Sex anal
Scris 09 September 2007 - 11:56 PM
Nu are cum sa urce acei spermatozoizi sus in vagin.
Daca curge din uter, ramane in chiloti, daca poarta. Daca nu se duce el in alta parte, numai nu in uter.
Si oricum, sperma din fund, in fund ramane pana la toaleta.
Scris 10 September 2007 - 04:28 PM
Scris 10 September 2007 - 04:55 PM
Scris 10 September 2007 - 06:31 PM
laurent-III-rd, la Sep 8 2007, 05:15 PM, a spus:
Da, se poate ramane ..desi sansele sunt foarte slabe ,dar da ..se poate .
deci ..nu incercati asa ceva acasa .
pt tine si pt yoda....
referitor la wikipedia.....acest site gazduieste informatii care au mai mult sau mai putin suport real...
niciodata nu o sa vedeti un medic ca da sfaturi sau retete pe net...
( doar unii care sunt cam "indoielnici "din punctul asta de vedere)
faptul ca acolo scrie ca exista un risc minim nu inseamna ca este adevarat...
daca acum 20 de ani chirurgul iti spunea ca operatiea de scoatere a apendicului este o bagatela si esti complet vindecat apoi..acum te pune sa semnezi pentru intrarea in sala...si poate nu esti vindecat ( oricum nu mai esti ca nou--taietura este taietura....)
asa este si cu ceea ce este scis in respectivul articol
sarmanul baiet care a deschis topicul acesta are o prietena cu un anus "nou"..din cate am inteles eu
asa ca nu are cum sa o lase gravida...doar daca scapa " obectu" in vagin dupa "stropire"..
saaaauuu...daca fata cu pricina se simte foarte incinsa incat sa-si plimbe "inelarul" prin zona si din cand in cand sa-l mai bage prin vagin.
( poate asta au vrut sa transmita cei care au scris acel articol....dar nu l-au scris asa pastelat..)
ei,,,bine..mai sunt si femeile care au o viata sexuala intr-ale anusului mai incinsa...si lichidul seminal se poate scurge din " ochiul maro" ...dar ..este dificil pentru saracu' mormoloc sa o ia la goana spre uter..trebuie si el ajutat...
"daia" ne-ai inzestrat Dumnezeu cu p....a...erectila si nu cu lingurita de inox.
Scris 10 September 2007 - 06:35 PM
newtask, la Sep 10 2007, 05:31 PM, a spus:
referitor la wikipedia.....acest site gazduieste informatii care au mai mult sau mai putin suport real...
niciodata nu o sa vedeti un medic ca da sfaturi sau retete pe net...
( doar unii care sunt cam "indoielnici "din punctul asta de vedere)
faptul ca acolo scrie ca exista un risc minim nu inseamna ca este adevarat...
Dom'le ..scrie ca este un risc..deci se poate ..daca nu scria insemna ca nu se putea .
Concluzie ..se poate
Scris 11 September 2007 - 10:31 AM
Scris 11 September 2007 - 12:18 PM
HellenaJ, la Sep 11 2007, 11:03 AM, a spus:
Arcobaleno, la Sep 11 2007, 11:31 AM, a spus:
Scris 11 September 2007 - 05:19 PM
ma intreb... daca nasul ar fi fost in alta parte si nu pe fata am fi vorbit si de 'sex nazal' ??
Scris 11 September 2007 - 06:20 PM
Kilkoana, la Sep 11 2007, 06:53 PM, a spus:
pasarica nu are nimic, dar mai experimentam si noi. la inceput guritza si dupa un timp funduletzul. eu personal nu ma uit la cat de stramta e sau cat de larga e gaura.
consider ca sexul normal e cel mai placut dupa care vine oralul si la sfarsit analul. cum ai zis tu mai rarutz ultimul dar si ala merita incercat, si nu neaparat pt ca ar fi mai stramta gaura. placerea vine si din alte surse. cine mai practica poate stie...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Tine dragostea loc si de sex ? | Puferiu | 8 | 1.368 |
|
Se poate Sex on-line?!
-traim in era tehnologiei- |
alex_cadu | 489 | 50.981 |
|
Dar o tipa cum trebuie sa e poarte cu un virgin ? | mentalica | 22 | 3.589 |