Pagina 1 din 1
Inot in timpul toamnei sau iernii
Scris 05 September 2007 - 11:39 AM
Ce bazine acoperite imi puteti recomanda? Daca aveti experiente (ne)placute, va rog sa le impartasiti.
Scris 17 September 2007 - 11:54 PM
eu nu stiu sa innot nici in timpul verii
...dar ...ma mai duc la sauna la ...budapesta parca ii zice ...e un complex de sanatate ...au si piscina ...
Scris 18 September 2007 - 12:18 AM
cauta pe google piscine.
Sunt multe.
Pantofior, nu trebuie sa sti sa noti in piscina
Sunt multe.
Pantofior, nu trebuie sa sti sa noti in piscina
Scris 18 September 2007 - 12:26 AM
Nu ai calcat niciodata apa?
Sti ce misto e
parca zbori, vb serios
Sti ce misto e
parca zbori, vb serios
Scris 06 October 2007 - 02:50 PM
Eu numai vara merg la inot. Desi si atunci tot la bazin inauntru - eu merg la Bazinul Floreasca.
Scris 30 November 2007 - 07:16 AM
Sailor_Moon, la Oct 6 2007, 02:50 PM, a spus:
Eu numai vara merg la inot. Desi si atunci tot la bazin inauntru - eu merg la Bazinul Floreasca.
Am si eu o mare nelamurire....eu sunt un tip la 22 de ani cam slabut...in jur de 62-63 kg la o inaltime de 1,83....as vrea sa ii intreb si eu pe cei care au posibilitatea sa imi dea un raspuns daca mersul la innot frecvent (3-4 ori pe saptamana) ajuta in luarea in greutate...vreau sa ma ingras si sincer nu suport sa merg si sa trag de fiare si sa iau proteine. MULTUMESC anticipat celor care imi pot da un raspuns
Scris 06 December 2007 - 09:37 AM
Nu te ajuta, dimpotriva.
Dar .. daca nu ai mai fost la sala de forta, du-te. Nu e nevoie de proteine .. cat timp mananci mult dar sanatos, vei pune masa musculara pe tine neartificial.
Dar .. daca nu ai mai fost la sala de forta, du-te. Nu e nevoie de proteine .. cat timp mananci mult dar sanatos, vei pune masa musculara pe tine neartificial.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bicicleta pentru incepator
cum ajuti lipsa de echilibru |
dAImon | 36 | 23.331 |
|
|
Annka_rap | 45 | 19.166 |