Pagina 1 din 1
casti nu merge microfonul de la casti
Scris 14 September 2007 - 05:57 PM
Sal miam luat de curand niste casti si numi merge microfonul.am fost si lam verificat la magazin si acolo mergea.Vreau sa stiu si eu din ce cauza nu merge.Am selectat la master volume la properties toate optiunile de acolo si tot nu mergea.Din ce cauza ar putea fi.Astept urgent raspunsuri.Va multumesc!
Scris 14 September 2007 - 06:25 PM
Da am bagat fiecare la culoarea ei castile la mufa verde si microfonul la mufa roz
Scris 14 September 2007 - 06:30 PM
Microfonul tau functioneaza? L-ai testat pe alt calculator? Daca da, verifica setarile de la placa de sunet, poate microfonul e pe mute sau volumul lui e prea mic.
Scris 15 September 2007 - 11:18 PM
Poate fi stricata si intrarea la placa ta de sunet; am vazut problema asta la un laptop Toshiba.. nu mergea microfonul ca era stricata mufa din calculator
Scris 14 March 2008 - 05:34 PM
eu lucrez la o firma unde asamblez sisteme si mufele di fata pt.sunet si mic. nu le bag pe placa de baza din comoditate
Scris 18 December 2009 - 12:39 AM
ali_ali_ali, la Mar 14 2008, 05:34 PM, a spus:
eu lucrez la o firma unde asamblez sisteme si mufele di fata pt.sunet si mic. nu le bag pe placa de baza din comoditate
Salut, am si eu o rugaminte daca poti sa-mi explici si mie cum se conecteaza mufele din fata la placa de baza mai exact unde?????????
Scris 18 December 2009 - 09:51 AM
Eduard089, la Dec 18 2009, 12:39 AM, a spus:
Salut, am si eu o rugaminte daca poti sa-mi explici si mie cum se conecteaza mufele din fata la placa de baza mai exact unde?????????
Majoritatea placilor de baza au conectorii pentru panou frontal audio imediat langa mufele din spate audio, de obicei scrie audio langa ei. Dar cel mai bine e sa consulti manualul placii de baza. Daca nu il ai, de obicei se gaseste pe site la producator.
Scris 24 December 2009 - 04:14 PM
Bun acu hai sa zic si io, am avut acceasi problema si am rezolvat in 2 minute, astfel: start-computer-C:\ - realtek-instellshield-MicCal si am setat vol la mic pe undeva la 50%. Dai record si vezi acolo cand nu merge apare ceva cu rosu si micsorezi vol pe la 30-40%. Vezi tu, incearca, mie mi-a mers. Mai bine nu stiu sa explic:). Peace!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce placa video sa imi cumpar? | Paulpaul25 | 2 | 971 |
|
Hard disck cu multe functii ! |
Buf0n | 1 | 2.341 |
|
Card Reader | DJ EU:) | 1 | 2.983 |