sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Masina asigurata la BCR cu CASCO FULL vreau sa rezolv si eu odata cu cei de la BCR Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   b_78_fez 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-September 07

Scris 01 September 2007 - 06:44 PM

Am si eu o mare rugaminte daca exista cineva sa ma ajute si pe mine cu un sfat sau cum pot rezolva cu cei de la BCR.Am o masina asigurata la BCR cu CASCO FULL,am avut un accident cu o stimata domnisoara.Am mers la politie am luat dovada de reparaatie dupa care m-am deplasat la un inspector de daune BCR.S-a facut constatarea dupa care eu am dus masina la firma de care apartine masina adk BMW.Cei de acolo au facut un deviz si l-au trimis celor de la BCR respectiv inspectorului de daune.Acesta confrunta devizul si imi spue ca este dauna totala,dar SURPRIZA pt a-mi acorda dauna totala imi cere un al 2 deviz (pt ce?)in fine dupa indelungi stari nervoase si mai multe plimbari cu auto reusesc sa duc un al 2 deviz.Culmea inspectorul confrunta si acest deviz si ma suna,STUPOARE imi spune ca masina se repara si nu mai este cazul de dauna totala.In fine intrebarea mea este daca au dreptul sa-mi impuna unde sa imi repara masina si daca ma pot forza cumva sa o repar unde vor ei sau unde le convine lor.Va multumesc tuturor care a-ti citi prb si va rog daca este cineva sa imi dea un sfat. :dance2:
0

#2 Utilizator offline   Kent8 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-August 07

Scris 01 September 2007 - 10:37 PM

Vezi postareab_78_fez, la Sep 1 2007, 07:44 PM, a spus:

Am si eu o mare rugaminte daca exista cineva sa ma ajute si pe mine cu un sfat sau cum pot rezolva cu cei de la BCR.Am o masina asigurata la BCR cu CASCO FULL,am avut un accident cu o stimata domnisoara.Am mers la politie am luat dovada de reparaatie dupa care m-am deplasat la un inspector de daune BCR.S-a facut constatarea dupa care eu am dus masina la firma de care apartine masina adk BMW.Cei de acolo au facut un deviz si l-au trimis celor de la BCR respectiv inspectorului de daune.Acesta confrunta devizul si imi spue ca este dauna totala,dar SURPRIZA pt a-mi acorda dauna totala imi cere un al 2 deviz (pt ce?)in fine dupa indelungi stari nervoase si mai multe plimbari cu auto reusesc sa duc un al 2 deviz.Culmea inspectorul confrunta si acest deviz si ma suna,STUPOARE imi spune ca masina se repara si nu mai este cazul de dauna totala.In fine intrebarea mea este daca au dreptul sa-mi impuna unde sa imi repara masina si daca ma pot forza cumva sa o repar unde vor ei sau unde le convine lor.Va multumesc tuturor care a-ti citi prb si va rog daca este cineva sa imi dea un sfat. :)

Paguba totala nu inseamna ca masina nu se poate repara ... Inseamna ca depaseste suma pe care e asigurata . Poti sa iei banii pe ea care tii dau ei si sa tio repari singur .

A fost vina ta sau a domnisoarei ?
0

#3 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 01 September 2007 - 10:50 PM

Vezi postareaKent8, la Sep 1 2007, 11:37 PM, a spus:

Paguba totala nu inseamna ca masina nu se poate repara ... Inseamna ca depaseste suma pe care e asigurata . Poti sa iei banii pe ea care tii dau ei si sa tio repari singur .

A fost vina ta sau a domnisoarei ?...

.( pai daca are CASCO ce mai conteaza a cui a fost vina?)
paguba totala inseamna despagubirea in bani la valoarea masinii din momentul accidentului
cand scrie "paguba totala" inseamna ca nu te mai duci sa repari nimic....si nici masina nu o mai vezi--iti iei banii ( dar trebuie sa stepti cam mult pentru asta...deh romania)
firmele de asigurari cer expertiza incrucisata.....de la 2 sau mai multe ateliere agreate de ele....
daca expertizele coincid...atunci se ia masura de rigoare....despagubire sau bani pentru reparetie ( intu-un service agreat de firma de asigurare)

Aceasta postare a fost editata de newtask: 01 September 2007 - 10:51 PM

0

#4 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 02 September 2007 - 03:39 AM

da, iti pot impune folosirea unui service agreat de ei carora le returneaza banii ptr servicii...
0

#5 Utilizator offline   Kent8 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-August 07

Scris 02 September 2007 - 10:28 AM

Vezi postareanewtask, la Sep 1 2007, 11:50 PM, a spus:

.( pai daca are CASCO ce mai conteaza a cui a fost vina?)
paguba totala inseamna despagubirea in bani la valoarea masinii din momentul accidentului
cand scrie "paguba totala" inseamna ca nu te mai duci sa repari nimic....si nici masina nu o mai vezi--iti iei banii ( dar trebuie sa stepti cam mult pentru asta...deh romania)
firmele de asigurari cer expertiza incrucisata.....de la 2 sau mai multe ateliere agreate de ele....
daca expertizele coincid...atunci se ia masura de rigoare....despagubire sau bani pentru reparetie ( intu-un service agreat de firma de asigurare)

Paguba totala nu inseamna ca nu iti mai vezi masina ... Paguba totala inseamna ca iti iei banii de la asigurare si daca vre iti poti repara singur masina . Daca te tii de capul lor sar putea sa mearga mai repede procedeul .
0

#6 Utilizator offline   b_78_fez 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-September 07

Scris 03 September 2007 - 05:35 PM

multumesc tuturor pt raspunsuri dar vroiam sa stiu exact daca iti pot impune ei unde anume sa iti repari masina din moment ce in contract nu scrie asa ceva ba mai mult nu se pomeneste de un al 2 deviz.insist totusi daca este cineva care a fost in aceiasi situatie si stie exact cum sta treaba.mentionez ca masina nu este dacie si nici renault ci o anume marca si ma gandesc ca reparatia nu poate fi facut la orice service gen ''nea ION in curte'' pt ca garantia lucrului bun facut ti-o poate oferi doar reperezentanta de unde apartine masina.cum ai dedus ca iti pot impune ei ceva din moment ce in contract nu scrie asa ceva si in plus de alta masian are casco full fara francize si fara alte restrictii..... ??????????
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Dacia Sandero
şi noul logo
Cimpoacă  9 11.411
Replici noi De ce masinile din USA sunt mai ieftine ca in Germania? Pavel2012  0 1.759
Replici noi Probleme decodare 6000 cd rds eon OriceSimpLu  1 1.644
Replici noi Masini consum mic Nati76  3 15.487
Replici noi spalator faruri Sorin25  0 2.344