Aceasta postare a fost editata de Anonymus Kline: 10 December 2007 - 01:32 PM
Motiv editare: Caps lock off please....
Pagina 1 din 1
Cum adaug subtitrari?
Scris 02 September 2007 - 08:12 PM
VA ROG MULT ,EXPLICATI-MI SI MIE CUM SE ATASEAZA SUBTITRARILE IN ROMANESTE,CARE EXISTA PE NET.VA ROOOOOOG-MULTUMESC !
Scris 10 December 2007 - 01:09 PM
va rog mult spunet-mi si mie cum fac sa impar subtitrarea,adica filmul il am in format de doua cd-uri ,iar subtitrarea in format de unul si daca incerc sa vad partea a-2-a mi se incarca iar ubtitrarea de la incput si nush ce sa fac. am incercat si sa descarc subtitrare in fomat de doua cd-uri dar nu o pot deschide deoarece imi spune ca imi trebuie programul cu care a fost scrisa si eu nush care ar fi ala .
va rog ziceti-mi si mie ca sunt cam paralela in ceea ce priveste calculatorul si programele sale
va multumesc
va rog ziceti-mi si mie ca sunt cam paralela in ceea ce priveste calculatorul si programele sale
va multumesc
Scris 10 December 2007 - 01:21 PM
Sunt programe de facut subtitrari. Ca sa apara in momentul corect al filmului.
Cauta pe net subtitrarea gata facuta, daca nu..cauta un soft ptr facut subtitrari si te apuci de treaba.
Vrei sa pui subtitrarea pe un DVD?
Cauta pe net subtitrarea gata facuta, daca nu..cauta un soft ptr facut subtitrari si te apuci de treaba.
Scris 10 December 2007 - 02:04 PM
GigJoe, la Dec 10 2007, 01:21 PM, a spus:
Sunt programe de facut subtitrari. Ca sa apara in momentul corect al filmului.
si ce sa fac mai exact?
eu am subtitrarea dar numai ca in momentul cand vreau sa vizionez cd-ul 2 al filmului subtitrarea o ia de la inceput si nush cum sa fac sa impart subtitrarea in cele doua cd-uri.intelegeti ce vreau sa zic?
Scris 10 December 2007 - 02:08 PM
Da, am inteles.
Nu poti sa imparti subtitrarea in 2 deoarece sunt alti timp de expunere.
Ori cauti pe net subtitrarea ptr 2 cd-uri la acel film ori cauti un soft ptr subtitrari ca sa modifici tu acei timpi la subtitrarea ptr cd-ul 2.
Nu poti sa imparti subtitrarea in 2 deoarece sunt alti timp de expunere.
Ori cauti pe net subtitrarea ptr 2 cd-uri la acel film ori cauti un soft ptr subtitrari ca sa modifici tu acei timpi la subtitrarea ptr cd-ul 2.
Aceasta postare a fost editata de GigJoe: 10 December 2007 - 02:09 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tutoriale Video
Program |
Crusher | 3 | 4.650 |
|
as avea nevoie de un program | pufuleata | 4 | 2.661 |