sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tumora canal anal cu extensie in rect Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   irina ivan 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-September 07

Scris 02 September 2007 - 11:50 PM

buna, e prima data cand intru pe vreun forum, dar sunt de-a dreptu' disperata...ca majoritatea de aici. Mama mea, un inger de 53 de ani... a inceput sa aiba dureri si diaree, etc...tot tacamul..de ceva luni. de jena nu a spus nimanui. am aflat intr-un final si am dus-o sa i se faca colonoscopie, rezultatul a fost rau. imi permit sa va scriu tot pentru ca sunt inca foarte dezinformata:

" fragmente cu structuri de canal anal cu epiteliu de tranzitie cu modificari realizand o poliferare de celule maligne de dimensiuni mici monomorfe, indice mitotic mic cu dispozitie in palisada; dezvoltare intraepiteliala si invazie locala; extensie in fragmente cu structura de mucoasa rectala"
rezultatul biopsiei a venit pe 31 aug seara, iar de maine incep sa alerg prin spitale si medici. Am decis sa nu ii spun inca. nu e deloc puternica si din cate stiu, psiicul e foarte important.

va rog! sfatuiti-ma! incotro o apuc? primii pasi? doctori buni?

va multumesc din suflet

irina
0

#2 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 03 September 2007 - 06:17 AM

Vezi postareairina ivan, la Sep 3 2007, 12:50 AM, a spus:

buna, e prima data cand intru pe vreun forum, dar sunt de-a dreptu' disperata...ca majoritatea de aici. Mama mea, un inger de 53 de ani... a inceput sa aiba dureri si diaree, etc...tot tacamul..de ceva luni. de jena nu a spus nimanui. am aflat intr-un final si am dus-o sa i se faca colonoscopie, rezultatul a fost rau. imi permit sa va scriu tot pentru ca sunt inca foarte dezinformata:

" fragmente cu structuri de canal anal cu epiteliu de tranzitie cu modificari realizand o poliferare de celule maligne de dimensiuni mici monomorfe, indice mitotic mic cu dispozitie in palisada; dezvoltare intraepiteliala si invazie locala; extensie in fragmente cu structura de mucoasa rectala"
rezultatul biopsiei a venit pe 31 aug seara, iar de maine incep sa alerg prin spitale si medici. Am decis sa nu ii spun inca. nu e deloc puternica si din cate stiu, psiicul e foarte important.

va rog! sfatuiti-ma! incotro o apuc? primii pasi? doctori buni?

va multumesc din suflet

irina

da-mi o adresa de email si vorbim mai multe
multa iubire
0

#3 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 03 September 2007 - 05:09 PM

Vezi postareathe listener, la Sep 3 2007, 07:17 AM, a spus:

multa iubire

Ascultatorule, daca poti da sfaturi pertinente fa-o public, astfel poate le vei fi de ajutor si altora care doar citesc despre problema in cauza.
0

#4 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 04 September 2007 - 08:18 AM

Vezi postareaEmmaD, la Sep 3 2007, 06:09 PM, a spus:

Ascultatorule, daca poti da sfaturi pertinente fa-o public, astfel poate le vei fi de ajutor si altora care doar citesc despre problema in cauza.

nu se poate vorbi la general.... fiecare organism e diferit si necesita diferentierea.... :bye:
multa iubire
0

#5 Utilizator offline   irina ivan 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-September 07

Scris 11 September 2007 - 01:01 PM

Vezi postareathe listener, la Sep 3 2007, 07:17 AM, a spus:

multa iubire

chiar acum sunt cu ea in spital.

merci