Izolarea galvanica............
Scris 02 September 2007 - 08:53 PM
Multumesc si numai bine...
Scris 02 September 2007 - 09:16 PM
cornelius21us, la Sep 2 2007, 09:53 PM, a spus:
Izolarea galvanică este izolarea electrică īn curent continuu. Există situaţii cānd două piese se pot afla īn contact fizic, dar rolul lor funcţional nu permite să existe īntre ele şi contact electric īn curent continuu. Se spune că piesele respective trebuie izolate galvanic. Īntre cele două componente izolate galvanic este posibilă existenţa unor condensatoare de decuplare, de exemplu. Deşi cele două componente nu mai pot fi considerate complet izolate electric, īntrucāt respectivele condensatoare permit trecerea curentului electric alternativ, ele sunt īn continuare izolate galvanic.
Scris 22 November 2007 - 02:35 PM
Au, au ce definitie! Te rog frumos deschide o carte si vezi ce e aia "izolare galvanica", dupa aia te rog sa dai explicatii.
Scris 22 January 2008 - 12:21 AM
cornelius21us, la Sep 2 2007, 08:53 PM, a spus:
Haha
iar am gsit o aberatie
alo
alo
moderatorul e aici.ca ma dor ochii din ce citesc mai mult.pe alte forumuri daca cineva vedea ca bati campi erai zburat de mult.Daca te pricepi la ceva da sfaturi .Daca nu nu te omoara nimeni ca nu ai stiu.E treaba cu filozofu aici.
Se rascoleste e=mcPatrat in mormant.Lasa-l sa se odihneasca
cornelius21us, la Sep 2 2007, 08:53 PM, a spus:
Haha
iar am gsit o aberatie
alo
alo
moderatorul e aici.ca ma dor ochii din ce citesc mai mult.pe alte forumuri daca cineva vedea ca bati campi erai zburat de mult.Daca te pricepi la ceva da sfaturi .Daca nu nu te omoara nimeni ca nu ai stiu.E treaba cu filozofu aici.
Se rascoleste e=mcPatrat in mormant.Lasa-l sa se odihneasca
Scris 22 January 2008 - 12:34 AM
mesteruvd, la Nov 22 2007, 01:35 PM, a spus:
Au, au ce definitie! Te rog frumos deschide o carte si vezi ce e aia "izolare galvanica", dupa aia te rog sa dai explicatii.
citeste aici mestere: http://en.wikipedia....vanic_isolation
Scris 22 January 2008 - 12:44 AM
soarce, la Jan 22 2008, 12:34 AM, a spus:
ce scrie acolo pot sa scriu si eu sau sa modific.ai vreo preferinta ce ai vrea sa scrie acolo?ca iti modific eu
Scris 22 January 2008 - 12:56 AM
Sonoroziri cu DJ, la Jan 21 2008, 11:44 PM, a spus:
e important sa intelegi ce scrie acolo.
de exemplu, pune acolo la cate botezuri si nunti ai fost cu boxele si ampliful tau
pana una alta ar fi interesant sa ne spui, cu cuvintele tale, ce intelegi prin izolare galvanica
Scris 22 January 2008 - 01:12 AM
soarce, la Jan 22 2008, 12:56 AM, a spus:
de exemplu, pune acolo la cate botezuri si nunti ai fost cu boxele si ampliful tau
pana una alta ar fi interesant sa ne spui, cu cuvintele tale, ce intelegi prin izolare galvanica
In mare parte e corect dar in fizica nu exista procente de corectitudine sau incertitudine.
Izolarea galvanică este izolarea electrică īn curent continuu
Da ce zici de camp magnetic dintre 2 bobine .tot curent continuuuuuuuuuu este
ce sa facem acuma daca nu ne pricepem
eu sunt mai prost si o sa imi modific cunostintele dupa teoriile inventate si generalizate de harald.
La lamurit pe invatacel de la zapacit.ala o sa zica ca separatia galvanica e in curent continuuuu si gata domne.
Motto
Nu fi fraie ............tara te vrea prost
Scris 22 January 2008 - 01:38 AM
Sonoroziri cu DJ, la Jan 22 2008, 01:12 AM, a spus:
Păi, eu aş numi ăla flux magnetic. Da' dacă tu vrei să-i zici curent continuu, zi-i!
Da, fratele meu
Cred că avem o problemă mai vastă. Ori nu īnţelegi sensul termenului "izolare", ori ai impresia că un izolator trebuie neapărat să fie transparent
Hai să-ţi spun un secret, dar rămāne īntre noi
"Izolat" se numeşte cānd nu trece curentu', adică dacă e-nchis bine geamu'. Capisci?
Aceasta postare a fost editata de harald: 22 January 2008 - 01:43 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pot utiliza playstation-ul 3 pe un monitor vga (caz particular: prestigio model P3154 15.4" wide LCD)
voi cumpara primul playstation. |
Apopescu76 | 1 | 1.565 |
|
probleme cu statia uniden pmr845 | Ati1979 | 2 | 896 |
|
bobinaj
transformarea unui bobinaj facut cu conductor de aluminiu intr-unul fa |
mario03 | 3 | 2.161 |
|
REFRIGERARE CU AC | IONUT_ONILL | 1 | 2.170 |
|
Aer conditionat bushit | Artaniss | 34 | 25.493 |