sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Epilare definitiva Amanunte despre epilarea definitiva Evaluare topic: - - - - -

#91 Utilizator offline   Iuli.alina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-July 10

Scris 23 January 2011 - 08:10 PM

Buna fetelor! Am fost de curand sa ma epilez definitiv la Nomasvello 30 euro pe sedinta si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita. Chiar e o afacere buna epilarea definitiva, scapi de durere si de grija parului. E chiar tare. Am vazut pe foarte multe forumuri fete care se plangeau de metoda asta si de aceea vreau sa postez mesajul asta. E important sa iti alegi f bine salonul ca sa nu consideri ca ai aruncat banii pe fereastra. Am fost la salonul asta dupa recomandarea mai multor prietene si consider ca am facut alegerea potrivita.Asa ca cine vrea mai multe detalii va raspund cu draga inima;)
0

#92 Utilizator offline   Toda04 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-January 11

Scris 28 January 2011 - 08:50 PM

eu tot la nomasvello cam fost si am facut 4 sedinte pentru mustata.Sunt f multumita ca nu mi-a mai rescut niciun fir de par de atunci si a trecut aproape juma de an :huggles:

Aceasta postare a fost editata de Toda04: 28 January 2011 - 08:50 PM

0

#93 Utilizator offline   Lovely61282 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-January 11

Scris 28 January 2011 - 10:14 PM

Iuli.alina, la Jan 23 2011, 08:10 PM, a spus:

Buna fetelor! Am fost de curand sa ma epilez definitiv la Nomasvello 30 euro pe sedinta si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita. Chiar e o afacere buna epilarea definitiva, scapi de durere si de grija parului. E chiar tare. Am vazut pe foarte multe forumuri fete care se plangeau de metoda asta si de aceea vreau sa postez mesajul asta. E important sa iti alegi f bine salonul ca sa nu consideri ca ai aruncat banii pe fereastra. Am fost la salonul asta dupa recomandarea mai multor prietene si consider ca am facut alegerea potrivita.Asa ca cine vrea mai multe detalii va raspund cu draga inima;)

Buna, poti sa-mi spui te rog ce zone ti-ai facut si de cate sedinte ai avut nevoie? Sti cumva ce aparate au si daca sunt certificate? N-as vrea sa ma trezesc peste un an cu cine stie ce problema. Merci!
0

#94 Utilizator offline   Iuli.alina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-July 10

Scris 29 January 2011 - 03:50 PM

Lovely61282, la Jan 28 2011, 11:14 PM, a spus:

Buna, poti sa-mi spui te rog ce zone ti-ai facut si de cate sedinte ai avut nevoie? Sti cumva ce aparate au si daca sunt certificate? N-as vrea sa ma trezesc peste un an cu cine stie ce problema. Merci!

Buna! eu mi-am facut 6 sedinte pentru zona inghinala. Stiu ca sunt aparate de la nomasvello care se bazeaza pe metoda cu lumina pulsata(ipl) si ca inainte de inceperea sedintelor ti se face un test gratuit de toleranta a pielii si nu cred ca o sa ai probleme. In plus, salonul este recunoscut international, deci sigur sunt certificate. Oricum daca vrei sa mergi acolo,esti informata cu tot ce te intereseaza si ti se acorda atentia cuvenita.Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, nici eu nu am avut nici o problema. Este un salon autorizat. Bafta!:*
0

#95 Utilizator offline   Raluca_i28 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-May 10

Scris 17 February 2011 - 01:28 PM

ANAIRDA 1975, la Jan 30 2010, 09:03 PM, a spus:

am achizitionat un aparat de epilare definitiva cu laser si sint foarte multumita. l-am folosit singura acasa si m-am descurcat foarte bine. de la prima sedinta au trecut 3 saptamani si se vede diferenta. aproate un sfert din parul pe care-l aveam pe picioare nu mai este. incep o alta sedinta peste inca alte 3 saptamani. aparatul este usor de folosit si sant foarte incantata de achizitie. ca si pret este foarte convenabil (a costat doar 650 ron).

Buna,

Poti sa imi spui si mie, te rog, de unde ai achizitionat aparatul? Ma intereseaza si pe mine.

