Lady Kapa vorbiti si voi cu mine
Scris 05 September 2007 - 05:51 PM
Sunt un user de nota 10 in viziunea ta?
Argumenteaza.
Scris 05 September 2007 - 06:00 PM
Lady Kapa, la Sep 5 2007, 06:53 PM, a spus:
Pai esti un user de nota 10 fiindca ti-am vazut mai demult cateva posturi calumea
Ce semnatura? Mai tii cumva minte,macar aproximativ?
Cati ani ai si cum e viata ta?
Descrie-mi un moment din viata ta.
Scris 05 September 2007 - 06:10 PM
Miss Take, la Sep 5 2007, 07:00 PM, a spus:
Cati ani ai si cum e viata ta?
Descrie-mi un moment din viata ta.
mmm.. ce semnatura.. aveai ceva cu umbrella din melodia rihannei si inca ceva ... acel ceva mi-a placut.. sper sa nu fi gresit persoana
Da.. sunt si eu pe la varsta aceea frumoasa a adolescentei
Moment din viata mea... sunt multe momente.. defapt si acum traiesc un moment . Ce fel de moment?
Aceasta postare a fost editata de Lady Kapa: 05 September 2007 - 06:10 PM
Scris 05 September 2007 - 06:12 PM
ai citit regulamentul forumului? ultima data cand am facut-o (de citit regulamentul, vorbeam
Aceasta postare a fost editata de costy73: 05 September 2007 - 06:18 PM
Scris 05 September 2007 - 06:20 PM
costy73, la Sep 5 2007, 07:12 PM, a spus:
ai citit regulamentul forumului? ultima data cand am facut-o (de citit regulamentul, vorbeam
Mersi.. am venit bine prin mai parca
acum sa fiu sincera .. nu am citit nicioadata cand m-am inscris pe forumuri regulamentele..
Citeaza
- Utilizati limba romana si faceti tot efortul pentru a scrie corect si citet. Daca aveti nelamuriri consultati www.dexonline.ro.
*Engleza poate fi folosita doar in categoria: English Forum.
- Mesajele trebuie sa fie la subiect. Mesajele offtopic vor fi sterse (exceptie fac cele din categoria " Bla Bla Bla > CHAT part III ") fara avertisment (nu mai scrieti doar pentru a scrie, scrieti doar daca aveti ceva de spus).
- Este interzisa folosirea prescurtarilor de chat: "sh" , "tz", "k" , "dak", etc. Cei care le folosesc vor fi trecuti in grupul Mirkuitori.
- Mesajele care contin expresii vulgare, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe sau ironii de prost gust vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat. (Aceasta regula va fi utilizata si pentru PM);
- Nu faceti cereri de HACK, CRACK, WAREZ etc. Nu promovati pirateria software si nu scrieti mesaje care contravin legilor in vigoare.
- Nu postati mesaje formate numai din "zambete" sau replici de genul "
- Incercati sa ajutati colegii de forum. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva...
- In cazul in care citati o sursa, precizati adresa. Nu citati intreg articolul ci doar partea care doriti sa o dezbateti.
- Nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari. Dimensiunile excesive vor fi reduse fara aviz si fara explicatii.
- Nu adaugati acelasi mesaj de mai multe ori.
- Mesajele personale sunt personale si nu aveti voie sa le publicati pe forum.
vezi?
Si daca as avea o parere rea despre forumul asta nu as mai posta si nu as mai intra
Aceasta postare a fost editata de Lady Kapa: 05 September 2007 - 06:22 PM
Scris 05 September 2007 - 06:50 PM
Eu nu stiam asta si sunt de 2 ani pe forum,rusinica mie
Nu,nu ai gresit persoana,ai memorie buna,eu sunt tipa cu Umbrella...dar tot ma intereseaza sa iti amintesti ce mai avem scris ,fiindca is curioasa ce anume ti-a placut.
La 16 ani e bine,imi doresc sa mai am varsta aia...totusi e aiurea ca nu esti majora,sunt multe aspecte privind asta.
In vacanta cum a fost,pe unde ai umblat?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
I'm supa' dupa' serial, I really kill you! |
Pharrell24 | 424 | 9.406 |
|
Inger Salbatic...
La dispozitia dumneavoastra :P |
Inger Sedat | 20 | 6.954 |
|