Lupta dintre Bine Si Rau Doamne Doamne vs Satana (strict personajele Biblice )
Scris 29 August 2007 - 11:12 AM
Ca prtextul acestei asa zise lupte e omul se stie ,dar sa privim mai atent sa vedem si care este scopul acestui razboi care se zice, e mult mai vechi decat fiinta umana .
Adica astia se bat pe terenul nostru si noi nu stim de ce ,si nici pentru ce ...
Adica astia se bat pe terenul nostru si noi nu stim de ce ,si nici pentru ce ...
Scris 29 August 2007 - 11:21 AM
calliope, la Aug 29 2007, 12:12 PM, a spus:
Ca prtextul acestei asa zise lupte e omul se stie ,dar sa privim mai atent sa vedem si care este scopul acestui razboi care se zice, e mult mai vechi decat fiinta umana .
evident ca Doamne, Doamne ala biblic, aflat sub tratament cu prozac, n'are nici o sansa in fata mai tanarului outsider .
Scris 29 August 2007 - 11:35 AM
Propun 2 arbitrii..........un satanist teist(dar unul convins) si un baptist(aceia care merg pe la inmormantarile soldatilor americani sa le spuna familiilor ca asa le transmite d-zeu,in marea lui iubire,un mesaj)
Scris 29 August 2007 - 11:38 AM
Nu este o lupta pentru bine si rau, ci pentru putere. Fiecare vrea sa conduca ^^
Scris 29 August 2007 - 11:46 AM
calliope, la Aug 29 2007, 12:12 PM, a spus:
Razboiul nu este intra Doamne Doamne si satan. N-are satan putere sa faca nimic. Uite cum spune ca face cu el:
Apocalipsa 20
1Apoi am văzut pogorīndu-se din cer un īnger, care ţinea īn mīnă cheia Adīncului şi un lanţ mare.
2 El a pus mīna pe balaur, pe şarpele cel vechi, care este Diavolul şi Satana, şi l -a legat pentru o mie de ani.
3 L -a aruncat īn Adīnc, l -a īnchis acolo, şi a pecetluit intrarea deasupra lui, ca să nu mai īnşele Neamurile, pīnă se vor īmplini cei o mie de ani. După aceea, trebuie să fie deslegat pentru puţină vreme.
Satan e un mic bulangiu care executa ordine. Cu cine sa fac el razboi? Aaaaaaaaaa, cu astia de pe pamant, da. Daca IL LASA DUMNEZEU.
Iar, cu cei nesaslvati nu face razboi. Sunt AI LUI.
Ioan 8:44
44Voi aveţi de tată pe diavolul; şi vreţi să īmpliniţi poftele tatălui vostru. El dela īnceput a fost ucigaş; şi nu stă īn adevăr, pentrucă īn el nu este adevăr. Oridecīteori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
Deci.....el are lumea toata la dispozitie. Numai pe cei salvati nu-i are, care, oricum, sunt foarte putini la numar. O singura data a dat Dumnezeu un numar al celor salvati de pe pamant. A zis ca avea 7.000 de oameni in Israel. Israelul avea cam 2.100.000 de oameni. Deci cei cu adevarat salvati erau cam 0,33%.
Iti dai seama ca aia 2.100.000 mergeau la sinagoga, tineau Legea, se dadeau credinciosi. Ca astia din biserici. Insa, de fapt, cei cu adevarat salvati erau 0,33%.
Azi, din 6,8 mld.........0,33% e foarte putin.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dumnezeu = progres sau regres? | Elia | 73 | 14.274 |
|
cautam adevarul | Carrina_19 | 23 | 9.653 |
|
Comparatie intre Budism si Crestinism
Comnteriu despre istoria si teologia lor |
Cela | 21 | 18.926 |