Pagina 1 din 1
Problema penis
Scris 01 September 2007 - 12:53 PM
in urma uinui contact sexual ceva mai lung cu prietena mea a in ceput sa se umfle penisul si sa arate suspect...cu denivelari (ciudat dar cam asa arata..de parca era strangulat in unele parti). mai rau e ca si mai durea putin...in sensul ca ustura.folosisem un prezervativ durex "pentru extraplacere" si am zis ca usturimea de la el e...ca si ea avea aceleasi senzatii...aveti idee ce s-a intamplat ca ceva contagios nu cred ca e mai ales ca am fost foarte constant in relatiile cu partenerii sexuali (nu am avut decat doua partenere) si am folosit intotdeauna prezervativele?...acum a dat inapoi, nu mai arata asa...da mai am mici usturimi...astept sfaturile si solutiile voastre...va multumesc!
Scris 01 September 2007 - 01:10 PM
cred ca a fost de la prezervativ
da-ti o fuga pana la un ginecolog
da-ti o fuga pana la un ginecolog
Scris 18 October 2007 - 08:38 PM
salut! am 17 ani, sunt virgin si de vreo 3 zile ma ustura capul penisului dar numai in varf(pe unde urinez), dar nu ma ustura cand urinez ci aproape tot timpul. Nu ma masturbez des, fac petting cu prietena(o data sau de 2 ori pe saptamana), dar problema este ca nu am facut nimic inainte sa incepa sa ma usture. Va rog ajutati-ma. Am folosit crema dar tot nu trece si nush ce sa fac. Multumesc!
Scris 18 October 2007 - 09:09 PM
Naspa, nu am ce sa iti zic decat sa te duci la farmacie si sa le spui problema (daca ai tupeu) daca nu, dute la medic.
Scris 18 October 2007 - 09:11 PM
ciprian_statix, la Oct 18 2007, 09:38 PM, a spus:
salut! am 17 ani, sunt virgin si de vreo 3 zile ma ustura capul penisului dar numai in varf(pe unde urinez), dar nu ma ustura cand urinez ci aproape tot timpul. Nu ma masturbez des, fac petting cu prietena(o data sau de 2 ori pe saptamana), dar problema este ca nu am facut nimic inainte sa incepa sa ma usture. Va rog ajutati-ma. Am folosit crema dar tot nu trece si nush ce sa fac. Multumesc!
du-te la medic...e posibil sa ai o infectie ... du-te cat mai repede
Scris 18 October 2007 - 09:16 PM
ia incearca un urinal. s-ar putea sa fie o infectie cum a zis si 3s. sau mergi si fa un sumar de urina si daca e cazul urocultura cu antibiograma.
Scris 18 October 2007 - 09:16 PM
ciprian_statix, la Oct 18 2007, 09:38 PM, a spus:
ce crema folositi?
du-te la un dermatolog...
...................
se pateaza chilotii?...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Tomograf scump
1200 euro? |