sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Mentinerea culorii parului Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   midniterose 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-May 05

Scris 13 May 2005 - 05:00 PM

As vrea si eu niste sfaturi despre cum sa-mi mentin culoarea castanie a parului. De la o vreme au inceput sa-mi apara fire deschise la culoare in parti. Nu par sa fie albe pentru ca am avut cateva si nu se aseamana deloc. Mai degraba blond inchis. Posibil sa se fi decolorat de la soare? Deasemenea am firul foarte subtire si mi-am dat de cateva ori cu usturoi pe cap mai demult (la sfatul bunicii :o: ). Posibil ca usturoiul sa decoloreze parul? Sau imi cresc fire noi mai deschise?
Am auzit ca ceai din frunza de nuc inchide culoarea parului, mai stie cineva si de alte optiuni?

Mersi mult,

Ana :evil:
0

#2 Utilizator offline   sweet_aly22 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-September 05

Scris 17 September 2005 - 03:34 AM

midniterose, la May 13 2005, 06:00 PM, a spus:

As vrea si eu niste sfaturi despre cum sa-mi mentin culoarea castanie a parului. De la o vreme au inceput sa-mi apara fire deschise la culoare in parti. Nu par sa fie albe pentru ca am avut cateva si nu se aseamana deloc. Mai degraba blond inchis. Posibil sa se fi decolorat de la soare? Deasemenea am firul foarte subtire si mi-am dat de cateva ori cu usturoi pe cap mai demult (la sfatul bunicii  :doh: ). Posibil ca usturoiul sa decoloreze parul? Sau imi cresc fire noi mai deschise?
Am auzit ca ceai din frunza de nuc inchide culoarea parului, mai stie cineva si de alte optiuni?

Mersi mult,

Ana  :)
<{POST_SNAPBACK}>

poti folosii un balsam nuantator de la londa sau intr-adevar frunzele de nuc mai inchid culoarea :)
0

#3 Utilizator offline   Shiva* 

• -= Bebitza =-
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 10-September 05

Scris 21 September 2005 - 08:41 PM

si mie mi s`a intamplat sa imi apara suvite de alta culoare... in general, de culoarea in care fusesem vopsita inainte...
si asta din cauza proastei calitatii a vopselei. proasta aia de la coafor nujt cu ce tip de vopsea m`a facut, eu doar am ales nuanta shi mi`a si ars parul...
ai grija , sper sa`ti rezolvi problema :( eu dak as fi in locul tau, m`as mai vopsi inca o data shi as avea grija sa folosesc sampon&balsam corespunzator. bafta!
0

#4 Utilizator offline   alessa 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-September 05

Scris 22 September 2005 - 03:58 PM

salut,
eu cam astea am gasit:
Daca aveti parul saten inchis, folositi rozmarin, urzica, ghimbir, nuca, cuisoare, salvie, feriga tanara, cafea, castane, coaja de artar, Sassafras. Infuzia trebuie lasata sa actioneze 30 de minute, dupa care puteti clati.
Pentru un par negru, se va folosi lavanda pudra de indigo sau black malva; infuzia se lasa sa actioneze 30 de minute, dupa care se clateste.
0

#5 Utilizator offline   amoramo44 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-February 05

Scris 16 December 2005 - 04:02 PM

Sa va spun un mic sescret. Puneti, atunci cand preparati vopseaua, un pic de balsam de par si astfel parul nu se mai deterioreaza in urma vopsirii.
0

#6 Utilizator offline   Frumusica31 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-January 06

Scris 01 January 2006 - 11:14 PM

Vezi postareamidniterose, la May 13 2005, 07:00 PM, a spus:

As vrea si eu niste sfaturi despre cum sa-mi mentin culoarea castanie a parului. De la o vreme au inceput sa-mi apara fire deschise la culoare in parti. Nu par sa fie albe pentru ca am avut cateva si nu se aseamana deloc. Mai degraba blond inchis. Posibil sa se fi decolorat de la soare? Deasemenea am firul foarte subtire si mi-am dat de cateva ori cu usturoi pe cap mai demult (la sfatul bunicii :( ). Posibil ca usturoiul sa decoloreze parul? Sau imi cresc fire noi mai deschise?

Mersi mult,

Ana :D

Eu mi-am mentinut culoarea la castaniu prin spalari cu apa in care a fiert frunza de ceapa...aia de nuc eu stiu ca inchide spre negru nu iti da nuanta de castaniu...mie mi-a mers..daca vrei sa incerci...Good luck!!! :smartass:
0

#7 Utilizator offline   november girl 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 01 February 2006 - 05:40 PM

Vezi postareaFrumusica31, la Jan 1 2006, 11:14 PM, a spus:

Eu mi-am mentinut culoarea la castaniu prin spalari cu apa in care a fiert frunza de ceapa...aia de nuc eu stiu ca inchide spre negru nu iti da nuanta de castaniu...mie mi-a mers..daca vrei sa incerci...Good luck!!! :yes:

Buna.

Intrebare: nuanteaza parul sau ai folosit infuzia pe post de sampon colorant?

Multumesc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Caut si eu un make-up artist
:)
PrettyWoman  7 8.781
Topic inchis pierceing milk  1 2.460
Topic inchis cum sa ma prezint la un casting?
am nevoie de un sfat!
resssina  4 6.484
Replici noi Vartejul...
mare problema
tib_jmk  1 3.793
Replici noi Machiaj ... de plaja ?
Cum ne machiem cand mergem la plaja ?Daca ne machiem ?
andra_ada  15 9.713