sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Izolarea galvanica............ Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cornelius21us 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-May 07

Scris 02 September 2007 - 08:53 PM

Va rog frumos..........Care imi explica simi e cum vine treaba cu izolarea galvanica si ce ii aia.........
Multumesc si numai bine...
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 02 September 2007 - 09:16 PM

Vezi postareacornelius21us, la Sep 2 2007, 09:53 PM, a spus:

Va rog frumos..........Care imi explica simi e cum vine treaba cu izolarea galvanica si ce ii aia.........

Izolarea galvanică este izolarea electrică īn curent continuu. Există situaţii cānd două piese se pot afla īn contact fizic, dar rolul lor funcţional nu permite să existe īntre ele şi contact electric īn curent continuu. Se spune că piesele respective trebuie izolate galvanic. Īntre cele două componente izolate galvanic este posibilă existenţa unor condensatoare de decuplare, de exemplu. Deşi cele două componente nu mai pot fi considerate complet izolate electric, īntrucāt respectivele condensatoare permit trecerea curentului electric alternativ, ele sunt īn continuare izolate galvanic.
0

#3 Utilizator offline   mesteruvd 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 22 November 2007 - 02:35 PM

??????????????????Izolarea galvanică este izolarea electrică īn curent continuu.???????????????????

Au, au ce definitie! Te rog frumos deschide o carte si vezi ce e aia "izolare galvanica", dupa aia te rog sa dai explicatii.
0

#4 Utilizator offline   Sonoroziri cu DJ 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-January 08

Scris 22 January 2008 - 12:21 AM

Vezi postareacornelius21us, la Sep 2 2007, 08:53 PM, a spus:

Haha

iar am gsit o aberatie

alo

alo

moderatorul e aici.ca ma dor ochii din ce citesc mai mult.pe alte forumuri daca cineva vedea ca bati campi erai zburat de mult.Daca te pricepi la ceva da sfaturi .Daca nu nu te omoara nimeni ca nu ai stiu.E treaba cu filozofu aici.

Se rascoleste e=mcPatrat in mormant.Lasa-l sa se odihneasca

Vezi postareacornelius21us, la Sep 2 2007, 08:53 PM, a spus:

Haha

iar am gsit o aberatie

alo

alo

moderatorul e aici.ca ma dor ochii din ce citesc mai mult.pe alte forumuri daca cineva vedea ca bati campi erai zburat de mult.Daca te pricepi la ceva da sfaturi .Daca nu nu te omoara nimeni ca nu ai stiu.E treaba cu filozofu aici.

Se rascoleste e=mcPatrat in mormant.Lasa-l sa se odihneasca
0

#5 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 22 January 2008 - 12:34 AM

Vezi postareamesteruvd, la Nov 22 2007, 01:35 PM, a spus:

??????????????????Izolarea galvanică este izolarea electrică īn curent continuu.???????????????????

Au, au ce definitie! Te rog frumos deschide o carte si vezi ce e aia "izolare galvanica", dupa aia te rog sa dai explicatii.

citeste aici mestere: http://en.wikipedia....vanic_isolation
0

#6 Utilizator offline   Sonoroziri cu DJ 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 January 2008 - 12:44 AM

Vezi postareasoarce, la Jan 22 2008, 12:34 AM, a spus:

ce scrie acolo pot sa scriu si eu sau sa modific.ai vreo preferinta ce ai vrea sa scrie acolo?ca iti modific eu
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 January 2008 - 12:51 AM

Vezi postareaSonoroziri cu DJ, la Jan 22 2008, 12:44 AM, a spus:

ce scrie acolo pot sa scriu si eu sau sa modific.ai vreo preferinta ce ai vrea sa scrie acolo?ca iti modific eu

Te credem pe cuvānt :crazy: Nu modifica acolo, we are not worthy :doh: Scrie aici, īn acest topic, cum ai modifica tu textul de acolo. :crazy:
0

#8 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 22 January 2008 - 12:56 AM

Vezi postareaSonoroziri cu DJ, la Jan 21 2008, 11:44 PM, a spus:

e important sa intelegi ce scrie acolo.

de exemplu, pune acolo la cate botezuri si nunti ai fost cu boxele si ampliful tau :doh:

pana una alta ar fi interesant sa ne spui, cu cuvintele tale, ce intelegi prin izolare galvanica :crazy:
0

#9 Utilizator offline   Sonoroziri cu DJ 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 January 2008 - 01:12 AM

Vezi postareasoarce, la Jan 22 2008, 12:56 AM, a spus:

e important sa intelegi ce scrie acolo.

de exemplu, pune acolo la cate botezuri si nunti ai fost cu boxele si ampliful tau :doh:

pana una alta ar fi interesant sa ne spui, cu cuvintele tale, ce intelegi prin izolare galvanica :crazy:

In mare parte e corect dar in fizica nu exista procente de corectitudine sau incertitudine.
Izolarea galvanică este izolarea electrică īn curent continuu :crazy: zau? daca si lumina e curent continuu atunci ma culc.

Da ce zici de camp magnetic dintre 2 bobine .tot curent continuuuuuuuuuu este
ce sa facem acuma daca nu ne pricepem

eu sunt mai prost si o sa imi modific cunostintele dupa teoriile inventate si generalizate de harald.

La lamurit pe invatacel de la zapacit.ala o sa zica ca separatia galvanica e in curent continuuuu si gata domne.

Motto

Nu fi fraie ............tara te vrea prost
0

#10 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 January 2008 - 01:38 AM

Vezi postareaSonoroziri cu DJ, la Jan 22 2008, 01:12 AM, a spus:

Da ce zici de camp magnetic dintre 2 bobine .tot curent continuuuuuuuuuu este

Păi, eu aş numi ăla flux magnetic. Da' dacă tu vrei să-i zici curent continuu, zi-i! -_- It's a free country :crazy:

La lamurit pe invatacel de la zapacit.ala o sa zica ca separatia galvanica e in curent continuuuu si gata domne.

Da, fratele meu :cheer: Transformatorul de reţea e cel mai bun exemplu: primarul şi secundarul sunt izolate galvanic, dar transferă curent alternativ īntr-o veselie, prin cuplaj magnetic. Am io unu' lāngă bloc, are 6 sau 20 KV īn primar şi cre'că e cuplat galvanic la Porţile de Fier primarul ăla, io nu mi-aş pune mintea cu el :o:

Izolarea galvanică este izolarea electrică īn curent continuu :P zau? daca si lumina e curent continuu atunci ma culc.

Cred că avem o problemă mai vastă. Ori nu īnţelegi sensul termenului "izolare", ori ai impresia că un izolator trebuie neapărat să fie transparent :doh:

Hai să-ţi spun un secret, dar rămāne īntre noi :crazy: : cānd nu trece lumina, se numeşte "opac", nu "izolat".
"Izolat" se numeşte cānd nu trece curentu', adică dacă e-nchis bine geamu'. Capisci?

Aceasta postare a fost editata de harald: 22 January 2008 - 01:43 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Pot utiliza playstation-ul 3 pe un monitor vga (caz particular: prestigio model P3154 15.4" wide LCD)
voi cumpara primul playstation.
Apopescu76  1 1.565
Replici noi probleme cu statia uniden pmr845 Ati1979  2 896
Replici noi bobinaj
transformarea unui bobinaj facut cu conductor de aluminiu intr-unul fa
mario03  3 2.161
Replici noi REFRIGERARE CU AC IONUT_ONILL  1 2.170
Hot Topic (New) Aer conditionat bushit Artaniss  34 25.493