mersi pentru. ca ai postat site/ul. asa poate ca ma voi recunoaste si eu. va las sa ghiciti ce zodie sunt...
Citeaza
Deşi mulţi nativi şi native rămīn toată viaţa necăsaătoriţi, există la fel de mulţi care se aşează īn final la casa lor. Poate că n-o vor face dintr-o izbucnire pasională, pentru că mariajul nu este este o stare firească pentru cei din ? .e surprinzător cīţi dintre ei reuşesc saă se acomodeze spiritului de echipă al căsniciei şi saīnt aproape īntotdeauna devotaţi familiei.
deocamdata e bine...
Citeaza
Vezi fata aceea teăcută, cu ochi frumoşi şi blīnzi, care aşteaptă autobuzul? Uită-te la mănuşile ei imaculat de albe, la atitudinea ei calmă şi rezervată. Ea va avea bani exacţi pentru bilet gata pregătiţi īn mīnă. Nici prin cap nu i-ar trece saă ceară casieriţei saă-i schimbe o bancnotă de cincizeci de mii.
nici la piata nu ma targuiesc...
Citeaza
Evenimentele sociale nu saīnt cel mai bun loc ca saă-i cauţi pe aceşti perfecţionişti. Ai mai multe şanse saă-i găseşti la birou, lucrīnd după program, decīte la vreo petrecere. Nu e uşor pentru Fecioară saă se relaxeze suficient de mult ca saă se distreze īn societate, pentru că aceşti nativi nu se simt īn largul lor īn mulţime. Uneori fac eforturi ca saă participe la petreceri şi saă se integreze, dar simţul datoriei e prea intens ca saă le permită saă fie prea frivoli. Uneori, Fecioarele īi fac pe Capricorni saă pară prin comparaţie nişte cheflii plini de voioşie şi asta spune foarte multe. Rareori ai saă vezi aceşti nativi făcīnd baloane de saăpun, sau construind castele de nisip. Fecioarele saīnt prea ocupate ca saă viseze cu ochii deschişi şi seara saīnt prea obosite ca saă admire stelele.
acuma nu sunt chiar atat de nepetrecareata... ba chiar imi place sa dansez, sa fac atmosfera.
Citeaza
zīmbetul lui īncīntător pare saă ascundă īntotdeauna cine ştie ce mare problemă.
doar in cazuri extraordinare imi deschid sufletul...
mdah... mai am si defecte...
Citeaza
Fecioarele saīnt de īncredere şi sincere, fără īndoială............
ah, deci de aceea eu sunt mama dolores a clasei...
astia cand au inventat site/ul m/au intalnit la un suc... sau or fi de la paparazzi!
credeati ca am terminat?
si acum urmeaza din ce in ce mai multe defecte...
Citeaza
Pe aceşti oameni nu-i vei vedea laăfăindu-se īn bani sau afecţiune. saīnt foarte prudenţi īn ambele domenii, deăruindu-şi dragostea constant şi īn teăcere, manevrīndu-şi banii cu acelaşi conservatorism. Īn mod ciudat, deşi saīnt de dispuşi saă facă servicii eficiente altora, nativilor le displace profund, aproape de nevroză, saă li se facă favoruri.
eh, erau si niste calitati pe acolo...
Citeaza
E greu de īnţeles de ce uneori mercurienii saīnt consideraţi egoişti, căci de obicei ei găsesc mai multă satisfacţie īn a-i servi pe alţii decīte īn a-şi urma ambiţiile proprii. Probabil că eticheta de "egoist" vine din capacitatea nativului e a spune "nu" şi a se ţine de cuvīnt. El īşi deăruieşte de bună voie timpul şi energia, dar va refuza saă īndeplinească pretenţii iraţionale. Cīnd cererile devin excesive, Fecioara se va opri şi īţi va spune foarte clar care īi saīnt obiecţiile. Poate prea clar! Pe cīte de tare īi place saă scoată īn evidenţă defectele altora, pe atīte de mult urăşte saă īi fie criticate prorpiile greşeli. Cīnd un nativ din Fecioară comite o eroare, arată-i-o cu tact dacă vrei saă-i peăstrezi prietenia
deci... nu am mintit cand am zis ca nu/mi place sa recunosc unde am gresit...
Citeaza
Mulţi dintre ei saīnt vegetarieni. Dacă nu, poţi saă fii siguri că ştiu exact ce trebuie saă mănīnce şi cum trebuie preparat fiecare fel. Din cīnd īn cīnd vei da peste un nativ obsedat de microbi, care īşi pune mănuşi de cauciuc ca saă amestece carnea pentru chiftele sau īşi fierbe periuţa de dinţi īn fiecare seară, dar acestea saīnt extreme. Totuşi, chiar şi Fecioara obişnuită īşi va spăla cu atenţie mīinile īnainte de orice masă.
daca rade careva la faza cu manusile... va omor!
Citeaza
Mercurienilor le plac pisicile, peăsaările şi creaturile mici, neajutorate.
Citeaza
aceşti nativi īşi pot modela propriul destin cu mai multă siguranţă decīte oricare alt semn al zodiacului..........
.
da?
acum urmez cu adevarat eu, la capitolul amour!
mai erau o gramada de citit dar nu vreau sa va plictisit.
EDIT: Dulcineea sa nu iti fie cu suparare insa regulamentul acestui forum interzice postarea de mesaje succesive in cadrul aceluiasi topic in mai putin de 24 de ore de catre acelasi user. Deasemenea este de preferat sa faci trimitere la textul cu pricina prin afisarea URL-ului paginii respective in loc sa copii pasaje intregi. Multumesc pentru intelegere!
In alta ordine de idei cu toii cred ca am inteles ca zodia ta este "Fecioara".
Aceasta postare a fost editata de spider: 18 May 2005 - 07:44 PM