Cavaleru' Jedi, la Aug 31 2007, 07:28 PM, a spus:
Ignorand traducerea de 2 lei facuta in graba... ce parere aveti? Ai vazut la voi tendinta asta de a generaliza prea repede?
Nu.Eu nu am patit asta.Sunt o tipa foarte cerebrala si nu trag concluzii pripite.Plus ca pentru mine,prima impresie nu conteaza,nu e relevanta.Iar daca am avut un esec,doua,trei(si am avut destule,zic eu) ,nu m-am grabit sa generalizez si sa fac afirmatii nefondate. Imi place sa-mi pastrez optimismul si o data cu el,ma gandesc ca daca 5 oameni au facut aceeasi greseala,nu inseamna ca toti is la fel de eronati.
Chestia cu "bagatu' in aceeasi oala"(urata expresie,da' n-am nici una mai potrivita acum), mi se pare ridicola si este specifica oamenilor care nu au incredere in ei,in fortele proprii,negativisti,care au impresia ca numai lor li se intampla raul cel mare,clacheaza si uita lucrurile bune,sunt acei oameni care nu au trait destule experiente incat sa poata afirma asa ceva.Dar chiar si daca traiesti zeci de astfel de experiente,nu inseamna ca pentru tine nu poate fi si bine. Trebuie doar sa crezi,sa fii atent si..sa speri.

Cineva spunea foarte bine intr-o semnatura:"iubim putin,uram indeajuns..." ,sau ceva asemanator. Mi s-a parut teribil de real,frustrant si cinic.