sau Inregistrare

• 33 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce e asa de greu de gasit fericirea? Evaluare topic: * - - - -

#21 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 14 May 2005 - 07:41 PM

Prostii agresivi ma enerveaza cei pe care i-am insirat eu.Prostia nu se leaga numai de nestiinta ci si de educatie si de autoeducatie.Nu te-am bagat in niciuna din categoriile citate si nu te-am etichetat cu prostie.Esti un om care isi cauta practic identitatea si pune intrebari care cer cu ardoare raspunsuri. :o: :evil:

Aceasta postare a fost editata de AnMar: 14 May 2005 - 07:42 PM

0

#22 Utilizator offline   kelly 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-May 05

Scris 14 May 2005 - 08:32 PM

AnMar, la May 14 2005, 07:41 PM, a spus:

Prostii agresivi ma enerveaza cei pe care i-am insirat eu.Prostia nu se leaga numai de nestiinta ci si de educatie si de autoeducatie.Nu te-am bagat in niciuna din categoriile citate si nu te-am etichetat cu prostie.Esti un om care isi cauta practic identitatea si pune intrebari care cer cu ardoare raspunsuri. :doh:  :o:
[snapbacca]42063[/snapbacca]

stiu ca nu mai etichetat .....si eu ma refeream la acelasi gen de prostie. am facut doar o completare.da ai dreptate in privinta intrebarilor care necesita raspunsuri, pana la urma de ce sa nu inteleg odata ca totusi trec prin perioada hormonilor... :evil: .esti de treaba AnMar.... :-
0

#23 Utilizator offline   kelly 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 14 May 2005 - 08:40 PM

giovi, la May 13 2005, 08:28 PM, a spus:

te inteleg perfect !  de exemplu testele alea de cunoastere, cu defecte, calitati, obiective etc, mi se par mai grele ca un test la fizica  :pee  E greu sa te pui fata in fata cu viata ta, si mai ales cu tine! probabil asta se intampla si la altii nu numai la noi, caelly    :doh:

imi pari o fata simpatica, din cate am vazut aici.. si sigura pe ea, iar siguranta asta nu cred ca vine din senin, sau vine?  :pee

si eu simt asta de multe ori, chiaar acum cateva zile ziceam, ca asa de putine is lucrurile care ma fac fericita, dar totusi.. eu cred ca fericirea e in noi; trebuie sa gasesti mici lucruri care te fac fericita... si cu zice cineva "lucrurile minunate fac din oameni tristi, oameni fericiti"    :o:
[snapbacca]41849[/snapbacca]

nu mai avem mult de asteptat giovi, nu-i asa...2 ani ....multi au fost putini mai sunt.mersi de compliment.si tu pari a fi o tipa oca
pufulet:am sa tin minte de faza cu sticla de bere :waccao: .
Crystal_c:poate ca fericire=iubire si de aia seamana la sarit.. :evil:

Aceasta postare a fost editata de kelly: 14 May 2005 - 08:49 PM

0

#24 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 14 May 2005 - 10:36 PM

iui.... mi`am aus aminte o cugetare, care imi place fff mult : "Fericirea nu e o destinatie, e o atitudine de drum" cu dedicatie pentru caelly :evil:
0

#25 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 15 May 2005 - 11:39 AM

caelly, la May 13 2005, 09:43 PM, a spus:

daca ar fi numai din cauza varstei de 17 ani ar fi bine , dar la asta se mai adauga 16 ani la fel.  nu cred ca am fost fericita vreodata... poate vesela, dar nu cred ca se poate pune semn de egalitate intre cele 2 cuvinte.poate ca nu stiu sa vad frumusetea vietii.am fost  invatata sa lupt de mica si sa nu cedez niciodata,iar acum poate ca e un dezavantaj ce nu ma lasa sa traiesc. nici sa iubesc nu stiu..
[snapbacca]41871[/snapbacca]

caelly, citind randurile tale mi-am retrait copilaria si o buna parte a adolescentei. E trist ce spui tu, insa pot sa-ti dau o veste buna. Fericirea poate fi gasita. Trebuie doar sa intuiesti unde sa o cauti. La 17 ani ai tai ai o gandire profunda care te va ajuta mult. Exact asa cum a scris si giovi, "fericirea e o atitudine de drum".
0

