedi, la Sep 19 2007, 11:17 AM, a spus:
A fost Isus Cristos un individ moral ?
Da, sunt bine argumentate elementele descrise acolo... Nu sunt de acord cu interpretarea omului dar trebuie sa recunosc, argumentatia e de calitate.
Aici se poate vedea un exemplu de interpretare. Personal nu cred ca atitudinea non-rezistentei in fata raului e o atitudine pasiva, nici pe departe... Scriam acum ceva timp intr-un articol din blogul meu:
Horia G. Plugaru vede lucrurile intr-un fel, eu in alt fel... e posibil ca amandoi sa ne inselam
nu e singurul acum au aparut tot felul de tipi care critica biblia qoranul cu fraze scoase din context. e o moda acum fiinca se vrea instituirea unei noi religii si atunci cele vechi trebuiesc defaimate ca si profetii.
Aceasta postare a fost editata de vali_: 22 September 2007 - 12:28 PM
Scris 22 September 2007 - 01:12 PM
Scris 22 September 2007 - 01:46 PM
vali_, la Sep 22 2007, 01:27 PM, a spus:
Si care ar fi problema?
ati prefera ca Dumnezeu sa intre in pensie si sa nu mai inspire pe nimeni niciodata?
Noua religie va fi Stiinta ...ea deja aduce mantuirea si "profetii" ei sunt Fleming Diesel, Marconi, Graham Bell, Tesla si altii ca ei ...si nu falsi profeti care se pretind ei insusi ca profeti ...dar care ... in afara de crime si indemn catre pedofilie ...nu au adus nimic folositor omenirii!
Scris 23 September 2007 - 11:03 AM
Glamorous_witch_girl, la Sep 22 2007, 02:12 PM, a spus:
Ma indoiesc... ateismul are si el problemele lui. Agnostici da... e posibil sa apara din ce in ce mai multi si nu-i exclus sa se produca ceva de genul bibliei portocalii a lui Frank Herbert.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sarutatul crucii, al icoanelor, lingurita de impartasanie |
Maximus | 88 | 19.262 |
|
Hristos a inviat !
Lumina Sfanta s-a coborat si anul acesta ! |
iskender | 30 | 9.444 |
|