Cititi zodiile pe chipul celor din jur
Scris 28 August 2009 - 11:02 AM
sagetator
Īţi va īnvineţi ochiul şi te va băga īn spital, dar probabil că a doua zi te va īngropa īn flori şi compasiune.
Īntotdeauna vei observa la naivul, curajosul, optimistul Săgetător o trăsătură copilăroasă
femeia sagetator
Apropo! Femeia din Săgetător e cam stīngace. Uneori, cīnd o vei privi mergīnd pe stradă ca un cal pur-sīnge te vei gīndi că e cea mai graţioasă femeie pe care ai privit-o vreodată. Asta pīnă cīnd se īmpiedică de o crăpătură īn trotuar, se agaţă de taraba de fructe ca să-şi recapete echilibrul şi răstoarnă două lăzi cu portocale
Īţi va īnvineţi ochiul şi te va băga īn spital, dar probabil că a doua zi te va īngropa īn flori şi compasiune.
Īntotdeauna vei observa la naivul, curajosul, optimistul Săgetător o trăsătură copilăroasă
femeia sagetator
Apropo! Femeia din Săgetător e cam stīngace. Uneori, cīnd o vei privi mergīnd pe stradă ca un cal pur-sīnge te vei gīndi că e cea mai graţioasă femeie pe care ai privit-o vreodată. Asta pīnă cīnd se īmpiedică de o crăpătură īn trotuar, se agaţă de taraba de fructe ca să-şi recapete echilibrul şi răstoarnă două lăzi cu portocale
Scris 28 August 2009 - 01:20 PM
se vorbeste si de zodiacul chinezesc?
eu sunt tigroaica de foc acolo..din cate am inteles.
sunt in 1986 corect?sau sunt off topic
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum este barbatul Capricorn intr-o relatie? | crista_c | 158 | 45.363 |
|
Fara karma in astrograma | AzulaFirePrincess | 17 | 4.969 |
|
Zodiile si criminalitatea
|