Merci.
0

#96 Utilizator offline   Ioana.g 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-February 11

Scris 23 February 2011 - 06:48 PM

Eu miam cumparat un aparat pentru epilare definitiva si sunt foarte incantata si multumita.
dupa prima sedinta am scapat de 10% din firele de par iar de la a 3 sedinta deja sunt cu 50 % mai fara par in zona epilata.
eu am varianta de aparat roz care este ultimul si cel mai performant de pe piata.
are diferiti senzori de protectie si nici un efect advers cu ajutorul acelor senzori.
l-am luat de pe www.epilator.ipl.com si e si foarte convenabil la pret in comparatie cu o sedinta la salon care din cate am inteles ajunge si la 350 lei noi ceea ce e cam mult.
Iti dai seama la 8,9 sedinte cat te ajunge?mai bine iti cumperi aparatul si te faci si tu cine mai vrei tu mai ales ca ai 750 de impulsuri intr-un cartus pe care il primest odata cu aparatul
0

#97 Utilizator offline   .Alissa 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-May 11

Scris 12 May 2011 - 01:53 PM

Nu stiu ce sa zic, totu depinde de aparat... unele aparate de epilare sau de ipl sunt mai eficiente si mai putin dureroase in timp ce altele, parca pune fierul de calcat pe tine.
Eu una am crezut mult timp ca definitiva inseamna definitiv, asa ca am intrat pe site-urile astea mai pentru comunitati feminine (eva, mayra, lifestory, kudika) si m-am uitat pe acolo sa vad daca e ceva bun, orice. In detaliu majoritatea ori ofereau reclame, adica stai de fapt toate ofereau reclame, da mai pertinent mi s-a parut ala de pe lifestory, macar zicea ca nu e permanenta si cum functioneaza.
La pret stiu ca e scump, dar totu depinde de clinica, la unele clinici poa sa fie 500-1000 de euro insumat in total in timp ce altele vor cere o caruta de bani si ajungi sa fii nevoit sa dai cu miile sa isi termine treaba.
0

#98 Utilizator offline   Aurac 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-May 11

Scris 30 May 2011 - 06:09 PM

si eu am achizitionat un epilator permanentr si nu e bun de nimic, mai bine ma duc la unii care stiu s-o faca bime si scap de un chin
mare prostie am facut

quote name='Ioana.g' timestamp='1298479727' post='1060547356']
Eu miam cumparat un aparat pentru epilare definitiva si sunt foarte incantata si multumita.
dupa prima sedinta am scapat de 10% din firele de par iar de la a 3 sedinta deja sunt cu 50 % mai fara par in zona epilata.
eu am varianta de aparat roz care este ultimul si cel mai performant de pe piata.
are diferiti senzori de protectie si nici un efect advers cu ajutorul acelor senzori.
l-am luat de pe www.epilator.ipl.com si e si foarte convenabil la pret in comparatie cu o sedinta la salon care din cate am inteles ajunge si la 350 lei noi ceea ce e cam mult.
Iti dai seama la 8,9 sedinte cat te ajunge?mai bine iti cumperi aparatul si te faci si tu cine mai vrei tu mai ales ca ai 750 de impulsuri intr-un cartus pe care il primest odata cu aparatul
[/quote]

Raluca_i28, la 17 February 2011 - 01:28 PM, a spus:

Buna,

Poti sa imi spui si mie, te rog, de unde ai achizitionat aparatul? Ma intereseaza si pe mine.

Merci.

cred ca tot unii ca nomasvello raman solutia, ce sa faci bai cu aparatul acasa, mare prostie
0

#99 Utilizator offline   LauraDolce 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-December 11

Scris 10 December 2011 - 10:01 PM

Hello girls and boys :cheer:
Ce parere aveti despre epilarea definitiva?
Eu am inceput tratamentul acum 3 luni si sunt foarte multumita de rezultate.
In prezent urmez tratamentul pentru zona inghinala si axile la un salon din afi.
Voi ati mai incercat? Unde ati facut sedintele? Si pe la ce preturi?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Coafurile "online"......o intrebare ;;) :) miryam  17 26.318
Hot Topic (New) Cum scap de Dermatita Seboreica ? Tratament !
Matreata cum se trateaza ?
Stefann09  35 32.574
Replici noi BLOND => BRUNETA => BLOND ? Deea_deyutzah  2 676
Replici noi Am gasit un super salon! andreeaalionte  6 6.482
Replici noi Par care se incalceste si se ingrasa repede..
Cateva sfaturi pentru a reduce aceasta problema
FreakyKitty  17 4.888