angry_angel, la Sep 13 2007, 01:15 PM, a spus:
-dioptrii mai mari de 0,25...nu am dar fac rost -Atentie!!!!! : sa nu se fi dat cu roaba-n beci cand era mic...dar cu sania in piscina?-aviz fumatorilor:pachetul de tigari sa fie mai scump de 35mii...fumez orice chiar si lemn de brad ars :DPS. care-i prima jumatate ????

Stai oleaca sa ne lamurim,nervosule(angry).Mie nu imi plac femeile,un mascul e pentru hartu' meu amu,la moment.Daca te-ai dat cu sania in piscina ai o sansa,cu conditia sa ma dai si pe mine. Iar daca fumezi orice,e cam nasol,ca lemnu' di brad e mai 'eftin.Cum care-i prima jumatate? Da' io ce sunt? Imi "jicnesti" corasonu' gata sa ushida din marele lov.Al treilea inscris l'am introdus pe angry.(daca nu'i muiere)
Al3xx, la Sep 13 2007, 08:37 AM, a spus:
cum ar veni....iti cauti iubit sau doar prieten (amic) ???nu ma bag k sunt deja luat + ca nu am card la cora si dioptrii + cele 500 postari pe forum.
Caut jumatatea mia.Baga'te ca'i la oferta,aduna postarile in 2-3 zile ca gigjoe,pretenu' nostru,fa cardu' cora si ochelari cu dioptrii si te-am inscris si pe tine. Accept si p'aia de's luati,ca nu mi'e frica de competitie.
laurent-III-rd, la Sep 13 2007, 05:55 AM, a spus:
Stai ca eu doar intrebam..desi suna interesant ..

..ma gandeam sa mai aduc un prieten ca ..la mine sare de 10 ..si cum e de ops'pe mai aduc unu cu doi ..sa fie 20 .. :friends:ca la restu trec ..

P.S. si ar mai fi cu ..cardu' ala la Cora ..io am AmEx.Platinum...ie bun..?

Pai hotaraste'te,te bagi sau nu te bagi? Ma raneste atitudinea ta,esti prea nehotarat,io "lucru" cu astia nervosi.Io am zis,card Cora,dar "esceptiile intareste regulili"
Kilkoana, la Sep 13 2007, 09:15 AM, a spus:
Miss Take, soro, esti dementiala!
Pacat ca esti femeie.