sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

care-i povestea cu dealerul AAA auto? Sunt interesat sa cumpar de la ei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   alexiusI 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-March 07

Scris 06 September 2007 - 09:39 AM

Vreau sa imi iau masina SH. Si mi s-a parut corecta oferta dealerului AAA Auto. Adica riscul este mai mic decat daca as fi cumparat masina de la un particular.
Am auzit ca ar fi mare teapa cu AAA si vreau sa stiu in ce anume ar consta Teapa.
Puteti sa ma ajutati cu un sfat?
0

#2 Utilizator offline   venus000 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-March 08

Scris 02 April 2008 - 10:37 AM

Vezi postareaalexiusI, la Sep 6 2007, 09:39 AM, a spus:

Vreau sa imi iau masina SH. Si mi s-a parut corecta oferta dealerului AAA Auto. Adica riscul este mai mic decat daca as fi cumparat masina de la un particular.
Am auzit ca ar fi mare teapa cu AAA si vreau sa stiu in ce anume ar consta Teapa.
Puteti sa ma ajutati cu un sfat?

Buna,

Te pot ajuta eu cu cateva idei despre cumpararea unei masini second-hand , si despre AAA Auto.Eu am cumparat o masina de la ei, si pot sa spun ca am fost multumita , atat de starea masinii , cat si de pretul acesteia.Am vazut si eu mai multe topicuri, cu AAA Auto mare teapa, dar cred ca sunt puse acolo doar de niste oameni care vorbesc din auzite sau exagereaza foarte mult. Masinile din parcul lor sunt masini bune si masini mai putin bune , ca peste tot de altfel, dar aici primesti o garantie , aici iti poti verifica masina inainte sa o cumperi, o poti testa in mii si mii de feluri, si daca nu iti convine , nu o cumperi si gata. Poti veni cu un prieten care se pricepe la masini, sau si mai bine , pentru 2-3 milioane ,poti merge la un tester autorizat cu masina , si acolo iti vor spune tot ce trebuie sa stii. Iar parcul lor e incredibil de mare , ci siguranta gasesti masina care sa te multumeasca. Si daca nu gasesti, asta e , cauti mai departe !
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa iti faci o parere singur, sa vezi tu cu ochii tai ce se intampla la AAA Auto, si daca sunt sau nu o mare teapa. Nu ai nimic de pierdut, poate doar vreo 2-3 ore, dar atunci cand iti cumperi o masina , cred ca ai ceva timp de pierdut ca sa studiezi piata, nu ?
Eu cam asta am avut sa iti spun. Mie nu imi plac reclamele astea negative, rautacioase, discriminatoare....nu am vazut pe nimeni care sa vorbeasca urat despre Targul din Vitan..nimeni nu se plange de ceea ce se intampla acolo. De ce ? Si sa nu imi spuneti ca samsarii sunt cei mai corecti oameni din lume, si daca faci afaceri cu ei mergi la sigur, nu iti iei teapa , si masina ta e perfecta ? Hai sa fim seriosi, oameni suntem !
Mult noroc in cumpararea noii masini 8)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis 5610 xpress music WeRRoniX  1 1.468
Topic inchis LASER predator  2 4.844
Replici noi Atasamente Harti GPS pentru Mio Tomtom Audi Chayen GPS