Am un tv tuner extern de la Pinnacle, cel mai nou. L-am instalat pe computer, totul ok, merge. Insa vreau sa-l instalez si pe laptop (este un Acer Aspire cu sistem de operare Win XP). Instalarea a mers ok, dar in clipa in care ii dau sa scaneze dupa posturi tv, imi da o eroare pe fond albastru si se restarteaza imediat. Nu stiu ce scrie pe acel fond albastru deoarece imediat dispare. Are cineva vreo idee care ar fi problema si solutia ei?
Pagina 1 din 1
Inca o problema cu TV Tunerul extern
Scris 04 September 2007 - 06:02 PM
Ai instalat driverul corespunzator?Cauta si un eventual conflict de drivere sau o alta problema usor de evidentiat in device manager.Daca nu,dezinstaleaza si apoi reinstaleaza softul si/sau driverul citind cu atentie instructiunile de instalare.
Scris 04 September 2007 - 10:30 PM
Ca sa vezi eroare in ecran du-te un Control Panel/System -> Advanced/Startup and Recovery - Settings si debifeaza Automatically restart. Noteaza eroarea si posteaz-o aici in forum
Scris 10 September 2007 - 10:36 PM
Eu urasc TV-Tunerele. Pe langa faptul ca-ti obosesc hardul, calitatea imaginii lasa de dorit si unele dintre ele sunt de-a dreptul incredibil de greu de instalat.
Scris 12 September 2007 - 11:42 AM
ALX, la Sep 10 2007, 11:36 PM, a spus:
Eu urasc TV-Tunerele. Pe langa faptul ca-ti obosesc hardul, calitatea imaginii lasa de dorit si unele dintre ele sunt de-a dreptul incredibil de greu de instalat.
... sau daca pierzi CD-ul cu drivere... aproape imposibil
Laptopu are cumva webcam incorporat ? sau ai alt webcam care il folosesti la el si pt. care ai instalat niste drivere ...?
daca sa s-ar putea sa fie din cauza ca lor ca am patit-o si io ...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
cine are cel mai bun calc din tara
descriere pc fara aberatii |
trixulica | 3 | 5.444 |
|
nu merge activat num lock
probleme |