Salutare,
Am auzit de curand de Joomla ca fiind un Content Management System care te ajuta sa construiesti si sa administrezi site-uri.
Ati folosit Joomla? Ce parere aveti? Merita sa invat despre Joomla?
Pagina 1 din 1
Joomla
Scris 10 September 2007 - 09:44 PM
am inceput eu sa il folosec si am doua intrebari: cum se instaleaza un template nou? si nu vad in zona de administrare de unde sa instalez forum,nu se poate instala un forum la jomla? daca da va rog sa-mi spuneti si mie cum. Multumesc din suflet
Scris 11 September 2007 - 08:33 AM
@daniela popescu: Da, merita, e un cms foarte bun, flexibil si complex si cu cel mai dezvoltat suport si cele mai multe add-on-uri la ora actuala.
@darkady: Exista si joomla.ro in cazul in care nu te descurci cu limba engleza, exista chiar si traducerea integrala a cms-ului. Ca sa instalezi un forum trebuie sa-ti descarci formul ales din sectiunea Extensions pe care apoi il instalezi din panoul de administrare.
@darkady: Exista si joomla.ro in cazul in care nu te descurci cu limba engleza, exista chiar si traducerea integrala a cms-ului. Ca sa instalezi un forum trebuie sa-ti descarci formul ales din sectiunea Extensions pe care apoi il instalezi din panoul de administrare.
Aceasta postare a fost editata de orvo: 11 September 2007 - 08:35 AM
Scris 03 January 2008 - 12:38 PM
daniela popescu, la Sep 7 2007, 08:34 PM, a spus:
Salutare,
Am auzit de curand de Joomla ca fiind un Content Management System care te ajuta sa construiesti si sa administrezi site-uri.
Da , e foarte bun . Uita-te pe www.julia-lifestyle.ro
Aceasta postare a fost editata de publine: 03 January 2008 - 12:39 PM
Scris 03 January 2008 - 06:22 PM
Citeaza
Salutare,
Joomla! e cel mai bun CMS opensource, poti construi site-uri de succes cu el. Gasesti sute de template-uri free/comerciale, dispune de o gama large de componente, module, mamboti free/comerciale care pot imbunatati site-ul. Este securizat, nu o sa ai probleme cu el. Din cate stiu a castiga si un premiu... cel mai bun CMS parca.
Poti sa il folosesti cu incredere, cand ai o nelamurire intri pe forum.joomla.ro, sigur gasesti raspuns acolo
Cu bine.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Content Management System | orvo | 3 | 3.830 |
|
Vand afacere online - monitorizare angajati & familie
spysoft.ro |
Zabestof | 4 | 2.007 |