Ateii si agnosticii! In ce masura pot vorbi in cunostinta de cauza
Scris 01 September 2007 - 06:22 PM
Eu am scris ceea ce cred .Sper sa puteti si voi sa ma ajutati sa inteleg cauza necredintei.
Ps.Huiduielile si injuraturile nu sunt argumente.
Multumesc!
Scris 01 September 2007 - 06:28 PM
Aceasta postare a fost editata de Glamorous_witch_girl: 01 September 2007 - 06:35 PM
Scris 01 September 2007 - 06:57 PM
Glamorous_witch_girl, la Sep 1 2007, 07:28 PM, a spus:
Foarte tare !Deci parintii tai au considerat inutila religia.Si pe principiul pocaitilor care le inoculeaza de mici "microbul" credintei ai tai au considerat ca nu e nevoie de asa ceva.Cu tot respectul pentru familia ta si pentru tine cred ca ai pierdut pana acum ce e mai frumos din viata.
Iar aceste "argumente " impotriva credintei nu pot avea valoare.Pentru ca te axezi pe a ataca singura carte despre care tu nu stii.BIBLIA.Insa Dumnezeu nu se ascunde in carti ci in inimile fiecaruia dintre noi.Ori in inimile noastre nu patrunde minciuna.Pentru ca acolo salasluieste domnul vietii.Pe care tu nu il poti recunoaste pentru ca nu ai invatat umilinta .INCA!
Scris 01 September 2007 - 07:04 PM
Nu am citit Biblia,dar poti contrazice faptul ca d-zeu biblic,condamna crima.............cand nu a fost ordonata de el?
Scris 01 September 2007 - 07:14 PM
Glamorous_witch_girl, la Sep 1 2007, 08:04 PM, a spus:
Nu am citit Biblia,dar poti contrazice faptul ca d-zeu biblic,condamna crima.............cand nu a fost ordonata de el?
Iti raspund ca nu vreau sa ramai in necunostinta de cauza.Biblia este compunerea unui popor cu privire la YAH HE VAH HE.Dumnezeul lor.Iar in vremurile de restriste in care traiau aveau nevoie de un frate mai mare si mai tare ca toti sa poate sterge batjocura la care erau supusi de marile si evoluatele civilizatii contemporane lor.
Se pare ca nu ai citit sau inteles ceea ce am scris inainte.Dar nu are importanta. CAt despre demnitate nimic de zis.E un lucru laudabil.Ca mesaj suna incurajant.Insa cand vei mai creste priveste in jurul tau si vei vedea cata demnitate este in lume.Doamne ajuta!
Scris 01 September 2007 - 07:20 PM
Scris 02 September 2007 - 01:20 AM
mora35, la Sep 1 2007, 07:22 PM, a spus:
Eu am scris ceea ce cred .Sper sa puteti si voi sa ma ajutati sa inteleg cauza necredintei.
Ps.Huiduielile si injuraturile nu sunt argumente. Multumesc!
Si eu ma mir cand vad pe cei ca tine care raman setati pe un singur punct de reper. Ateul cel mai fanatic nu poate sa nege ca exista o forta superioara doar decat in cazul in care e un ignorant desavarsit. Depinde si conceptia sau perceptia fiecaruia despre d-zeu. Nu este vorba de necredinta, dar multi nu au cum sa creada intr-un d-zeu bolnav si sadic care ucide si ii condamna pe oameni in chinuri vesnice doar ca nu cred , culmea aberatiile altor oameni. Este culmea sa crezi intre-un d-zeu prefabricat cand ai la dipozitie viata, natura, universul. Daca esti capabil sa filtrezi corect informatiile si sa percepi foarte bine ce iti comunica simturile atunci iti vei da seama ca d-zeul provaduit de majoritatea nu are nici o legatura cu cel real.
Scris 02 September 2007 - 03:18 AM
mora35, la Sep 1 2007, 07:57 PM, a spus:
DarkBringer, la Sep 2 2007, 02:20 AM, a spus:
Şi uite aşa vă īnţelegeţi, uşor-uşor. Numa să nu vă cramponaţi de YAHVE cel din Biblie, şi aţi avea păreri similare
Scris 02 September 2007 - 03:38 AM
Frustrare? Poate, dar nu in sensul in care o vezi tu...Pentru mine frustrarea vine de la faptul ca invariabil daca crezi in ceva iti inchizi mintea alternativelor.... dar mult mai mult e frustranta religia (a nu se confunda cu credinta!) deoarece marea majoritate a religiilor sunt lipsite de logica....
Spre exemplu, biblia se contrazice singura in multe situatii. Majoritatea celor care predica ascultarea bibliei respecta doar o parte din invataturile ei...si ce nu le convine tot ca ei fac. Iar ca sa fii crestin adevarat, sa respecti intrutotul invataturile bibliei nu ai cum sa nu fii habotnic...valabil si pentru celelalte religii mari
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
ellla | 47 | 6.754 |
|
Preotul sau psihologul? | malitzia | 61 | 18.361 |
|
Romania in ochii lui Dumnezeu | Gelupanda | 32 | 5.661 |
|