sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pt amatori shi intermadiarii utilizatori de 3ds max 9 am gasit o solutie perfecta cele mai bune tutorialuri p gratis..16 capitole d video... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Juveboy 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 05 September 2007 - 11:17 AM

am reusit sa gasesc shi sa downloadez cv extraodinar d bun....am gasit niste tutorialuri (16 capitole)toate video....p www.isohunt.com...ca sa downloadati aveti nevoie d un anuume program pt mai multe informatii va rag sa ma cautati p Id ul meu personal d messenger: Juveboy_edu
Va pot da torrentul sal downloadati..cumparate ar valora (k sunt 2 Cd uri...dar la download ii doar un fisier iso)peste 100$ dar am fakut rost d el gratis..acesta va pune bazele shi va invata muult mai multe p langa tutorialurile d p net...te invata sa folosti multe shi d akolo inkolo numai imaginatia voastra conteaza...ii supertare...contactatima direct p Id....( juveboy_edu )..sau mail... juveboy_edu@yahoo.com
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 05 September 2007 - 11:20 AM

Pune aici tot, ce sa te mai cautam, sau vrei sa te platim? Rog un admin sa-l treaca in grupul de mircuitori..
0

#3 Utilizator offline   Juveboy 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 September 2007 - 11:37 AM

Vezi postareaArgv, la Sep 5 2007, 12:20 PM, a spus:

Pune aici tot, ce sa te mai cautam, sau vrei sa te platim? Rog un admin sa-l treaca in grupul de mircuitori..
nuh man....nuh vreau nici un ban...ii mult d povestit...in ce grup sa ma puna???:airkiss:)..is mjai nou p aici...as putea sal scriu si direct aici ...prefer messu k va pot raspunde imedeat lla intrebari..k p aici trec mai rar...deaia...total FREEdatzi un click aici sa vedeti un ce am reusit eo sa fak dupa doar 2 luni d utilizare d 3ds max 9 http://www.caedes.net/Zephir.cgi?lib=Caede...-1188547139.jpg
0

#4 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 September 2007 - 12:24 PM

Faina imaginea.. felicitari
Grupul de mircuitori este pentru persoanele care scriu cu sh si k si tz si alte figuri de stil :suicide:
0

#5 Utilizator offline   Juveboy 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 September 2007 - 01:00 PM

apropo deranjeaza????:suicide:)dak ai nevoie d tutorialulire alea....intra p Id ul meu shi vb...rar trec p aici... Juveboy_edu
0

#6 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 September 2007 - 01:21 PM

Pe unii da, pe altii nu :suicide: Eu nu ma pronunt, dar regulamentul forumului zice ca persoanele care scriu asa vor fi trecute in grupul de mircuitori. Daca nu ma insel acolo se face conversia automata a grupelor de litere in cauza... dar poate ma insel
0

#7 Utilizator offline   Juveboy 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 September 2007 - 01:35 PM

ei uite ceva nou....nu voi mai folosi acele figuri de stil...:suicide:...mersi de informatii

Vezi postareaArgv, la Sep 5 2007, 02:21 PM, a spus:

Pe unii da, pe altii nu :P Eu nu ma pronunt, dar regulamentul forumului zice ca persoanele care scriu asa vor fi trecute in grupul de mircuitori. Daca nu ma insel acolo se face conversia automata a grupelor de litere in cauza... dar poate ma insel
Argv..tu te ocupi de 3d??am observat ca sunt multi care modeleaza in 3d folosind 3ds max..si as vrea sa facem un filmulet cu un DemoReel RoPortal...utilizand poze sau video de la cei interesati..fiecare sa contribue cu ce are ..daca are..

Aceasta postare a fost editata de Juveboy: 05 September 2007 - 01:31 PM

0

#8 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 September 2007 - 02:00 PM

Pasiunea mea e programarea - dar numai problemele interesante :suicide: 3D imi place doar sa le vad.. uite un clip publicitar facut de un prieten: http://vod.massmotionmedia.com/demo/displa...;bgcolor=000000

Poti remarca in filmulet mai la sfarsit un nou mod de marketing, te uiti la un film, vezi un articol ce-ti place (de ex ceasul de pe mana actorului) si cu telecomanda faci click pe el si-l cumperi :P
0

#9 Utilizator offline   Juveboy 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 September 2007 - 02:18 PM

Vezi postareaArgv, la Sep 5 2007, 03:00 PM, a spus:

Pasiunea mea e programarea - dar numai problemele interesante :suicide: 3D imi place doar sa le vad.. uite un clip publicitar facut de un prieten: http://vod.massmotionmedia.com/demo/displa...;bgcolor=000000

Poti remarca in filmulet mai la sfarsit un nou mod de marketing, te uiti la un film, vezi un articol ce-ti place (de ex ceasul de pe mana actorului) si cu telecomanda faci click pe el si-l cumperi :P

foarte tare....mey imi poti da Id ul tau...?sau sa intri u p mine...sa vb mia rapid...
0

#10 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 September 2007 - 02:27 PM

da, te pot contacta eu, numai ca stau cam prost cu timpul mai ales pt discutii pe mess
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Layout meniu bitza4cs  0 1.363
Replici noi Tutorial de Photoshop 7 WeRRoniX  8 10.716