m-am indragost...ce sa fac? in special fetele
Scris 29 August 2007 - 10:09 AM
Pur si simplu simt cum ma indragostesc de ea tot mai mult are tot ce vreau la o fata. Ideea e ca stiu ca ma place, stiu ca-i place sa stea alaturi de mine dar ma gandesc ca ea vede in mine un bun prieten.
Nu sunt genul de om care sa ceara sfaturi dar aici chiar am nevoie, problema e ca ea are prieten de 3 ani si din cate imi povesteste despre el, nu cred ca o iubeste a fost plecat 6 luni in afara si in iarna vrea sa plece (acolo am aflat ca a inselat-o) iar ei sunt din orase diferite, parinti ei sunt impotriva lui si multe chestii care ma fac sa cred ca totusi am vreo sansa.
Nu as vrea sa intervin intre ei dar si daca as face-o as vrea sa castig (nu sa o pierd si pe ea si prietenia ei)
M-am gandit sa am rabdare sa astept sa plece el iar dar simt ca trb sa-i spun ce simt, ce vreau.
Aste e m-am indragostit de cine nu trebuia.
Astept niste sfaturi sau ceva de genu (daca se poate sa-mi raspunde in special fetele)
Scris 29 August 2007 - 10:16 AM
Scris 29 August 2007 - 10:29 AM
laird, la Aug 29 2007, 11:16 AM, a spus:
SWEET...
Scris 29 August 2007 - 10:42 AM
ce poti face? nu stiu. probabil ca cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile sa curga de la sine si sa incerci sa ii arati o alternativa fara insa a forta nota prea mult. unei femei nu trebuie sa ii spui in punctul in care esti tu ce simti pentru ea, fii linistit, o stie detul de bine.
si inca ceva...nu incerca sa o salvezi de o relatie nereusita. daca asta si-ar dori cu adevarat fii sigur ca ar fi demult plecata de langa actualul.
uite aici o sursa de inspiratie pt tine, poate te ajuta oarecum: http://www.roportal....topic30691.html
daca ti se pare ca amicul klove a gresit pe undeva, gandeste-te mai bine la ce ai de facut.
mult succes
Scris 29 August 2007 - 10:43 AM
laird, la Aug 29 2007, 11:16 AM, a spus:
Crede-ma ca as intreba-o dar nu stiu sigur ce gandeste..sunt confuz...am avut momente cand mergeam prin parc de mana , stateam pe o banca in parc pana la 4-5 dimineata in brate (si din pacate doar vorbeam)....mersi mult
Scris 29 August 2007 - 10:51 AM
Scris 29 August 2007 - 11:09 AM
eu iti propun ceva ... du'te la oglinda si da'ti doua palme , te'ai trezit ?
oricum ai 2 solutii :
1. fugi
2. lupta
ce alegi ?
Scris 29 August 2007 - 11:12 AM
9lives1left, la Aug 29 2007, 11:42 AM, a spus:
ce poti face? nu stiu. probabil ca cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile sa curga de la sine si sa incerci sa ii arati o alternativa fara insa a forta nota prea mult. unei femei nu trebuie sa ii spui in punctul in care esti tu ce simti pentru ea, fii linistit, o stie detul de bine.
si inca ceva...nu incerca sa o salvezi de o relatie nereusita. daca asta si-ar dori cu adevarat fii sigur ca ar fi demult plecata de langa actualul.
uite aici o sursa de inspiratie pt tine, poate te ajuta oarecum: http://www.roportal....topic30691.html
daca ti se pare ca amicul klove a gresit pe undeva, gandeste-te mai bine la ce ai de facut.
mult succes
....interesanta asociere..., dar, ai punctat bine..
dl_crazee....tot ce pot sa spun, e sa ai rabdare...si sa incerci sa nu te lasi" coplesit" de sentimente atata timp cat inca nu stii sigur ce-si doreste ea
Scris 29 August 2007 - 11:38 AM
Am avut si eu multa rabdare ... Degeaba ... Povestea e la fel : era de 3 ani cu un preiten de al meu , si tot ieseam eu cu ea si imi povestea de cum e el ... ce ia facut sau nu mai stiu ce ... tot imi zicea ca sa plictisit de el. In urma cu cateva sapt s-a despartit de el . Am fost la mare la munte impreuna ... Pana acuma nu i-am zis ca tin la ea , ca o iubesc , poate doar in gluma
Complicata treaba ... Ai 2 variante ori ii spui ce simti si daca nu-i convine se indeparteaza de tine , sau vestea buna
"uite cam cum sta treaba: niciodata nu este bine sa te atasezi prea tare de trandafirii din gradina altuia." -M-am atasat de gradina vecinului ...
Scris 29 August 2007 - 11:47 AM
si da, am trecut si eu prin asa ceva. n-am avut rabdare dar am avut noroc chior
poate ca in cazul tau ar fi momentul sa termini cu rabdarea. imbprumuta-i-o lui dl_crazee
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Indecenta, Pacatul si Evolutia
sunt doar 3 dintre milioane |
Smile | 34 | 10.152 |
|
despre mine
acum ma simt destul de aiurea si vroiam sa ma descarc |
just be | 11 | 5.880 |