Nostradamus...impostor sau adevarat profet ...
Scris 14 September 2007 - 03:04 PM
Vreau sa stiu ce credeti despre acest medic,astrolog si erudit al Renasterii...
Scris 14 September 2007 - 03:48 PM
un bun medic dar care abera cam mult!!!
da ... asa's francezii creduli!!
da ... asa's francezii creduli!!
Scris 14 September 2007 - 05:51 PM
nu numai ei
Nostradamus a fost primul medic care a confectionat o masca si a folosit-o in timp ce-si diagnostica bolnavii
Nostradamus a fost primul medic care a confectionat o masca si a folosit-o in timp ce-si diagnostica bolnavii
Scris 14 September 2007 - 06:34 PM
nu mai tin exact minte..dar stiu ca era o revista in limba romana, posibil Formula As
un articol insotit de imagini.. tin minte ca se dadea o gravura de epoca in care Nostradamus purta o masca in forma de cioc de pasare ..
tot in acel articol se zicea ca familia lui a fost de fapt o familie de evrei crestinati
uite,voi cauta pe google, si in cazul in care voi gasi ceva interesant voi posta linkul
un articol insotit de imagini.. tin minte ca se dadea o gravura de epoca in care Nostradamus purta o masca in forma de cioc de pasare ..
tot in acel articol se zicea ca familia lui a fost de fapt o familie de evrei crestinati
uite,voi cauta pe google, si in cazul in care voi gasi ceva interesant voi posta linkul
Scris 14 September 2007 - 07:01 PM
nostradamus a fost un om foarte inteligent dupa parerea mea. Posibil sa fi avut dreptate in legatura cu profetiile sale.
Scris 14 September 2007 - 07:02 PM
Om care a gandit.
A stiut sa se foloseasca de cunostintele pe care le-a avut.
A stiut sa se foloseasca de cunostintele pe care le-a avut.
Scris 14 September 2007 - 08:36 PM
geometricus, la Sep 14 2007, 07:34 PM, a spus:
nu mai tin exact minte..dar stiu ca era o revista in limba romana, posibil Formula As
ca era evreu asta am mai auzit..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Exista invizibilitate ? | bogdan.razvan | 50 | 15.002 |
|
Combustia spontana
Cum te poti transforma in cenusa fara vreo explicatie logica |
Bagherra | 17 | 7.535 |
|