#26 Utilizator offline   kelly 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 15 May 2005 - 01:33 PM

spider, la May 15 2005, 11:39 AM, a spus:

caelly, citind randurile tale  mi-am retrait copilaria si o buna parte a adolescentei. E trist ce spui tu, insa pot sa-ti dau o veste buna. Fericirea poate fi gasita. Trebuie doar sa intuiesti unde sa o cauti. La 17 ani ai tai ai o gandire profunda care te va ajuta mult. Exact asa cum a scris si giovi, "fericirea e o atitudine de drum".
[snapbacca]42218[/snapbacca]

daca poate fi gasita inseamna ca ar trebui sa incep sa o caut.....sau sa astept sa vina.....dupa cum spunea Crystal_c o sa sara de undeva la fel ca si iubirea... :evil:

giovi: mersi
0

#27 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip

Scris 15 May 2005 - 02:11 PM

taina fericrii

:evil:
0

#28 Utilizator offline   kelly 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 15 May 2005 - 02:31 PM

giovi, la May 15 2005, 02:11 PM, a spus:

taina fericrii

:evil:
[snapbacca]42262[/snapbacca]

interesant......si frumos
0

#29 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip

Scris 15 May 2005 - 03:23 PM

* Nu pot numi fericire dorintele implinite, ci datoriile achitate.
* Fericirea este un lucru minunat: cu cat o imprastii mai mult, cu atat o ai mai mult.
* Nu este fericire fara curaj si nici biruinta fara lupta.
* Placerile se reazama pe iluzii; fericirea insa sta pe adevar.
* Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce oferim.
* Ferice de toti cati se incred in El. Psalmul 2:12
* "Trăinicia fericirii tale atârnă de chipul cum îti vei întelege si construi viata" (Alexandru Vlahută)
* Niciodata nu poti fi fericit, daca te vei mihni ca altul e mai fericit decit tine. Cind vezi citi sunt inaintea ta gindeste-te citsi sunt in urma ta. Seneca
* Trei lucruri sunt necesare pentru a fi fericit: trup sanatos, spirit liber, inima curata. I. Drutsa
* Daca sa-ar cladi casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare. si. Renard
* Ferice de cine nu suspina dupa ce nu are si se bucura de ce are. Epictet
* Fericirea e singurul lucru pe care il poti daruii, fara ca tu sa-la ai. Hai sa daruim in fiecare zi un pic de fericire, si cu siguranta vom primii inapoi cu dobanda.
0

#30 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 15 May 2005 - 03:58 PM

caelly ti-am spus mai sus, citind ce ai scris tu mi-am retrait o parte din trecut insa nu ti-am raspuns cum am gasit eu fericirea sau macar o parte din ea daca nu pe toata. :evil:
Noi suntem obisnuiti de mici sa ne legam gandurile, aspiratiile, ideiile noastre de mai bine de cineva sau de ceva. Cu timpul, daca acestea nu isi gasesc finalizarea dorita de noi suferim, plingem,aruncam vina pe destin, pe ghinion, pe ceilalti. Este un cerc vicios care se roteste la nesfarsit iar noi devenim blazati, posaci, deprimati.
Este omeneste sa aspiram la mai bine insa ar trebui sa o facem cu detasare, fara a ne crampona prea mult de reusita sau nereusita.
Si apoi, trebuie sa invatam sa lasam trecutul in urma noastra. TRECUTUL este util doar pentru ca este plin de invataturi iar VIITORUL este doar potential. Important este sa invatam sa traim in prezent.
Ei, eu am ales sa traiesc in prezent, sa ma bucur de micile reusite de zi cu zi.

Cineva spunea "Oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si copiii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde."
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 33 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Aveti un prieten/a homosexual; cum procedam? --------------  64 16.082
Hot Topic (New) Am uitat oare ce inseamna "a fi om "? simplu  33 11.843
Replici noi Pentru oricine se gandeste la sinucidere
o poveste
jet li  12 5.763
Replici noi Cum ati reactiona? TheDiamondGreen  18 3.258
Replici noi Ati patit-o si voi?
vi s-a furat din/de pe masina?
Victor Apostu  16 10.159