Mi-am dorit insa mereu sa aflu adevarul si iata ca la recomandarea lui Tyb3ryu, (caruia ii multumesc pentru ca m-a ajutat sa descopar un autor si o carte de exceptie), am citit „Din tainele vietii si ale universului” de Scarlat Demetrescu. In aceasta carte am gasit si confirmarea a ceea ce intuiam in legatura natura puterilor paranormale. Citez:
Preocuparea principală a entităţilor spirituale înalte este studiul. Ele vor studia în vecii vecilor, fără de sfârşit. Dar dorinţa lor este de a împărtăşi, cât de cât, din cunoştinţele lor în rândul fraţilor mai mici - fie cei din spaţiu, fie coborâţi în trup. Iată pentru ce am aşternut şi noi aici aceste cunoştinţe, ca să fie aflate de cei ce au în suflet dorinţa de a le cunoaşte.
Noi comunicăm aceste adevăruri din dragoste pentru semenii noştri, din conştiinţa că totul trebuie să evolueze. La fel cum am comunicat şi în alte timpuri, comunicăm şi azi cu lumea trupească, dar nu vrem ca din adevărurile noastre să se facă o profesie, să se câştige de pe urma lor. Noi comunicăm Adevărul numai din dragoste şi ca să fie răspândit printre oameni, pentru ca atunci când vom veni şi noi printre ei să nu bâjbâim prin întunericul neştiinţei.Când voi fi iarăşi printre voi, oameni trupeşti, şi voi vedea că cel ce posedă asemenea taine nu caută să câştige din ele, sau mediumul nu caută să profite din darul său, voi da crezare cuvintelor sale. Spiritul nu trebuie ispitit cu bani. Acolo unde se cer bani, vorbeşte alt spirit, iar acolo unde este inimă curată şi dezinteres, va veni să comunice un spirit luminos. O comunicare plătită, asemenea unui spectacol de teatru, nu reflectă Adevărul şi să nu-i acordaţi nici o încredere. Spiritele superioare se îndepărtează de unde văd că domneşte lăcomia.
Planul divin este plin numai de duhuri dezinteresate. Noi nu suntem instrumente oarbe, la dispoziţia oricui; avem individualitatea noastră şi scopurile noastre nu se îndeplinesc cu satisfacţii materiale, ci numai cu dragoste şi bunătate.
Reţineţi bine: din moment ce mediumul cere bani, adică face o meserie din darul său, va fi acaparat de spirite inferioare, care îl vor neferici. Adesea azilul de nebuni va fi ultimul său locaş.
Aceasta postare a fost editata de Shadow and Light: 29 August 2007 - 01:34 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS