sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sa incep din nou sau nu? Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 12 September 2007 - 05:29 PM

Mai pe scurt.... am avut o relatie de aproape doi ani...iar acuma cu o luna in urma ma lasat pentru mai multe motive dar unul il stiu ca sia gasit alta...dar in timpul acestei luni tot imi scria mesaje,bipuri(dar eu nui dadeam nimic)....si zilele astea mia propus sa incepem din nou pentru ca dupa cite mi-a spus nu poate fara mine ca numai acuma a inteles ca ma iubeste cu adevarat.....si nam idee ca sa fac,pentru ca ma tem sa nu fiu dezamagita din nou....poate imi dati si mie niste sfaturi...
0

#2 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 12 September 2007 - 05:30 PM

Nu te merita. Ignora-l.
0

#3 Utilizator offline   missy_19 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-April 07

Scris 12 September 2007 - 05:35 PM

1 da ne mai multe detalii cum a parcus relatia! acum e normal sa ti aduci aminte numai lucrurile bune! asta trebuie sa fie decizia ta ..mai vrei sa o iei de la inceput cu el...adut-ti aminte si de momentele proaste si spune ti singura daca merita!poate ca acum daca a trecut printr-o alta relatie si a ajuns la concluzia ca tu ai fost mai buna, te vrea inapoi! acum tu decizi daca-l primesti sau nu! oricum sa nu te astepti ca el sa se schimbe ptr ca asta n se va intampla niciodata!si gandeste-te mai mult la tine, la ce vrei tu si nu ce vrea el!
0

#4 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-February 07

Scris 12 September 2007 - 05:36 PM

@Lyna: Daca situatia sta asa...El te-a lasat pentru alta...Apoi se reintoarce la tine...Ai fi un fel de roata de rezerva...Un fel de "o dau in bara cu X ma intorc la Lyna" ...Cum spunea si "Breath..." nu te merita...Dar daca stie ca tu mai tii la el si esti in impas...probabil va incerca sa profite de acest lucru'...Asa ca ignora-l...sau de ai sange tare "chinuie-l" putin :juggle:
0

#5 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 12 September 2007 - 05:39 PM

Vezi postareaCapitano, la Sep 12 2007, 06:36 PM, a spus:

@Lyna: Daca situatia sta asa...El te-a lasat pentru alta...Apoi se reintoarce la tine...Ai fi un fel de roata de rezerva...Un fel de "o dau in bara cu X ma intorc la Lyna" ...Cum spunea si "Breath..." nu te merita...Dar daca stie ca tu mai tii la el si esti in impas...probabil va incerca sa profite de acest lucru'...Asa ca ignora-l...sau de ai sange tare "chinuie-l" putin :juggle:

cum sa-l chinui???
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 12 September 2007 - 05:41 PM

Vezi postareaLyna, la Sep 12 2007, 06:29 PM, a spus:

Mai pe scurt.... am avut o relatie de aproape doi ani...iar acuma cu o luna in urma ma lasat pentru mai multe motive dar unul il stiu ca sia gasit alta...dar in timpul acestei luni tot imi scria mesaje,bipuri(dar eu nui dadeam nimic)....si zilele astea mia propus sa incepem din nou pentru ca dupa cite mi-a spus nu poate fara mine ca numai acuma a inteles ca ma iubeste cu adevarat.....si nam idee ca sa fac,pentru ca ma tem sa nu fiu dezamagita din nou....poate imi dati si mie niste sfaturi...

Realitatea este că şansele să fii dezamăgită din nou sunt destul de mari. Realitatea este că şi dacă vă împăcaţi, lucrurile n-or să mai fie ca înainte: cafeaua reîncălzită nu mai are savoarea celei proaspete.

Dar dacă tu îţi doreşti să fii împreună cu el, poţi s-o faci foarte bine. Decât să mai testezi 3-4 relaţii care să eşueze de la prima atingere, mai bine mai stai un an sau doi cu cineva pe care îl cunoşti. Şi este posibil ca el să fi învăţat ceva din faptul că tentaţia lui pentru alta nu a dus nicăieri.

OK, poate că el nu te merită. Poate că meriţi un tip mult mai adevărat decât el. Dar ar putea dura multă vreme până ca respectivul să apară, iar în timpul ăsta ai putea ajunge implicată în relaţii mult mai nereuşite.

Vezi postareaLyna, la Sep 12 2007, 06:39 PM, a spus:

cum sa-l chinui???

Dacă ai o anumită demnitate, nu vei coborî la aşa ceva.

Aceasta postare a fost editata de harald: 12 September 2007 - 05:45 PM

0

#7 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 12 September 2007 - 05:43 PM

Vezi postareaLyna, la Sep 12 2007, 06:39 PM, a spus:

cum sa-l chinui???

Ai putea sa-i faci ce ti-a facut si el...Sau sa-l "iubesti" asa azi da..maine nu..i-ai rani orgoliul tare :resent: Dar atentie...aceste "jocuri" doar de esti sigura ca no sa-ti revina sentimentele...Sau sa te mustre constiinta...Sau si mai rau...sa-ti fie mila! :juggle:
0

#8 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 12 September 2007 - 05:45 PM

Vezi postareaLyna, la Sep 12 2007, 06:29 PM, a spus:

am avut o relatie de aproape doi ani...iar acuma cu o luna in urma m-a lasat pentru mai multe motive dar unul il stiu ca si-a gasit alta...

E un aventurier ! Nu poţi avea încredere în astfel de oameni !
0

#9 Utilizator offline   ^^^ 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 12 September 2007 - 05:46 PM

Vezi postarealupini, la Sep 12 2007, 06:45 PM, a spus:

E un aventurier ! Nu poţi avea încredere în astfel de oameni !

Mi-a luat vorba din gura! :juggle:

@Harald: "Dacă ai o anumită demnitate, nu vei coborî la aşa ceva."

Eu sugeram asa...in caz ca e o fire mai razbunatoare...Nici vorba s-o fi indemnat :resent:
0

#10 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 12 September 2007 - 05:56 PM

Vezi postareaCapitano, la Sep 12 2007, 06:46 PM, a spus:

Mi-a luat vorba din gura! :juggle:

@Harald: "Dacă ai o anumită demnitate, nu vei coborî la aşa ceva."

Eu sugeram asa...in caz ca e o fire mai razbunatoare...Nici vorba s-o fi indemnat :resent:

Nu de razbunat nici prin gind numi trece.....dar nu inteleg pentru ce face acuma asta ca parca deacuma incepeam sa ma simt cu mult mai bine si iaka na iar ma stirnit....
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis o fata super. bogdan_5844  1 3.197
Topic inchis Atasamente Sex tantric
Ce parere aveti? Ati practicat?
Bebituca  61 18.917
Hot Topic (New) Atasamente de ce au barbatii nevoie sa insele partenera stabila? ellla  447 31.942
Topic inchis cum cistigi dragostea unei femei? fara minte  15 4.491
Topic inchis Ce credeti ca fac femeile la baie ? * * * - -
Hmmz ?
JohnyQ  179 22.813