sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Viata Sfantului Imparat Constantin cel Mare si a mamei sale Sfanta Elena Evaluare topic: - - - - -

#111 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 06 June 2011 - 01:06 PM

Imparatul Constantin a face prte din galeria marilor criminali ai istoriei . Dar pentru rolul jucat in introducerea obligatorie a crestinismului in viata de zi cu zi biserica la ridicat la rang de sfant :tease:
1

#112 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 06 June 2011 - 10:47 PM

Vezi postareaVEMANS, la 06 June 2011 - 01:06 PM, a spus:

Imparatul Constantin a face prte din galeria marilor criminali ai istoriei . Dar pentru rolul jucat in introducerea obligatorie a crestinismului in viata de zi cu zi biserica la ridicat la rang de sfant :tease:

El este ctitorul bisericilor.Vezi la Daniel cap 11 ;39.
0

#113 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 06 June 2011 - 10:54 PM

Vezi postareaLuciaD, la 06 June 2011 - 12:59 PM, a spus:

Accept parerea ta, chiar daca nu sunt de acord cu ea si vad ca mintiuca ta(dupa figurile pe care le faci prin emoticoanele postate de tine) este axata pe aspecte anti crestine (dupa cum vorbesti despre Imparatul Constantin), deci n-avem cum sa ne intelegem. Bineinteles am nadejdea ca si tu sa accepti parerile si ale mele, chiar daca nu esti de acord cu ele. :)

Nu sunt anticrestina , dimpotriva. Sunt anti- transformarea crestinismului in circ sau sursa de venit sau orice altceva decat ar trebui sa fie de fapt. Sunt cativa "sfinti" in calendarele ortodoxe , catolice sau greco-romane care n-au ce sa caute acolo. Printre ei si Constantin.

Normal ca accept parerile celorlalti, am constientizat demult ca nu sunt singura pe pamant :)

Aceasta postare a fost editata de Apodonos: 06 June 2011 - 11:00 PM

1

#114 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 08 June 2011 - 11:24 PM

Vezi postareaApodonos, la 06 June 2011 - 10:54 PM, a spus:

Nu sunt anticrestina , dimpotriva. Sunt anti- transformarea crestinismului in circ sau sursa de venit sau orice altceva decat ar trebui sa fie de fapt. Sunt cativa "sfinti" in calendarele ortodoxe , catolice sau greco-romane care n-au ce sa caute acolo. Printre ei si Constantin.

Normal ca accept parerile celorlalti, am constientizat demult ca nu sunt singura pe pamant :)

Constantin le-a dat certificatul de existenta,cum sar putea sa nu si sfinteasca ctitorul?
Vezi Dan cap11;39.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic