sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

biserica care face minuni sau preot cu har Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 17 September 2007 - 03:41 PM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Sep 17 2007, 04:29 PM, a spus:

Nu poate intelege Biblia asa cum o intelegi tu!
Modul in care inteleg eu Biblia e accesibil si celor care nu inteleg aspectul asta cu salvarea. :roll:

Pai..........daca nu intelegi salvarea.........nu esti salvat (Evrei 5:12-6:2), iar cei nesalvati nu pot intelege Scriptura (1Cor 2:10-15).

Iar daca eu o inteleg "altfel" si este gresit, se poate demonstra usor: arata versurile careconmtrazic ce spun eu, astfel incat sa nu mai contrazica NIMIC ALTCEVA din Biblie.
Simplu.
0

#22 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 17 September 2007 - 03:44 PM

Vezi postareazexelica, la Sep 17 2007, 04:41 PM, a spus:

Pai..........daca nu intelegi salvarea.........nu esti salvat (Evrei 5:12-6:2), iar cei nesalvati nu pot intelege Scriptura (1Cor 2:10-15).

Iar daca eu o inteleg "altfel" si este gresit, se poate demonstra usor: arata versurile careconmtrazic ce spun eu, astfel incat sa nu mai contrazica NIMIC ALTCEVA din Biblie.
Simplu.

eu nu contrazic versetele contrazic e ai inteles tu din ele
0

#23 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 03:47 PM

Ce sa intelegi, daca nici macar nu ai studiat? Te bazezi pe traducerea altora.

Intelegi timpul verbelor? Sau........nu conteaza?
0

#24 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 03:48 PM

Vezi postareazexelica, la Sep 17 2007, 04:09 PM, a spus:

Poanta e ce scrie. Si daca scrie ca VA FI FOST LEGAT in loc de VA FI LEGAT, atunci asa este.

Omul incearca sa ia din slava lui Dumnezeu. Actiunea apartine 100% lui Dumnezeu. Si am vers direct.

Romani 9:22-23

22Şi ce putem spune, dacă Dumnezeu, fiindcă voia să-Şi arate mīnia şi să-Şi descopere puterea, a suferit cu multă răbdare nişte vase ale mīniei, făcute pentru peire;

Astia sunt cei LEGATI in cer, hotarati DINAINTE.

23şi să-Şi arate bogăţia slavei Lui faţă de nişte vase ale īndurării, pe cari le -a pregătit mai dinainte pentru slavă (despre noi vorbesc)?

Astia sunt cei DESLEGATI, hotarati DINAINTE.

Deci traducerea este gresita, iar la o studiere atenta a versului se observa asta. Restul Bibliei confirma alegerea lui Dumnezeu dinainte de intemeierea lumii.

ca sa nu mai zic ca eu nu am vorbit de salvati si nesalvati cand am dat citatul ci e ce spune iisus apostolilor daca vor lega ceva sau c tine au legat e legat. asta e au facut o doctrina deci tre urmata
0

#25 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 03:49 PM

Vezi postareavali_, la Sep 17 2007, 04:48 PM, a spus:

ca sa nu mai zic ca eu nu am vorbit de salvati si nesalvati cand am dat citatul ci e ce spune iisus apostolilor daca vor lega ceva sau c tine au legat e legat. asta e au facut o doctrina deci tre urmata

Si eu ti-am arata ca traducerea e grsita si ar contrazice restul Bibliei, unde se arata ca actiunea principala si anterioara este in cer si nu pe pamant.
0

#26 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 04:09 PM

Vezi postareazexelica, la Sep 17 2007, 04:49 PM, a spus:

Si eu ti-am arata ca traducerea e grsita si ar contrazice restul Bibliei, unde se arata ca actiunea principala si anterioara este in cer si nu pe pamant.

adica? daca apostolii leaga ceva restul bibliei e anulata. pai atunci cand pavel a cerut pentru non evrei sa li se permita sa manince porc deja a contrazis restul bibliei
0

#27 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 04:14 PM

Vezi postareavali_, la Sep 17 2007, 05:09 PM, a spus:

adica? daca apostolii leaga ceva restul bibliei e anulata. pai atunci cand pavel a cerut pentru non evrei sa li se permita sa manince porc deja a contrazis restul bibliei

Unde scire ca leaga CE SCRIE IN BIBLIE? Asta e o inventie. Ar contrazice imediat 1 Cor 4:6

1 Corinteni 4:6

6Fraţilor, pentru voi am spus aceste lucruri, īn icoană de vorbire, cu privire la mine şi la Apolo, ca prin noi īnşine, să īnvăţaţi să nu treceţi peste ,,ce este scris`` : şi nici unul din voi să nu se fălească de loc cu unul īmpotriva celuilalt.
0

#28 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 04:22 PM

Vezi postareazexelica, la Sep 17 2007, 05:14 PM, a spus:

Unde scire ca leaga CE SCRIE IN BIBLIE? Asta e o inventie. Ar contrazice imediat 1 Cor 4:6

1 Corinteni 4:6

6Fraţilor, pentru voi am spus aceste lucruri, īn icoană de vorbire, cu privire la mine şi la Apolo, ca prin noi īnşine, să īnvăţaţi să nu treceţi peste ,,ce este scris`` : şi nici unul din voi să nu se fălească de loc cu unul īmpotriva celuilalt.

buey care parte nu o intelegi sau nu vrei ? scrie ca nu ai voie porc scrie vine pavel si zice sa manince crestinii porc vine deci?
0

#29 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 04:25 PM

Vezi postareavali_, la Sep 17 2007, 05:22 PM, a spus:

buey care parte nu o intelegi sau nu vrei ? scrie ca nu ai voie porc scrie vine pavel si zice sa manince crestinii porc vine deci?

Pai........ai pierdut toata esenta: nu e Pavel care zice asta, ci Dumnezeu.

2 Petru 1:21

21Căci nici o proorocie n'a fost adusă prin voia omului; ci oamenii au vorbit dela Dumnezeu, mīnaţi de Duhul Sfīnt.

Si Dumnezeu zice si in VT acest lucru:

Ezechiel 20:25

25Ba īncă le-am dat şi legi cari nu erau bune, şi porunci prin cari nu puteau să trăiască.
0

#30 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 17 September 2007 - 04:29 PM

Vezi postareazexelica, la Sep 17 2007, 05:25 PM, a spus:

Pai........ai pierdut toata esenta: nu e Pavel care zice asta, ci Dumnezeu.

2 Petru 1:21

21Căci nici o proorocie n'a fost adusă prin voia omului; ci oamenii au vorbit dela Dumnezeu, mīnaţi de Duhul Sfīnt.

Si Dumnezeu zice si in VT acest lucru:

Ezechiel 20:25

25Ba īncă le-am dat şi legi cari nu erau bune, şi porunci prin cari nu puteau să trăiască.

si ce a prorocit pavel ca nu se va mai manca carne de porc ? te invarti dupa deget. pavel a zis asta pentru ca iisus a zis ca nu ce bagi in gura te spurca ci ce scoti din gura
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis