sau Inregistrare

• 30 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

m-am indragost...ce sa fac? in special fetele Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dl_crazee 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-August 07

Scris 29 August 2007 - 10:09 AM

Nu stiuu ce sa fac....de curand a venit o noua colega la munca(4 luni) mi placut de atunci dar nu era ceva iesit din comun. Dar cu timpul ne-am imprietenit (poate mai mult decat trebuia si intr-o perioada scurta). In ultima luna mai iesim prin oras impreuna ( la un film,o terasa, un parc) si mai ales ne place la amandoi sa pierdem noptile pe o banca in parc
Pur si simplu simt cum ma indragostesc de ea tot mai mult are tot ce vreau la o fata. Ideea e ca stiu ca ma place, stiu ca-i place sa stea alaturi de mine dar ma gandesc ca ea vede in mine un bun prieten.
Nu sunt genul de om care sa ceara sfaturi dar aici chiar am nevoie, problema e ca ea are prieten de 3 ani si din cate imi povesteste despre el, nu cred ca o iubeste a fost plecat 6 luni in afara si in iarna vrea sa plece (acolo am aflat ca a inselat-o) iar ei sunt din orase diferite, parinti ei sunt impotriva lui si multe chestii care ma fac sa cred ca totusi am vreo sansa.
Nu as vrea sa intervin intre ei dar si daca as face-o as vrea sa castig (nu sa o pierd si pe ea si prietenia ei)
M-am gandit sa am rabdare sa astept sa plece el iar dar simt ca trb sa-i spun ce simt, ce vreau.
Aste e m-am indragostit de cine nu trebuia.

Astept niste sfaturi sau ceva de genu (daca se poate sa-mi raspunde in special fetele)
0

#2 Utilizator offline   laird 

• Not Available
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-July 07

Scris 29 August 2007 - 10:16 AM

Nu ar merge sa o intrebi pe ea? Sau: odata, cind va plimbati, ia-o de mina! Vezi cum reactioneaza, numai un om foarte fitos se supara din asta, si nu cred ca tu ai nevoie de asa ceva linga tine. Probabil ca si ea se gindeste "mai altfel" la tine, probabil nici ea nu stie ce e mai bine sa faca. Facind tu un mic gest mai intim, probabil ca va va pune in situatia de a discuta despre mai mult, sau poate nici nu vor fi necesate cuvintele... Sa fii fericit! :soc:
0

#3 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 29 August 2007 - 10:29 AM

Vezi postarealaird, la Aug 29 2007, 11:16 AM, a spus:

Nu ar merge sa o intrebi pe ea? Sau: odata, cind va plimbati, ia-o de mina! Vezi cum reactioneaza, numai un om foarte fitos se supara din asta, si nu cred ca tu ai nevoie de asa ceva linga tine. Probabil ca si ea se gindeste "mai altfel" la tine, probabil nici ea nu stie ce e mai bine sa faca. Facind tu un mic gest mai intim, probabil ca va va pune in situatia de a discuta despre mai mult, sau poate nici nu vor fi necesate cuvintele... Sa fii fericit! :fool:

SWEET... :blink:
0

#4 Utilizator offline   9lives1left 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 29 August 2007 - 10:42 AM

uite cam cum sta treaba: niciodata nu este bine sa te atasezi prea tare de trandafirii din gradina altuia. e drept sunt frumosi, poate ca la un moment dat chiar s-ar putea sa iti dai seama ca sunt cam napaditi de buruieni iar proprietarul nu prea are grija de ei si mult mai bine le-ar sta itnr-o vaza la tine acasa unde fruusetea lor sa fieapreciata asa cum trebuie...insa daca te hotarasti sa intri in curtea omului-lucru nu prea frumos de altfel- si acesta te prinde s-ar putea sa iasa cam urat. unde mai pui ca trandafirilor desigur ca le place felul in care ii privesti si sunt maguliti de admiratia din privirea ta, ba chiar ar cocheta cu ideea vazei,dar s-ar putea sa nu le surada ideea de a parasi gradina pe care o cunosc prea bine.
ce poti face? nu stiu. probabil ca cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile sa curga de la sine si sa incerci sa ii arati o alternativa fara insa a forta nota prea mult. unei femei nu trebuie sa ii spui in punctul in care esti tu ce simti pentru ea, fii linistit, o stie detul de bine.
si inca ceva...nu incerca sa o salvezi de o relatie nereusita. daca asta si-ar dori cu adevarat fii sigur ca ar fi demult plecata de langa actualul.
uite aici o sursa de inspiratie pt tine, poate te ajuta oarecum: http://www.roportal....topic30691.html
daca ti se pare ca amicul klove a gresit pe undeva, gandeste-te mai bine la ce ai de facut.
mult succes
0

#5 Utilizator offline   dl_crazee 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 29-August 07

Scris 29 August 2007 - 10:43 AM

Vezi postarealaird, la Aug 29 2007, 11:16 AM, a spus:

Nu ar merge sa o intrebi pe ea? Sau: odata, cind va plimbati, ia-o de mina! Vezi cum reactioneaza, numai un om foarte fitos se supara din asta, si nu cred ca tu ai nevoie de asa ceva linga tine. Probabil ca si ea se gindeste "mai altfel" la tine, probabil nici ea nu stie ce e mai bine sa faca. Facind tu un mic gest mai intim, probabil ca va va pune in situatia de a discuta despre mai mult, sau poate nici nu vor fi necesate cuvintele... Sa fii fericit! :blink:

Crede-ma ca as intreba-o dar nu stiu sigur ce gandeste..sunt confuz...am avut momente cand mergeam prin parc de mana , stateam pe o banca in parc pana la 4-5 dimineata in brate (si din pacate doar vorbeam)....mersi mult
0

#6 Utilizator offline   dubito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 06

Scris 29 August 2007 - 10:51 AM

O fi si fata la fel de confuza ca si tine. :blink: O discutie deschisa ar ajuta...
0

#7 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 29 August 2007 - 11:09 AM

ce faci ?

eu iti propun ceva ... du'te la oglinda si da'ti doua palme , te'ai trezit ?

oricum ai 2 solutii :
1. fugi
2. lupta

ce alegi ?
0

#8 Utilizator offline   dana70 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 07

Scris 29 August 2007 - 11:12 AM

Vezi postarea9lives1left, la Aug 29 2007, 11:42 AM, a spus:

uite cam cum sta treaba: niciodata nu este bine sa te atasezi prea tare de trandafirii din gradina altuia. e drept sunt frumosi, poate ca la un moment dat chiar s-ar putea sa iti dai seama ca sunt cam napaditi de buruieni iar proprietarul nu prea are grija de ei si mult mai bine le-ar sta itnr-o vaza la tine acasa unde fruusetea lor sa fieapreciata asa cum trebuie...insa daca te hotarasti sa intri in curtea omului-lucru nu prea frumos de altfel- si acesta te prinde s-ar putea sa iasa cam urat. unde mai pui ca trandafirilor desigur ca le place felul in care ii privesti si sunt maguliti de admiratia din privirea ta, ba chiar ar cocheta cu ideea vazei,dar s-ar putea sa nu le surada ideea de a parasi gradina pe care o cunosc prea bine.
ce poti face? nu stiu. probabil ca cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile sa curga de la sine si sa incerci sa ii arati o alternativa fara insa a forta nota prea mult. unei femei nu trebuie sa ii spui in punctul in care esti tu ce simti pentru ea, fii linistit, o stie detul de bine.
si inca ceva...nu incerca sa o salvezi de o relatie nereusita. daca asta si-ar dori cu adevarat fii sigur ca ar fi demult plecata de langa actualul.
uite aici o sursa de inspiratie pt tine, poate te ajuta oarecum: http://www.roportal....topic30691.html
daca ti se pare ca amicul klove a gresit pe undeva, gandeste-te mai bine la ce ai de facut.
mult succes

....interesanta asociere..., dar, ai punctat bine.. :blink:

dl_crazee....tot ce pot sa spun, e sa ai rabdare...si sa incerci sa nu te lasi" coplesit" de sentimente atata timp cat inca nu stii sigur ce-si doreste ea
0

#9 Utilizator offline   Kent8 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 07

Scris 29 August 2007 - 11:38 AM

Ai rabdare ... ai rabdare ... Astia care spun ai rabdare ati trecut prin asa ceva ? :fool:
Am avut si eu multa rabdare ... Degeaba ... Povestea e la fel : era de 3 ani cu un preiten de al meu , si tot ieseam eu cu ea si imi povestea de cum e el ... ce ia facut sau nu mai stiu ce ... tot imi zicea ca sa plictisit de el. In urma cu cateva sapt s-a despartit de el . Am fost la mare la munte impreuna ... Pana acuma nu i-am zis ca tin la ea , ca o iubesc , poate doar in gluma :doh: ...

Complicata treaba ... Ai 2 variante ori ii spui ce simti si daca nu-i convine se indeparteaza de tine , sau vestea buna :blink: ...

"uite cam cum sta treaba: niciodata nu este bine sa te atasezi prea tare de trandafirii din gradina altuia." -M-am atasat de gradina vecinului ... :fool:
0

#10 Utilizator offline   9lives1left 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-March 07

Scris 29 August 2007 - 11:47 AM

@kent8: pai, tu ai avut prea multa rabdare. asa de multa ca atunci cand trebuia sa sari la atac ai mai avut inca putina...rabdare...
si da, am trecut si eu prin asa ceva. n-am avut rabdare dar am avut noroc chior :blink:
poate ca in cazul tau ar fi momentul sa termini cu rabdarea. imbprumuta-i-o lui dl_crazee
0

Impartaseste acest subiect:

• 30 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Indecenta, Pacatul si Evolutia
sunt doar 3 dintre milioane
Smile  34 10.152
Topic inchis despre mine
acum ma simt destul de aiurea si vroiam sa ma descarc
just be  11 5.880
Topic inchis Cat poate rezista el fara sex? best_thing  29 10.162
Topic inchis Amorezeala Roxana@ Elena  31 3.128
Topic inchis Atasamente dragoste sau/si bani?
poti amesteca iubirea cu materialismul?
PrInCeSs_2oO9  67 17.419