Cum potolim vacarmul mintii
Scris 12 September 2007 - 10:00 AM
aia care cere mereu explicatii si vrea concluzii logice si ... nu mai tace nici cand sa te bucuri si tu de liniste ...hopa apare cu de ce-uri si acuzatii
cum ?
cum ?
Scris 12 September 2007 - 11:10 AM
Citesti o carte buna, vezi un film dragut, te uiti la soare, la copaci, la o floare... te intalnesti cu un prieten..ori pur si simplu iti urmaresti respiratia si uiti de minte. In orice caz nu te lupti cu ea in adevaratul sens al cuvantului, nu vei castiga niciodata
. O ignori, o doare mai tare
Scris 13 September 2007 - 11:34 PM
Cand e galagie in minte, ma fixez intr-o emotie, de exemplu emotia starnita prin muzica. Daca emotiile sunt instabile, ma refugiez in lumea mintii. Undeva , e intotdeuna un punct fix. Chiar daca temporar.
Scris 14 September 2007 - 12:11 AM
ellla, la Sep 12 2007, 11:00 AM, a spus:
aia care cere mereu explicatii si vrea concluzii logice si ... nu mai tace nici cand sa te bucuri si tu de liniste ...hopa apare cu de ce-uri si acuzatii
cum ?
cum ?
incearca cateva versuri ...nici eu nu prea am control asupra larmei ...dar ...o poezie sau o melodie ....face multa liniste ...
Scris 14 September 2007 - 08:44 AM
Pai cam asta e conditia umana...Nu a ajuns pe aici nimeni in Nirvana, in linistea absoluta, totul e in continua miscare, tot timpul se face curatenie, in toate planurile.
Dar exista anumite vacarme care pot fi evitate. Exista o vorba dura in popor, sa ma scuze persoanele sensibile: nu se poate si f...in c... si cu sufletul in rai.
Dar exista anumite vacarme care pot fi evitate. Exista o vorba dura in popor, sa ma scuze persoanele sensibile: nu se poate si f...in c... si cu sufletul in rai.
Scris 14 September 2007 - 09:07 AM
ellla, la Sep 12 2007, 11:00 AM, a spus:
cum ?
cum ?
iui, ce bine cunosc "dialogul" asta interior.
rugaciunea simpla si repetata in continuu. asta ajuta.am incercat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Manipularea Sociala | tegramon | 28 | 5.129 |
|
ghidare divina sau manipulare ? ...
sa verificam de 2 ori inainte de a ne crede extra si paranormali... |
ellla | 28 | 7.185 |
|
Atitudinea de invingator | ellla | 1 | 3.794 |