HAI ca e interesant subiectul......care are idee ce programe de retusare folosesc revistele faimoase precum Playboy sau Hustler? Care mai stie sa enumere si alte programe pentru retusat aspectul fizic,culoarea,textura etc.....Photoshop deja este mult prea cunoscut asa ca nu avem envoie sa-l enumerati
Pagina 1 din 1
CE PROGRAME DE RETUSAT FOLOSESC REVISTELE?
Scris 07 September 2007 - 05:13 PM
De ce?
Tocmai pe acesta il folosesc.
Daca e cunoscut, nu e folosit?
E cunoscut tocmai ca e bun.
Tocmai pe acesta il folosesc.
Daca e cunoscut, nu e folosit?
E cunoscut tocmai ca e bun.
Scris 07 September 2007 - 05:51 PM
Paint-ul nu se foloseste decat la retusari simple.
Corel Draw e foarte mult folosit.
Corel Draw e foarte mult folosit.
Scris 16 September 2007 - 02:48 PM
Pentru asa ceva - photoshop. Sigur. Corel draw din cate stiu eu e mult mai bun la colaje. Nu pot insa sa bag mana in foc pt ca nu l-am folosit niciodata. In schimb - cu photoshopul sunt familiarizat.
Scris 17 September 2007 - 12:43 AM
Corel Draw e pentru desen, dupa cum i-o spune si numele.
Aplicatai dezvoltata de Corel in trecut pentru prelucrari fotografii se numeste Corel Photo Paint si e de obicei inclusa in pachetul Corel.
Insa de cand Corel a cumparat de la JSC aplicatia Paint Shop Pro, devenin Corel Paint Shop Pro acesta este acum marele concurent al cunoscutului Adobe Photoshop. (detalii pe situl corel)
BTW: Salutari Paulian!
Aplicatai dezvoltata de Corel in trecut pentru prelucrari fotografii se numeste Corel Photo Paint si e de obicei inclusa in pachetul Corel.
Insa de cand Corel a cumparat de la JSC aplicatia Paint Shop Pro, devenin Corel Paint Shop Pro acesta este acum marele concurent al cunoscutului Adobe Photoshop. (detalii pe situl corel)
BTW: Salutari Paulian!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
comentarii sterse?... | Lia | 0 | 2.110 |
|
Alb negru nativ?
... sau merge şi prelucrat ulterior? |
Blake' | 3 | 1.399 |