sau Inregistrare

• 47 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

"Ochii care nu se vad se uita"? Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 19 May 2005 - 11:45 PM

realtv, la May 19 2005, 05:34 AM, a spus:

eu am o forma mai ciudatica la urechi, au putin varf in sus si el spune ca am urechi de elf care pentru el sunt cele mai frumoase fiinte din lume si mereu imi spune asta sau are un obicei sa ma atinga pe nas,pentru ca e moale...face lucruri scumpe care fac relatia asta sa scape de monotonie...si eu sper sa tina... :">
[snapbacca]43098[/snapbacca]

M-ai facut sa zambesc....Imi place la nebunie ce am citit....e semn clar ca va iubiti cu adevarat...Ma bucur nespus ca inca se mai acorda atentie acestor, sa le spunem, detalii.....aceste detalii fac o relatie sa mearga....Aveti grija de voi si sa va iubiti mereu ca acum :pee:

#22 Utilizator offline   Pisoias 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 05

Scris 21 May 2005 - 07:25 PM

ariana2006, la May 16 2005, 11:21 PM, a spus:

Nu la-am vazut pe cel pe care il iubesc de mai bine de 6 luni, dar simt ca dragostea mea pentru el creste pe zi ce trece, nici vorba sa se stinga asa cum imi zicea chiar el....tocmai m-am intors din barul in care am fost cu el cand la-am vazut ultima oara....M-a lovit rau amintirea....pentru cateva mimente bune m-am detasat de trupul mu si vedeam de undeva de sus la el cum juca biliard cu prietenul lui si la mine care il sorbeam din priviri....
Ma intreb oare cat mai rezist pana il voi revedea?! Cat de nelimitata poate fi rabdarea mea?!
[snapbacca]42651[/snapbacca]

Din pacate ma recunosc in cele spuse de tine :huggles:(((( Nici eu nu stiu cat mai pot rezista asa, ...dar totusi cred ca ochii care nu se vad se uita pana la urma; .. nu vreau sa intru in detalii, ma intristez dar, .. dar te inteleg perfect.
0

#23 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 22 May 2005 - 06:23 AM

ariana2006, la May 20 2005, 12:45 AM, a spus:

M-ai facut sa zambesc....Imi place la nebunie ce am citit....e semn clar ca va iubiti cu adevarat...Ma bucur nespus ca inca se mai acorda atentie acestor, sa le spunem, detalii.....aceste detalii fac o relatie sa mearga....Aveti grija de voi si sa va iubiti mereu ca acum :pee:
[snapbacca]43434[/snapbacca]

ma bucur..si eu sper sa tina :pee:
0

#24 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 22 May 2005 - 09:57 PM

Pisoias, la May 22 2005, 06:25 AM, a spus:

Din pacate ma recunosc in cele spuse de tine :huggles:((((  Nici eu nu stiu cat mai pot rezista asa, ...dar totusi cred ca ochii care nu se vad se uita pana la urma; .. nu vreau sa intru in detalii, ma intristez dar, .. dar te inteleg perfect.
[snapbacca]43804[/snapbacca]

Speram sa nu mai existe cineva in situatia mea....e groaznic....azi am vorbit de 6 ori cu el la telefon si de fiecare data incep sa tremur numai cand aud tonul lui de apel....e ft greu si numai cine poate trece peste asta poate intelege, dar din punctul meu de vedere ochii care nu se vad nu se pot uita....cel putin eu nu am cum sa nu ma gandesc la el in fiecare minut al fiecarei ore....poate veti crede ca sunt obsedata....poate chiar sunt......

#25 Utilizator offline   fericirea 

• Psihanalist
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-May 05

Scris 23 May 2005 - 03:52 PM

pentru cine nu iubeste, DA, ochii care nu se vad se uita,se uita pentru ca si-au pierdut intereseul.
pentru cei care iubesc, NU,ochii care nu se vad nu se uita si nici nu au cum sa se uite.Aceia care afirma ca ochii care nu se vad se uita ar trebui sa sa intrebe un pic..cat de mult iubesc persoana iubita.
0

#26 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 27 May 2005 - 06:30 PM

Cum as putea sa ii uit ochii cand ii port privirea in suflet? Cum as putea sa ii uit atingerile cand inca ii mai simt mainile alunecand pe trupul meu? Cum as putea sa ii uit saruturile cand buzele mele tanjesc dupa ale lui? Cum as putea sa il uit cand il iubesc atat de mult? :o:

#27 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 27 May 2005 - 06:41 PM

da...da... frumos, prea frumos,insa doar cand iubirea e reciproca; dar ce te faci cand nu poti sa uiti ochii care i`au uitat pe ai tai..? :o:
0

#28 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 27 May 2005 - 07:39 PM

giovi, la May 28 2005, 05:41 AM, a spus:

da...da... frumos, prea frumos,insa doar cand iubirea e reciproca; dar ce te faci cand nu poti sa uiti ochii care i`au uitat pe ai tai..?  :o:
[snapbacca]45037[/snapbacca]

Te stingi incet de durere....in cazul meu inca nu se pune problema....pe mine ma sfasie departarea de fiinta pe care o iubesc cel mai mult in lumea asta...

#29 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 27 May 2005 - 07:44 PM

Citeaza

....in cazul meu inca nu se pune problema...

nici nu iti doresc sa dai piept cu problema asta... :o:
0

#30 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 27 May 2005 - 11:29 PM

atunci cand persoana iubita e departe intervine indoiala, lipsa de incredere.....gandul : ce face el in momentul acesta si ce e mai rau cu cine este... sunteti departe unul de altul cunoasteti noi persoane, aveti prieteni diferiti si incepeti sa aveti interese diferite...si parca nu mai mergeti pe acelasi drum...si oricat ati pastra legatura la telefon sau pe net nu poti citi aceeasi instrainare pe care o realizezi in ochii unui om pe care il reintalnesti dupa o perioada considerabila in care nu v-ati vazut...nu vreau sa fiu pesmista dar instrainarea aceasta intervine nu numai cu persoana iubita....e un lucru general...
frumos c a spus realtv....astfel de detalii aparent banale sunt foarte importante pentru a mentine frumos sentimentul iubirii...dar daca acestea lipsesc din neputinta de a le savarsi din cauza unor factori cu care mai greu poti lupta dar ii poti invinge :spiteful:(cum e distanta)..... :o:
ariana iti inteleg suferinta si sunt alaturi de tine si iti doresc sa fii cat mai curand alaturi de persoana iubita , sa faceti in asa fel incat sa fiti muuult timp impreuna si sa va iubiti ca si acum :vava:

Aceasta postare a fost editata de pufuletz: 27 May 2005 - 11:31 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 47 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ispitele Fiero  71 3.493
Hot Topic (New) In cautarea jumatatii pierdute Demiurgul  30 5.322
Hot Topic (New) Atasamente Singuratatea
Cat e de bine sa fii singur/a
geo3029  194 19.041
Hot Topic (New) Atasamente Asadar, ce inseamna libertatea in cuplu pentru voi? Talida_  145 16.194
Hot Topic (New) Prefera barbatii 'scorpiile'? * * * * - Sarah N....  55 10.853