sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

vitiligo dermatologie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dorazabet 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-August 07

Scris 29 August 2007 - 05:21 PM

buna!stie cineva ceva despre vitiligo?sau la ce medic din Bucuresti as putea merge pt vitiligo?
0

#2 Utilizator offline   issa_bella2007 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-September 07

Scris 16 September 2007 - 07:57 PM

Vezi postareadorazabet, la Aug 29 2007, 06:21 PM, a spus:

buna!stie cineva ceva despre vitiligo?sau la ce medic din Bucuresti as putea merge pt vitiligo?

dap .stiu eu k am fost si eu crde k e bun.see numeste ioan nedelcu si are cabinetu p str veronica micle nr 15 da vezi k o consultatie e km scumpa 11o ron.eu am inceput tratamentu d 3 luni si incep sa vad rezultate da mai sunt si alte pers kre au tinut tratamenu si a fost eficien.
ai d mult vitiligo?
0

#3 Utilizator offline   giurgiu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-July 05

Scris 31 October 2007 - 08:38 PM

Nu vreau sa contest preparatele doctorului Nedelcu, insa trebuie sa ai in vedere ca atata timp cat nu se incearca inlaturarea deficientelor interne care declanseaza si intretin acesta boala si anume acele probleme care dau peste cap procesul de pigmentare a pielii, nu vei obtine rezultatul mult asteptat
Toate tratamentele cu unguente, creme etc, nu fac de cat sa te amageasca .
0

#4 Utilizator offline   sally35 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-December 07

Scris 22 December 2007 - 08:11 PM

mie mi-a aparut o pata alba pe spate,in august,si tot se extinde cate putin.e posilbil sa fie vitiligo?
0

#5 Utilizator offline   juliavilian 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-May 08

Scris 13 July 2008 - 06:17 PM

Vezi postareaissa_bella2007, la Sep 16 2007, 08:57 PM, a spus:

dap .stiu eu k am fost si eu crde k e bun.see numeste ioan nedelcu si are cabinetu p str veronica micle nr 15 da vezi k o consultatie e km scumpa 11o ron.eu am inceput tratamentu d 3 luni si incep sa vad rezultate da mai sunt si alte pers kre au tinut tratamenu si a fost eficien.
ai d mult vitiligo?

buna issa, as vrea sa stiu si eu ce tratament ai urmat tu si daca a dat rezultate. Eu am de 1 an pete pe fata, pe maini apar mai ales acolo unde ma lovesc.. Eu iau vitix pastile si crema daivobet
0

#6 Utilizator offline   ferenc 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-November 08

Scris 22 November 2008 - 12:55 AM

dintre cei care au urmat tratamentul doctorului Ioan Nedelcu pentru tratarea vitiligo s-a vindecat cineva ? dansul prescrie si tratarea deficientei interne ce sta la baza bolii ?
0

#7 Utilizator offline   Vladazard 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-February 07

Scris 18 January 2009 - 04:21 AM

imi pare s-o spun.. dar vitiligo daca trece vreodata trece doar de la sine... inca nu au studiat destul de mult aceasta problema cercetatorii... la fel ca si cu acneea... daca era o boala de care se murea probabil.. imediat s-ar fii gasit solutii..vaccinuri.. pastile penbtru regenerarea mielinei.. etc..
0

#8 Utilizator offline   andrada77 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-July 08

Scris 20 January 2009 - 07:00 PM

Din pacate deocamdata nu exista tratament pentru aceasta boala.Doar anumite creme care pot depigmenta pielea ramasa ca sa semene cu cea foarte alba.In rest,nimic eficient.Din pacate.. :jester:
0

#9 Utilizator offline   Romulus7 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 29-January 09

Scris 29 January 2009 - 06:48 PM

eu am cam ignorat aceasta boala si ea a avansat. acum iau vitix pastile, care de fapt sunt niste suplimente de vitamine si minerale. de exemplu zincul care este f important si nu prea se gaseste in alimentatie. eu recunosc ca mancam cam naspa, numai carne, ignoram legumele si fructele. dar antioxidantii (vitamina E, C) care limiteaza efectul nociv al radicalilor liberi, si se stie ca acesti radicali liberi debiliteaza melanocitele, le introducem in organism printr-o alimentatie echilibrata. eu zic ce rost au cremele daca nu reusim sa blocam avansarea bolii. deci trebuie intervenit intern.

nu spuneti daca ati facut analize ale sangelui si daca da care? eu am testat tiroida cu STH-ul dar valorile erau putin in afara intervalului admisibil. toti vorbesc despre stres dar eu cred ca nu e vorba numai de stresul emotional ci toti factorii stresanti. daca aveti chef de trancaneala pe tema asta adresa mea de mess e Romuluseu@yahoo.it

noi ne stresam ca avem pelea decolorata si ne ingrejoreaza mai mult asta decat faptul ca exista ceva acolo in noi care nu functioneaza cum trebuie. asta este precum mucegaiul de pe perete, el nu e decat consecinta umezelii
0

#10 Utilizator offline   clo_28 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 01-February 09

Scris 02 February 2009 - 12:20 AM

am descoperit de 8 luni ca sotul meu sufera de vitiligo.dermatologul ne a indrumat spre un tratament cu protopic si elidel.ce parere aveti_
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi cum scap de micoza? magicmee  0 1.721
Replici noi Eczema Tom John  8 5.543