sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cat de mult conteaza intr-o relatie ? ...inaltimea partenerului. Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Sabrinna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 15 September 2007 - 05:04 PM

Vorbind din proprie experienta, am observat ca ii resping pe barbatii care nu se incadreaza in anumite canoane fizice (in cazul acesta inaltimea), chiar daca sunt ok pe alte planuri.

Nu pot accepta sa am un partener sub 1.80, ma face sa nu ma simt sigura in acea relatie. Barbatul e puternic, barbatul trebuie sa protejeze, nu? Cum te poti simti protejata alaturi de un om cu 5 cm mai mult decat tine?

Am doar 1.70 si nu concep ca partenerul sa nu fie cu cel putin 10-15 cm mai inalt decat mine... Oare cum gandesc femeile mai inalte???

Este inaltimea un motiv de a renunta la o relatie care are potential?
0

#2 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-February 07

Scris 15 September 2007 - 05:12 PM

Vezi postareaSabrinna, la Sep 15 2007, 06:04 PM, a spus:

Vorbind din proprie experienta, am observat ca ii resping pe barbatii care nu se incadreaza in anumite canoane fizice (in cazul acesta inaltimea), chiar daca sunt ok pe alte planuri.

Nu pot accepta sa am un partener sub 1.80, ma face sa nu ma simt sigura in acea relatie. Barbatul e puternic, barbatul trebuie sa protejeze, nu? Cum te poti simti protejata alaturi de un om cu 5 cm mai mult decat tine?

Am doar 1.70 si nu concep ca partenerul sa nu fie cu cel putin 10-15 cm mai inalt decat mine... Oare cum gandesc femeile mai inalte???

Este inaltimea un motiv de a renunta la o relatie care are potential?

Nu stiu in ce masura conteaza inaltimea...marturisesc ca am vazut multe perechi..el sub 1.70 ea in jur de 1.80... ;)
Sau el 2 metri si ea 1.50...Cazuri si cazuri...Dragoste sa fie! :)
0

#3 Utilizator offline   laird 

• Not Available
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-July 07

Scris 15 September 2007 - 05:20 PM

Vezi postareaSabrinna, la Sep 15 2007, 06:04 PM, a spus:

Vorbind din proprie experienta, ...

Parerea mea e ca acorzi prea multa importanta acestui fapt. DAR: Daca iti gasesti omul potrivit si va iubiti, nu mai are importanta ca ai ales si in functie de acest criteriu. Daca esti mai mult singura din cauza ca gindesti asa, inseamna ca trebuie sa-ti revizuiesti punctul de vedere, pentru ca-ti faci rau cu mina ta.
0

#4 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 15 September 2007 - 05:28 PM

Totusi e putin ciudat sa vezi o pereche unde fata-i mai inalta... ;)
0

#5 Utilizator offline   Sabrinna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 15 September 2007 - 05:31 PM

Nu este vorba ca nu as avea prieten sau ca nu as fi fericita. E vorba ca l-am ales si dupa acest criteriu. Este un om minunat, este o relatie frumoasa, dar daca ar fi avut 1.75 nu i-as fi dat sansa sa se apropie de mine. Aici este problema...
0

#6 Utilizator offline   laird 

• Not Available
  • PipPipPipPip

Scris 15 September 2007 - 05:32 PM

Vezi postareaSabrinna, la Sep 15 2007, 06:31 PM, a spus:

Nu este vorba ca nu as avea prieten sau ca nu as fi fericita. E vorba ca l-am ales si dupa acest criteriu. Este un om minunat, este o relatie frumoasa, dar daca ar fi avut 1.75 nu i-as fi dat sansa sa se apropie de mine. Aici este problema...

Nimic nu e intimplator, nu te mai gindi la asta! Bucura-te de ce ai!
0

#7 Utilizator offline   Sabrinna 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 15 September 2007 - 05:34 PM

Vezi postarealaird, la Sep 15 2007, 06:32 PM, a spus:

Nimic nu e intimplator, nu te mai gindi la asta! Bucura-te de ce ai!

Multumesc laird, dar as vrea sa continuam topicul nefocusati pe mine (m-am oferit doar ca exemplu) ci generalizand. Este (in general) inaltimea un criteriu important?
0

#8 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 15 September 2007 - 05:37 PM

Vezi postareaSabrinna, la Sep 15 2007, 06:34 PM, a spus:

Multumesc laird, dar as vrea sa continuam topicul nefocusati pe mine (m-am oferit doar ca exemplu) ci generalizand. Este (in general) inaltimea un criteriu important?

depinde ce alte calitati are persoana respectiva...si ce principii are cel care alege...Multi vor frumusete, altii inaltime, altii forme, unii inteligenta...depinde de gusturi...Unii le vor chiar pe toate ;)
0

#9 Utilizator offline   laird 

• Not Available
  • PipPipPipPip

Scris 15 September 2007 - 05:41 PM

Da este in fond importanta, are legatura cu vitalitatea si chiar si cu caracterul unui individ. Normal ca daca femeia e inalta, si barbatul potrivit ei trebuie sa fie mai inalt. Daca focusam pe mine, eu am avut o relatie de mai multi ani cu o femeie cit mine de inalta. Si nu a fost rau. De unde concluzia: inaltimea poate sa si conteze, poate sa si nu conteze. S-ar putea ca o femeie care respinge clar barbatii scunzi, sa se indragosteasca intr-o zi de un piticut. Nu e imposibil...
0

#10 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 15 September 2007 - 05:42 PM

Eu am 1,65 si nu imi plac barbatii care nu au cel putin 1,75. Iti dau dreptate,Sabrinna,barbatul trebuie sa fie inalt,puternic,sa ne simtim protejate in bratele lui...n-as putea cu unul mic de inaltime..fiecare detaliu conteaza.
0

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Minciuna...folositoare sau nefolositoare? Aleinad Anad  18 6.498
Hot Topic (New) Cum demonstrezi Dragostea/Iubirea?
Cum poti sa arati persoanei de langa tine ca o iubesti?
King Andrew  24 8.942
Poll (No New) Chestionar:    Le vom intelege vreodata pe femei ? Puferiu  48 2.687
Hot Topic (New) Cum sa ramai prieten cu fostul/fosta dupa ce va despartiti
sfaturi
nightwish  51 8.860
Replici noi Copilaria....
Un sentiment care il am din cand in cand
Karusko  1 1.136