Am aflat astazi de un site cel putin interesant . De ce interesant ? Pai simplu - daca ai boala pe cineva, intri pe pagina, comanzi frumusel un asasin platit iar baiatul isi face datoria cu profesionalism 100 % . Fara griji, fara batai de cap. Doar cu 50 000 de dolari mai usor la buzunare.
Acum lasand gluma la o parte, va invit sa popositi putin pe site si va intreb : ce parere aveti de site si de activitatea lui ? Sa fie totul o gluma bine pusa la punct ? Sa fie o pacaleala de zile mari (trebuie sa dai 25 000 de $ avans ! ) sau...
Astept raspunsurile voastre !
HITMAN.US
Pagina 1 din 1
Hitman.us ... Comanda un asasin platit !
Scris 16 May 2005 - 09:45 PM
A aparut si la stiri un caz de asta acum ceva vreme cu unul de prin Constanta parca ??!
Scris 21 June 2005 - 01:11 PM
nu mi se mai pare nimic ciudat....
a mai fost un anunt pe net , un om cauta un barbat tanar , simpatic sa .........il manance, stiu ca pare ciudat, dar chiar asa e. Si partea mai socanta este ca a si primit raspunsuri la cererea lui; a facut o selectie dintre cei care sa-au oferit sa fie mancati si chiar la-a mancat pe unul. Cand a fost prins, si la-au judecat nu i-au dat multi ani inchisoare pentru ca avea filmari din care reiesea ca si victima a fost de acord.
nu intru in detalii pentru ca nu vreau sa va sochez prea tare....
povestea asta i-a inspirat pe cei de la RAMMSTEIN atuci cand au facut "main tail"(bucata mea).
a mai fost un anunt pe net , un om cauta un barbat tanar , simpatic sa .........il manance, stiu ca pare ciudat, dar chiar asa e. Si partea mai socanta este ca a si primit raspunsuri la cererea lui; a facut o selectie dintre cei care sa-au oferit sa fie mancati si chiar la-a mancat pe unul. Cand a fost prins, si la-au judecat nu i-au dat multi ani inchisoare pentru ca avea filmari din care reiesea ca si victima a fost de acord.
nu intru in detalii pentru ca nu vreau sa va sochez prea tare....
povestea asta i-a inspirat pe cei de la RAMMSTEIN atuci cand au facut "main tail"(bucata mea).
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau messenger versiunea veche ! ma poate ajuta cineva ?
Am windows vista,si de curand mi-a instalat cineva mess ptr vista |
ionascu.florentina | 2 | 6.097 |
|
M-am plictisit de messenger | GiiieeMan | 18 | 6.053 |
|
|
razcek | 2 | 4.076 |
|
Global Domains international
bani bani ... si de ce nu ... bani !!! |
pepolix | 2 | 14.146 |
|